ENGÅNGSLIGG uppdat.

2011-01-14 @ 22:36:18
Gällande boken Engångsligg.. det känns nästan som om jag måste förklara/försvara mej. Fast jag egentligen inte vill..

Men jag valde att läsa den för att jag läst så många recentioner om denna bok.. o för mej handlar det inte om själva titlen.. utan språket o känslorna i den.

"Det var en fin sak med honom. Att han tog saker som de kom, och inte brydde sig så mycket. En egenskap som jag alltid har avundats. Jag har haft många pojkvänner som har blivit mina pojkvänner delvis på grund av att de besuttit den egenskapen. På senare dagar har jag kommit fram till att det där är för olikt mig, och att jag aldrig kommer att kunna bli så bara för att någon i min närhet är så. Jag är rastlös. Missnöjd. Drivande. Och om jag ska stå ut med en person under en längre tid behöver den personen också vara så." Inte som att personen i fråga sitter liknöjd och beundrar bokens omslag, medan jag läst genom den flera gånger och skriver en analys. s20

Kommentarer
Postat av: Derya Bahceci

äh inte ska dubehöva försvara dig.. jag har läst "how to make love lika a porno star" men det är inte så att jag hade tänkt att bli porrstjärna .. ska bli injengör!!!! Läs vad du vill :)

2011-01-14 @ 22:56:50
URL: http://www.kth.se/derya
Postat av: dennis

sålänge du inte är missnöjd med mig hjärtat!

Jag gör alt för dig så du ska må bra... Och självklart ska jah/ (alla) som könner sig tapad eller missnöjd över något förbättra sig själv för ens egen skull och den man älskar!"

Jag älskar dig Hjärtat och är mig själv. Ändringar gör jag pga saker o ting inte alltid gått min vög pga saker du vet om, och även saker jag kasnke inte tämnkt ordentligt på som du påmint mig om!

Så... Tavk för det och du vet att du är allt juag vill ha i mitt liv för jag älskar dig och känner oehört starka känslor för dig! Vi ska må bra tillsammans annars fungerar inte ett förhållande.

Andra kan inte i lämgden bära upp brister på den andra.. osv...Puss för jag har dig och jag VET att vi kommer ha det BRA under en lång tid tillsammans!

Love!!!!!

2011-01-15 @ 01:46:05
Postat av: Elina [FOTO]

Otroligt vacker header!

2011-01-15 @ 19:46:07
URL: http://meullerphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0