wazup!

2011-07-30 @ 09:45:32

Vad händer idag då?
Ska solen titta fram eller ej?
Nån som har lust att gå på loppis
o second hand butiker med mej?

.

uppdat.

fick med mej syster
men träffade arbetskamrater som fick oss att vända om
loppisen va skit
begav oss till second hand butiken men vände på hälften
för regnet öste ner

woho lixom.. platt fall :/


Wake up!

2011-07-29 @ 22:57:30
Tycker inte det har känts som nån vidare fredag idag. Gick upp, var iväg med Favvis o Tor. Kom hem.. städa. Mötte upp syster o Andy.. köpte kaffebröd.. hälsade på morfar. Gick hem. Fick besök. Köpte McD-mat.. kolla på tv. Regn o moln största delen av dagen. Symasiken står fortfarande orörd.. finns så mkt pyssel jag kunnat göra.. men orken o lusten finns inte. Det är så svårt.. allting just nu. Tankarna far runt i skallen.. fram o tillbax.. ja, nej, ja nej..? I dont know. Har försökt mej på att välja ut bilder som ska pryda min vägg i fd skittehallen.. men inte ens de känner jag nån vidare lust till. Fan jag vägrar slösa bort semestern till nån sorts dimma. O självklart är magen i obalans.. gör ont ont ont.. som så många gånger förut.. är så trött. Går o lägger mej.. o hoppas på en bättre dag imorn..

"wake up every morning with the thought that someting wonderful is about to happend"



Imorgon är det lördag. vad händer?

Vad göra med 6 meter onödig hall?

2011-07-29 @ 19:39:13


Fd. skittehallen är ju okej nu. Dock avskyr jag plastmattan där o tänkte därför skaffa mej en matta för att leda bort från plastet. Men var fan hittar man en matta som är 1 x 6 meter?

Var på nån utförsäljning här i stan idag. Tillsammans med Tor o favvis. De sålde mest skit.. men där var en hel del okej mattor. Typ ryamattor, trasmattor o dörrmattor. Men inga direkt till mitt mått mätt.

Vad säger ni? Har ni nån tips?

Tjuvkika in hos grannen under en gång..  o såg att de hade trägolv även i sitt kök o sin "skittehall". ORÄTTVIST! Misstänker att det ligger trägolv under plastmattan.. men varför? Varför har man täckt de med plastmatta? För att den som gjort det tyckte det va snyggare med plast.. eller för att trägolvet är skadat? Misstänker det sista men hade hoppast på det första.. så att man kunnat riva upp..  o ha det fint.

Besök

2011-07-28 @ 21:14:58

Vink vink ;)

Idag var den här tuffa lilla killen hos mej o hälsade på, tillsammans med sin mamma favvis ♥

Poison

2011-07-28 @ 14:11:24
I wanna love you, but I better not touch (don't touch)
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains

Regn ute. Musik, bild o kaffe inne..

Men guuuu va jag är rastlös.. samtidigt som jag inte vill göra nånting.. så går det inte att slappna av. Damn. Vad göra? Säg nåt kul...

efter 17 kommer favvis.

OBS till mej själv o alla andra..

2011-07-28 @ 12:31:56


Det är sant.. jag såg den innan jag skulle iväg till tandläkaren imorse. Skit stor o äcklig. Örk. Hade lätt kunnat käka upp hela mej o lägenheten om den kom in. Uhh..

Ryser bara tanken på den..

Men annars så gick ju tandläkaren bra. Typ MVG! Hah.


Igår, idag o imorgon..

2011-07-27 @ 18:02:00

Nu skulle man varit i Hamburgsund..

Men nu är jag här..

hemma..

