Trivs verkligen inte i denna kroppen

2011-08-13 @ 20:29:51


Det var tänkt en utgång, men jag var för tjock för att ta mej ut o ner för trappan så jag stanna hemma. Äckligaäckligajävlakropp.

Kommentarer
Postat av: Ida

Du överdriver vännen! I see you. Du är så jävla vacker. Men vet hur det känns... fast ändå. Lägg av. Du är skitsnygg!!!!



sv; Ja igår var det kallt här också... men inte tillräckligt kallt för fodrade jackor! Idag var det skitvarmt. Och DÅ kändes det konstigt att jackhandla ^^

2011-08-13 @ 22:18:31
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Någon som bryr dig

Hur orkar du? Hur orkar du klaga på din kropp så ofta som du gör? Hur orkar du sluta leva pga din kropp? Ditt problem sitter i ditt

huvud och inte den kropp som bär dig. Det handlar om att mogna som person och att LÄRA älska

sig själv inkl. sin kropp!

Från det jag var 12 har jag hatat min kropp och jag hatade den fram till jag var 20 År för då gick det upp för mig att jag inte längre ville vara en ytlig person för ytan bleknar med tiden och jag är så mycket mer. Idag är jag 24 År och på god väg att bli tryggare i mig själv. Det har varit en lång resa men jag vågar LEVA för mitt liv slutar inte för att jag går upp 2 kg eller om jag äter en portion extra. Jag är vackrare än någonsin idag för jag har ett självförtroende som jag har kämpat för. Jag går osminkad trots att jag har finnar här och där för jag vet att finnar eller ej så är jag vacker och inte ska några äckliga finnar få mig att sluta leva. Kämpa för att leva ett liv med en sund inställning till dig själv och inte de där kilona som ändå kan komma tillbaka en dag.



Jag lever ett liv där min vardag består enbart utav YTA, jag jobbar med ytlighet och vistas med människor som enbart mäter allt i yta. Hade jag varit svag hade dessa människor ätit upp mig hel men jag står emot för även om jag trivs att jobba med utsidan glömmer jag ALDRIG att insidan ALLTID är viktigast för mig. Jag har personer på mitt jobb som genomgått "behandlingar" och ändå inte är nöjda, tjejer som tränar VARJE dag och avstår från allt det goda men som ändå inte är nöjda och dom kommer aldrig att bli nöjda för dom hittar fler "fel" som dom kallar det. En person här i bloggvärlden som inspirerar mig och är så otroligt vacker trots att hon inte väger en 47kg är Petra Tungården (http://petra.metromode.se/) och jag önskar att det fanns fler som henne för hon gör mig glad och hon är bland de vackraste i mina ögon.



Jag hoppas att du inte tar detta som ett påhopp då de ord jag väljer kan vara hårda. Jag vill bara att du ska veta att livet består utav så mycket mer. Och du är VACKER!

Hoppas att du tar till dig detta och tar in det.



Lev Lajl Lev!

2011-08-14 @ 12:36:38
Postat av: Någon som bryr sig om dig

Någon som bryr sig om dig och inte någon som bryr dig



(:

2011-08-14 @ 12:37:57
Postat av: Ida

Fan vilken bra kommentar!!

2011-08-15 @ 19:29:21
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0