Dagen idag..

2011-08-17 @ 21:07:01
Gäsp, jag somna visst o nu är det helt mörkt i lägenheten.. tar visst på krafterna att shoppa. Hahah. IKEA o sen Mobilia. Jag hade velat fler affärer, men blev helt slut efter lunchen på IKEA. O bilåkandet.. har börjat bli åksjuk igen. Inte alls kul. Bara jobbigt att ta sig någonstans då. Hade en tid då jag vägra åka buss, för jag fick panikångest för jag trodde jag skulle spy på bussen. Tvinga mej ibland ändå men aldrig utan påse ifall att... Men ändå.. om jag hade behövt.. jag hade inte klarat det.. med alla runt omkring. O nu i bil.. när man nästan själv kan välja.. (om man behöver stanna).. men bara blir dålig. I hate it. Kan lixom inte ens åka hiss utan att bli åksjuk. O för någon dag sedan. Under promenaden då vi stanna på en lekplats för att rasta barnasinnet o satte oss på en sådan där skumpbräda.. jag klarade det knappt.. hela jag blev yr i skallen o på kvällen mådde jag illa som fan. Kan inte ens gunga. Det är inte kul..

Annars? jo jag köpte lite annat på IKEA

- vitlökspress
- pläd
- skoboxar
- toaborste

Imorn ska jag med bror till Vellinge (med bil) o sen blir det att möta upp syster efter jobb för att checka in secondhand butiken på väster som åter igen öppnar efter sin sommarsemester. (Hoppas att det där skåpet var fint som jag skymta genom fönstert).

O sen middag med marta på kvällen, eller?

I helgen börjar malmöfestivalen.. får se om det blir en sväng.. annars kräftor på söndag o på måndag börjar JOBB!!

Å n g e s t ?

Förresten kom D med en fin dikt idag. En han hört igår o fixa till idag o som jag borde tänka lite mer på.. gårdagen kan man inte göra något åt o morgondagen vet vi inget om.. det är dagen i dag som vi ska leva!

Tjing, dags att tända lamporna!

Kommentarer
Postat av: D

Ta med dig dikten varje gång du känner panikångest eller när ingenting känns kul. Stressa inte fram något utan tillåt dig själv att bara ha en "Dålig, trist" dag ibland för det behöver man också. Inte behöva vaa uppe i varv hela tiden.



Som en devis säger.

En dag i taget.

Ta det lugnt.

2011-08-17 @ 21:28:56
Postat av: Ida

Åh, jag vill också åka till Ikea... hjälpa min karl att shoppa till nya lyan.. : )



sv; Jag har inte heller satt upp några spikar eller nåt (till tavlor), och jag har bott här i TRE OCH ETT HALVT ÅR!! Det är värre!!

2011-08-17 @ 22:33:42
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Var och vad heter second hand butiken på väster? Vill också dit :) Är det gamla erikshjälpen du menar? :)

2011-08-18 @ 08:19:24
Postat av: Lajl

Yes, gamla erikshjälpen, nu Pingskyrkans second hand. Öppet på torsdagar och lördagar.

2011-08-18 @ 10:34:48
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0