O nu har det hänt igen. Min lins delade sig i ögat o jag var tvungen att gå hem med ett öga. Fan hatar när det händer.. o undrar om det är vanligt, brukar era linser oxå göra så? Mina vänners linser gör det inte.. =/

Ringde förresten tandläkaren o fråga om de glömt bort mej, 2 år sedan jag var där sist. Nej de hade bara en hel del förseningar o jag var absolut inte borttappad i systemet men om jag ville fick jag komma imorn kl 7.45. Hah.. inte för jag känner nåt fel.. men ändå.. bra att ha koll o bra att vara uppe skit tidigt när man har semester =P


Efter jag skrev inlägget om kyla har det varit soligt o varmt. Både igår o idag. ♥


Igår var syster o jag i Malmö. Funderade på Helsingborg men stanna i malmö efter att ha läst om förseningar med tågen pga växlingsfel. Köpte en ny fin kofta. O en kaffe för att sitta o mysa med vid kanalen ♥


Idag har syster o jag hängt i mamma o pappas trädgård o blivit bruna o fina. Letade upp min gamla stråhatt för att skydda håret (som får så ful färg i solen) men den åkte av igen då den skugga hela mej. Hah.


Olika verklighet

2011-07-26 @ 20:25:12
weheartit.com

Nu slänger vi så många fula ord mellan varandra
att vi bara skadar oss själv
o snart inte minns nåt som var bra

Vi drar åt olika håll
så enkelt är det

Vi lever inte i varandras verklighet

Kallt

2011-07-26 @ 07:38:41
jag har mjukbyxor
o ligger under täcket
men det är ändå kallt

kallt

jag har mjukbyxor
o varm morgonrock
men det är ändå kallt

jag har semester
o det är sommar
o det borde vara varmt

men det är kallt

kallt kallt kallt

Most wanted

2011-07-25 @ 22:55:49
weheartit.com

Jag vill ha nya glasögon, ny kropp o nytt hjärta..


O när allting ändå gör ont.. varför inte en tattoo, lär ju ändå inte kännas nån skillnad..


Cults - Most wanted

Krama mej

2011-07-25 @ 19:14:34



Vill kramas. Vill att nån håller om.. o kramar mej.. hårt.

-

Säg varför dansar du ej längre med mig
Är dina sulor sönderslitna nu
Långsamt du skyndar till egen liten säng
Med någon annan som vill värma den

Håll om mig nu och dansa
Håll om mig gör mig glad igen
Få mig le
Le med mig och dansa
Dansa med mig

Säg varför dansar du ej längre med mig
Att min skor är borta rör mig ej
Barfota springer jag till din famn
Men jag trängs med någon annan där

Håll om mig nu och dansa...

Padabadapadabada.....

Säg varför dansar du åter med mig
Har mina bara fötter lockat dig
Kom du för att trampa på mina ömma tår
Eller för att läka gamla sår

Så krama mig och dansa
Krama mig och jag blir glad
Se mig le
Le min vän och dansa
Dansa med mig

Hämtad från "http://www.schlagerparty.se/wiki/Krama_Mig_Och_Dansa"

Sex böcker o en snabbfika

2011-07-25 @ 16:34:30


Lånade sex böcker på bibblan o tog en snabbfika med Anna. Låste mej nämligen ute o fick ringa hyresvärden som först inte svara men sedan ringde upp efter jag skickat ett hilfe-meddelande. Han skicka en simon som kom på 2 röda o låste upp.. så jag fick springa hem o tacka snällt för hjälpen.

Nu är jag helt slut i mitt huvud att det tvunget blir sängen.. mår dessutom illa som fan. Att hoppa över frukost o endast dricka kaffe o sen käka en pastasallad vi 15-tiden i full fart är ju inte det smartaste jag gjort. Hah.

Gonatt.

Överdrag..

2011-07-25 @ 13:16:28


Funderar på vitt sofföverdrag till min soffa som är beige. Just nu har jag ju lagt en vit filt över.. men ett sofföverdrag hade kanske vatt bättre.. om de är bra. Om de blir snygga. Jag vet inte.. vet ni, funkar det, blir det snyggt? Dessa kommer iaf från Ellos o kostar runt 500-lappen.

