slut i rutan

2011-05-16 @ 15:38:36

ska iväg o bollplanka NU
om 20 min ska jag vara DÄR

vill inte
orkar inte

vill bara ligga ner o dö lite under täcket
min kropp värker
jag är trött
o mitt hjärta är sönder..

o jag orkar inte prata om det
o framförallt inte tänka på det

PUNKT

väck mej nu
snälla väck mej nu

o säg
att allt bara
är en mardröm


(att han aldrig gjort alla fel, dragit alla lögner eller att jag aldrig träffat honom överhuvudtaget de är typ samma sak. damn you.)


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, inget verkar kunna stoppa dig & din vita färgburk ; ) Nej jag älskar ek! Låt dem vara! Du har så mycket vitt ändå så tycker ändå din hall uppfattas som vit & ljus! Men lyssna inte för mycket på andra, gör som du själv vill ; ) Förut fanns det glasskivor som man kunde lägga ovanpå malmbyråarna, de fanns i svart och i grönt men vet inte om de fanns i vitt? Isåfall skulle du ju kunna ha en sån som topp, lixom? Vore synd att måla de fiiina byråarna.. : D Hihi.



Känner igen mig så mycket i det du skrev nyss, jag kände så senast igår och litegrann hela tiden, även fast jag har min kärlek och är lycklig, men jag känner mig så tom när vi är ifrån varandra och jag räds redan nu inför när han sticker iväg på turné igen, hur ska jag klara det om jag inte ens klarar några dar utan ångest? Varför ska man vänja sig vid att vara ifrån varandra? Känns ju jättedumt. Och all oro gör det här världens-bästa-förhållandet jättesvårt stundtals...



Huruvida du kommer iväg på ditt möte eller inte så hoppas jag att du får en bra kväll. Skiner solen hos er? Det regnade hela förmiddagen men nu är det sol här. Då blir man faktiskt lite piggare.... : )

2011-05-16 @ 16:00:42
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0