Annars så var bror o hans vänner precis här på lite kaffe. Najs. Bror hade dessutom äntligen med sig min nysprayade korgstol. Bild kommer sen. Nu har jag tänkt dra till bibblan o senare är de kanske på tiden att käka lite frukost...

Nu kommer tårarna

2011-07-24 @ 20:43:11
Tårar tårar tårar.. det gör så ont så ont så ont att prata med dej, att sakna dej, att hata dej..


[ g r i n p a u s ]


jakob hellman - tårarna


[ g r i n p a u s ]


Tack alla fina vänner som finns o jag får prata med.. ♥

Skaka fet rumpa!

2011-07-24 @ 12:50:45

Vädert var för dåligt för att åka buss (öh!?!) så vi höll oss hemma i den lilla staden. O jag kom in på de där stället jag lovat mej aldrig gå till.. men en liten stad ger inga valmöjligheter.. hah, på gott o ont.

Det goda är väl att man alltid träffar folk man känner. Jag träffa en del. Pratade o de flesta förstod o vet vad jag går igenom. Det kändes skönt att få prata o få förklaringar från andra vinklar. Det finns alltid minst två sidor av en händelse.. den här har tusen.. o den här är sorglig för alla inblandade.

Från början visste alla utan jag. Är jag dum som stannade så länge eller är jag dum som inte stannar kvar o stöttar.. ??

Men de var mer än depp igår. Jag fick skakat min feta rumpa i mina nya klackaskor. O vi hittade ett gäng killar som jag trodde var norska.. men som visst kom från området kring mitt älskade grebbe. Woho.. vi blev kompisar direkt. Haha..


Lördags lost

2011-07-23 @ 17:58:33

Lördag lördag lördag.. kan inte sluta säga lördag.. o ju fler gånger jag säger det.. ju löjligare låter de.. hör själv L Ö R D A G. Hah.. Lör-dag. Lör.. lör.. lör..  va fan är lör? Jaja..  jag provar kläder.. för det är LÖRDAG! O M är på väg hem.. hey party?

Kan man gå såhär?

Höstigt?

De regnar ju o blåser ute.

Kan jag gå i klackar?

Blir jag för lång?

Var fan ska vi?

Hörde en låt på radion som jag inte kan namnet på o P3 glömmer alltid att updatera låtlistan just när jag vill veta namnet på nån bra låt. Gaaaah..

Det var nåt med ordet lost minns jag iaf.. tror jag.

LOST LOST LOST LOST.. im lost!

Darrar..

2011-07-23 @ 14:10:19

Skakar o darrar av för mkt kaffe eller av nyheterna på radion om norge? Darr darr, skak, skak.. s l u t a !

Nu är det dags för tvättstugan.. sedan en runda på stan för att leta glödlampa till taklampan så att den kommer upp nångång. Sen städ städ städ.. o tvätt tvättt..

M ringde innan o sa att de kom hem en dag tidigare.. ska ringa mej ikväll o kanske blir det nån utgång eller nåt.. för nåt måste ju göras. Annars bjöd ju mamma o pappa på middag.. snälla snälla ni ♥

Jag tror jag vill ut.. men inte till stället jag blev utkastat på sist. Aldrig så igen.. jag har mognat o vill minnas så mkt mer. Ge mej!


Fixardag

2011-07-23 @ 07:37:39
Somnade o sov bort fredagkvällen. Uppe med tuppen idag o tänkte läsa ut min bok för att sedan leka på kontoret hela dagen.. det är lixom på tiden det blir ordning även där.. o varför inte passa på när vädert är kass. Blir väl till att sy upp gardinerna oxå. O får jag låna bil behövs det ju köpas gardinstänger till sovrummet.. för att kunna sätta upp dem jag ska ha där.. fixa fixa fixardag!

O vet ni.. min korgstol är nu färdig sprayad med 3 burkar färg.. så dags att få hem den oxå! Äntligen!

SKÅL or whatever..

2011-07-22 @ 17:42:38
SEMESTERN ÄR HÄR!!!!

O det firade jag med att gå till systemet o köpa 4 st xide JUNGEL. Men nu då? Ska man sitta här i ensamheten o ensamdricka som ett annat fyllo?

Alkohol löser inga problem, men de är fan så gott.., iaf med jungel cider. SKÅL!

Allvarligt, underhåll mej så jag slipper tänka o känna mej ensamast i världen!!

A ville fika men tog tillbaka det då jag slutade försent.
Syster weekendar i köpenhamn
M sa åt mej att inte gnälla på vädert, jag har ju semester!! Men han vet väl ingeting om mitt hjärta som gått sönder..

Den blicken..

Ensam är stark?

2011-07-21 @ 20:27:36
weheartit.com

Regn o rusk hela eftermiddagen. Syster messade mej under jobb o sa att hon hade tradigt. Jag lurade hit henne efter jag slutat. O hon hyrde 3 filmer på vägen hit. (3 filmer för 99:- i en vecka)

Easy A - ok
Black swan - mysko
All good things - orka vi inte se idag

O till filmerna blev det ju godis. Damn. Måste skärpa mej från o med semestern. Har visst helt glömt bort mina bantar-drycker. Men nu när man åter är ensam ska jag fan ge mej på de igen.. behöver ju inte både vara olycklig o fet. Fast det går rätt bra hand i hand. Ensamheten tröstas med skitmat. Fast det i slutändan bara blir värre.  So come on.. skärpning! Äskas jag inte av nån annan kan jag väl iaf älskas av mej själv.

Fan.. blir så jävla ledsen i mellan åt. Bebi, hur kunne de gå så här? Vi skulle ju ha det bra. Kan man verkligen släppa alla drömmar sådär? Mitt hjärta gör ont. Mitt hjärta är tomt. För samtidigt i nästa sekund vill jag bara vara stark o gå vidare. Inte påverkas.. bara starta om, en gång för alla.. o aldrig bli sviken igen!

Dållig på kaffe

2011-07-21 @ 15:20:30


Har blivit dålig på kaffe. Skandal.

är sugen
kokar
häller upp
varmt
låter svalna
inte sugen
eller
glömmer
dricka

= inget kaffe, ingen pepp

Soffmys

2011-07-20 @ 19:10:16


 ♥ MIN soffa är tillbaka i min ägo. Wohoo. Får se vad jag gör med soffbordet. Om det blir mitt gamla men vitmålat eller annat. Det där svarta är inte mitt o ska väl bort. Bort bort bort..

Det funka visst inte denna gången heller..

2011-07-20 @ 18:36:01


Magkänslan säger allt.. Man kan inte leva med lögner.

Byebye!!

Fyndshopping

2011-07-19 @ 21:20:25
Tog förmiddagen till solning i mamma o pappas trädgård med syrran. Sen vid tre tog vi bussen till malmö där vi shoppade för fullt. Värsta fynden.

Köpte:
- två stora skålar (som man kan använda som serveringsskålar för potatis, pastasallad, chips m.m)
- två glasburkar med lock (till köket för pasta, havregryn...m.m)
- en vit kjol ordinarie pris 1199:- o så 70% på de o de blev runt 300:-, woohoo
- en svart klänning, H&M
- tre ljuslyktor, indiska
- ett silverfat, indiska

Hade kunnat köpa ett par jeans oxå. Ett par riktiga jeans. Fina 1000:- jeans på rea. Men fick lite ont i magen av allt shoppandet.. för pengarna ska ju räcka till semestern oxå. För jag SKA som sagt iväg.

Underbart väder. Har fått färg. Men inte i närheten av resten av familjen som nästintill är svarta.. muhahah. Fast de har ju fuskat i grekland. Menmen.. synd att inte de svenska sommarvädert är garanterat sådana dagar som denna.. då hade man både kunnat slappna av o planera lite bättre.

Lite semester..

2011-07-19 @ 09:57:52



Min fina familj. Systers sambo A, bror, mamma o syster. Snodde bilden från brorsans FB. Pappa som tagit den då han inte är med på bild o de var dessa 5 som varit i grekland i en vecka. Så skönt att ha dem hemma igen.

Tog en fika med syster o A igår. Sedan fortsatte syster o jag en runda på stan. Köpte:

- en blå kjol på åhlens. Rea. 149:-
- 2 blasburkar med lock till tops o pads
- underkläder
- hårprudukter

Ska in till malmö idag med syster o shoppa vidare är det tänkt. Sen får vi se nästa vecka när min semester börjat. Om syster, A, jag o bebi kanske åker på en liten semester tripp. Vi har snackat om skagen i danmark men nu är vi nog mer inne på västkusten här i sverige. Fast syster o A har ju smak för utlandet så nu snacka dom om en sista minuten. Klart jag vill utomlands.. men jag vet inte riktigt om jag är beredd på det. Vill nästan hellre till västkusten. Vill nästan så mkt att hänger de andra inte med vill jag själv.. hade vatt mys. I ♥ västkusten, miljön o människorna.. gör mej lycklig.

O jag bara måste.. komma här ifrån.. ett tag.


Ett krypande rådjur..

2011-07-16 @ 22:25:35

klapp klapp..

Efter jobb tog vi en promenad till mamma o pappa o fikade i trädgården, sedan tog vi cyklarna på en tur.. såg ett rådjur på åkern dit bebi traskade för att arrangera en bättre bild för mej. Det slutade dock med att rådjuret försvann.. inte som i att de sprang iväg.. utan att det la sej ner på marken.. o kröp?




Men de dök som sagt aldrig upp igen, fast bebi visslade, klappade o skrek. Vi blev dock rädda för fästingar o ormar ist så vi gav upp o cyklade vidare.

samma visa varje gång..

2011-07-15 @ 21:59:00
först saknar jag
sen hatar jag

känslorna skiftar väldigt
högt o lågt

samma visa varje gång
för fan skärp dej

jag kan inte må såhär
snälla sluta

snälla svara..
det finns fan inga ursäkter..

._.

2011-07-15 @ 18:07:28
Svettas som en gris...

Hur jag mår?
Mår jag bättre idag?
Ja, bättre men inte bra.

Idag har det varit full rulle för att inte behöva tänka..

Uppe med tuppen, frukost till både mej o bebi. Sedan strykjärn för att göra sista gardinen klar. Sen en målarpensel o gud va jag jobbat med skittehallen idag. Bebi tar det stora, jag detaljerna. Alla golvlister o dörrlister o dörrar o skåp. De är smått o de är pilligt o de ska bli perfekt. Upp på stege, ner på golvet, upp o stå, over and over..

Ner på stan för en fika. En dejt. För att jag älskar.. o vill vara mer än hon som bara är trött. In på hemtex som nu har sänkt priset från 30% till 50% på reapriset. Köpte två filtar till syster som jag vet att hon vill ha. Två örngott till oss + 6st gardiner till sovrummet. 100:-/st, = 600:-, skit billigt. Vi hade lixom räknat med över 2500:- för bara gardiner. Klart man slår till. Dock skrivs ännu en sak till på TODO-listen. Gardinstänger!!! Borra, klydda.. stryka, sy upp. Jag är så trött på allt som måste göras.. samtidigt som jag måste syselsätta mej.. Fan jag vet inte vad jag vill.. egentligen.. för att allt ska bli bra. Det känns som om jag jagar något som jag inte har en aning om.

Visst fan, jag tvättar oxå. Får inte glömma tvätten...

Sen film.. ensam.

Nålad

2011-07-15 @ 15:57:58


Funderar på att göra en tatuering under semestern..

(en vecka kvar)

Genom regnet mitt i natten

2011-07-14 @ 22:14:51



Idag har jag sovit hela dagen o tänkte snart sova lite till. För idag är jag sjuk.

Buhuu buhuu buhuu.

Kunde aldrig somna igår kväll. Låg vaken hela natten tills jag mådde så dåligt att jag begav mej ut i regnet.. mitt i natten strax efter 3.. för att cykla hem till mamma o pappa.. för att vara nära en fungerande toalett. Magsjuk o en toalett 4 våningar ner i källaren funkar lixom inte...

Magkatarr? Jag är rädd att allt ska gå på repeat.. o att oron ska äta upp mej inifrån..

precissomdennastaden


Mest mög o fan

2011-07-13 @ 23:23:27
Jävla skit dag. Vaknade med slut på kaffet, så även mjölken. Regn ute. Tog knäcke o te. Gick o la mej igen. Äckelkänsla i kroppen då jobbekväll väntade. Sov till 10. Gick upp för att hinna med allt jag skulle. Målade en dörr. Vattnade blommorna. Dammsuga o damma lite.....

Sen kom det.. grannen kom upp rusande o frågade om vi använt toaletten.. för han hade nämligen fått allt ner o ut hos sej. Byggarna i trappan sprang fram o tillbaka o vi fick beskedet att vi INTE fick använda varken toa eller vask. IGEN. Fan jag orkar inte.. Nu när vi äntligen fått tillbaka vårt.. ska grannens klydda. Fan fan fan..

Drog hem till mamma o pappa.. läste min bok o somna. Men vakna av mobilklockan (man kan ju inte försova sej när man ska jobba kväll.. de går ju inte.. fast jag hade lätt kunnat) gjorde mej i ordning körde till jobb o glömde mobilen.. Har alltså varit en hel kväll utan mobil o bli en hel dag imorgon. Damn.. får ställa bebis klocka så jag inte försover mej imorn. (Jobb 7.30-16.) Haaandikappad.. både utan mobil o toa.. fan.. kan saker o ting inte vända nu.. tack!

För jag är trött..

O jag är ledsen. O jag har sorg o rädsla i mitt hjärta.. vilket inte gör saker o ting enklare. =/

Mår dessutom illa. Fan...

o gonatt.

HungryAngryLonelyTired

2011-07-13 @ 11:52:24



HALT

This tried and true slogan helps us to stay in touch with our feelings and needs. Sometimes the onset of anxiety or a sudden drop in mood can be traced to our having forgotten to eat so our blood sugar levels are off kilter. Sometimes we may be carrying a resentment, or feeling lonely, or we are just too tired. Taking a little time out from our busy day to ask ourselves if we are feeling too Hungry, Angry, Lonely, or Tired, gets us in touch with our feelings. When we know what we are feeling we can make choices and take the appropriate action to get our needs for food, companionship, or rest, met.

Being too hungry, angry, lonely, or tired, are conditions that leave us more vulnerable to the temptations that lead us away from our program of dual recovery. Part of recovery is learning to pay attention to these inner signals and practice appropriate ways to meet our needs and resolve issues in a manner that will enhance our abstinence and serenity. 


Väntetid

2011-07-13 @ 10:40:08

Jobbar kväll idag. Hatar det. Blir sjuk av att jobba kväll. Hela dagen förstörs. Hela jag förstörs av att behöva vänta in tiden.

Tänkte dock lägga väntetiden på att röja undan här hemma. Städa, diska, stryka o måla + hem om en runda till mamma o pappa. Men jag vet ju hur det blir när det är för mkt att göra. Jag vet inte var jag ska börja o så börjar jag inte alls.. gaaah. Det blir helt enkelt för svårt.


Nedräkning ledighet

2011-07-12 @ 23:02:35
8 arbetsdagar kvar



av 10 dagar

innan semestern

Ett minne blått

2011-07-11 @ 21:26:47


Skittehallen är snart bara ett minne blått.. För nu är den vit, ljus o fin.. inte riktigt klar.. men näääästan.
Dags att byta namn kanske? ;)

I Had The Blues But I Shook Them Loose

2011-07-09 @ 22:29:05

 
Kände för att gå ut i mina nya skor.. men ist blev det hemmakväll med ny musik ♥ ♥ ♥


Standing in a dream world,
sitting next to you, up in the clouds,
up up in the clouds, up up in the clouds
Sitting on the edge, looking down at the earth
Up into space, up up into space, up up into space


[SBTRK] , [Bomby Bicycle Club] , [Morcheeba]

Lördagsmys

2011-07-09 @ 17:51:12
Tog oss en förmiddagspromenad efter att målaren var klar här för dagen. Mös i solen o den härliga naturen. Tog oss sedan hem till mina föräldrar för en middagsfika i trädgården tillsammans med bror, syster o hennes sambo. Härligt härligt säger jag bara ♥


Varmt väder o svala kläder..



Redo för promenad


Bryggan över ån..


Fota fåglar..


Stadsfåglar är inte som andra fåglar. De kommer till en.. ist för att fly..


Sorry.. har inget bröd =/



Puss


Bebispippjar


Högst uppe i toppen


Härlig natur..


Grönt o skönt (sålänge inte mördarsniglarna är framme..)

Nu är det äntligen på gång!

2011-07-08 @ 21:36:47



Bilder på skittehallen med bildtext om i fall att ni skulle bli osäkra.. o inte riktigt se, att detta ÄR den äckligt skitta hallen =P

Sallad vs pizza

2011-07-08 @ 20:58:18


Min sallad o bebis pizza. O jag skulle säga hur nyttig jag var med mina goda musslor, kräftor o räker medans bebi var onyttig med sin pizza med fet-sås. Men att det sedan var jag som blev magsjuk är ju typ inte lika kul. Då kan det ju lixom kvitta. Suck.

Idag har stressen jagat mej. Har en del att göra.. men det känns som om det är nåt mer. Nåt mer som jag inte kommer på. Som finns där.. o gnager.

Var uppe tidigt med tuppen o fixa med viktiga papper. Underskrifter hit o dit. Sen en sväng på stan med mutti. Köpte två boxar till o en gardin. För att jag behövde...

O jag ska säga er.. att det inte alls är lätt att stryka 3 meters gardiner på mini strykbräda. La upp dem 3o cm o strök.. men orka bara med 3 av 4 innan jag gav upp. Svettig som fan i detta kvava väder o att sedan bebis colaburk välte o rann ut på en av de vita gardinerna fick ju bara bägaren att rinna över. Så nu hänger de där.. inte alls så fina som jag förvantade mej, med en jätte skrynklig o 3 provisorisk upplagda med nålar (för mutti hade visst sin symaskin på jobb). Menmen.. jag fick lov att komma ut till moster o sy upp dem där.

Moster som var här idag o hämtade tv-bänken. Äntligen en överflödig sak mindre. Hah. Har även rensat lite i arbetsrummet idag. Det känns bra. Vill verkligen komma i ordning med allt nu. Tar sånt tid med allt. Men idag, äntligen kom ju målaren o började på skittehallen. Var här vid 17 o täckte golvet o spacklade taket o hålen i väggarna. O bara de lilla gör att de faktiskt ser ljusare o bättre ut. Kommer tillbaka imorn för att fortsätta o bla väva taket. Så glad så glad så glad jag kommer vara när det är färdigt. =)

Shoppingmongo!

2011-07-07 @ 23:58:43
Känner att jag börjar få lite ångest i magen av allt jag handlar..

Idag var jag nere på stan en sväng med Marta o köpte:

- en klänning
- örhänge
- boxar till abretsrummet
- taklampa

+ fika på det


Igår blev det:

- 3 gardiner
- en vas

+ cider o mat på det


I förrgår

- ett par skor


O dessförinnan har jag ju varit på:

- IKEA
- ILVA
- JYSK


måååh..


O jag vill lixom både ha fler boxar o fler gardiner...

o mer kläder..


Ikväll var vi på kalas
Imorgon kommer målaren
O på tisdag ska jag träffa sötis Thea från Uppsala =)

Färsk frukost

2011-07-07 @ 11:17:19
Färska jordgubbar o mjölk till frukost ♥ 

Fast tro inte att jag stigit upp NU på min lediga dag
utan jag var uppe 7 (efter att ha somnat 4) för att ta mej till bollplanket

Hemma igen o äntligen är badrummet färdigt med RIKTIG toa o dusch!!! ♥
Duscha nu, yeeeeeeeeeees!!
Fast först städning, för fy vad det ser ut.

Imorn kommer målaren o gör vid skittehallen.
Så glad så glad så glad jag kommer vara när allt är klart.

Köpte förresten 3st 300cm gardiner igår till vardagsrummet
Hemtex hade 30% rabatt, najs.. men fan va dyrt det är ändå
Till sovrummet behöver jag lixom 6st längder.. med minst en längd på 300cm
vilket inte är de lättaste att hitta. Jag köpte de sista av de jag ska ha till vardagsrummet

Snurrhuvud

2011-07-07 @ 01:47:47
Bebi vaknar till på soffan..

Bebi: Vad är klockan?
Jag: Halv ett
Bebi: På natten eller dagen?
Jag: Gaaah, på natten!! Det brukar väl aldrig vara såhär mörkt på dagen heller.

Renovering!

2011-07-07 @ 00:58:47
Trött på "campinglivet".. (springa ner 4 våningar för att kunna gå på toaletten).. fast nu har vi iaf en toalett... lite sådär provisoriskt. I-lands problem? Bortskämd? Stackars dem som hade utedass förr säger jag bara!

Nedräkning ledighet

2011-07-06 @ 17:14:03

10 arbetsdagar kvar




av av 18 dagar

innan semestern



Nu: 4 fridagar, vilka är väl behövliga! Lite sol på dem oxå, please!


Nostalgispel

2011-07-05 @ 14:56:59
Spelar hänga gubben på bebis I-phone, nostalgi på de va?

Hey, ge mej en kaffe tack!

Helveteshelg

2011-07-04 @ 08:48:45

En helveteshelg utan sömn pga mardrömmar från repeatad verklighet. Jag ber er inte tycka synd om mej men jag måste säga.. att fast detta är bloggen om mitt liv så kan jag inte skriva allt som händer här. Det finns så mkt mer mellan raderna. Ni får ta del av gnället.. men hur o var det bottnar sig (mer än i min-feta-kropp) har jag aldrig erkänt här. Det finns lixom så mkt mer.. som jag inte kan nämna pga av regler o respekt.

Ni kanske tycker jag gnäller om småsaker ibland. Men små saker blir stora när det redan finns så mkt annat större ivägen.

Men jag försöker.. vi försöker. Ta oss ur o vidare o se allt det ljusa. Så tack alla fina människor som finns omkring mej. Tack fina arbetskamrater som visar sin förståelse. Tack fina familjen för att ni finns o tack bebi för allt du gjort den senaste tiden..

O tack hantverkarna o rörläggaren som idag är här o river upp hela mitt badrum..



..för efter all skit blir det ju bra.

Eller hur?


Kommer de palla trycket?

2011-07-02 @ 20:37:07
Förbandet är igång o jag är rädd att mina fönsterrutor inte ska palla trycket från basen nu när de har börjat spela. För fy fan va rutorna skallrar. Bas bas bas... o jag funderar på att leta upp mina öronproppar, inte för att jag är emot musik, men ljudet blir ju inte riktigt rätt uppdelat härifrån.

[+]

Förband: Nationalteatern
Huvudartist: Kim Larsen

[-]

En konsert på avstånd är inte riktigt den samma som en konsert på plats. Fast jag bara bor hundra meter från scenen, så finns där ändå en avspärrning o väggar mellan.

Spelning mitt över torget

2011-07-02 @ 17:44:39


Kim Larsen i stadsparken ikväll o jag kommer höra, men inte se honom (för alla träden).. genom mitt öppna fönster..

Kim Larsen - This is my life 

O v e r k l i g h e t

2011-07-01 @ 20:50:15
F ö r   m y c k e t   f ö r   a t t   f ö r s t å . .

säger jag  G O D N A T T  

innan klockan slagit 21!

RSS 2.0