Fullt upp!

2011-11-28 @ 23:25:48

Fullt upp nu. Igår var det kalas på dagen o sedan bingolotto på kvällen. Idag har det varit jobb o promenad. Imorn är det jobb, handla, träning, packa, köpa bord o stolar. Sen internat o endast en ledig dag denna veckan o då blir det antagligen till att putsa, slipa o måla bord o stolar. Jobb i helgen o kaffebesök av moster, mamma o hennes väninna. För de vill se "hur fint jag har det". Men frågan är hur fint det kommer vara mitt i måla-om-projektet. Hmm? Lite magsår på det.


1a advent

2011-11-27 @ 06:34:00

Vardagsrummet

2011-11-27 @ 01:45:19
De förra bilderna var från sovrummet. Här kommer två från vardagsrummet.


Balkongräcket


Växer snart mossa på mej om det inte sker en förändring!

2011-11-27 @ 00:49:45
Sms 1:
- vad gjorde du uppe kl 5.30?
- somnar man tidigt vaknar man tidigt (o är trött hela dagen)
- gick du upp då?
- ja, åt frukost, läste somna så småningom om till kl 8.00 då de va tvättid
- vem tvättar kl 8 en lördag?
- jag! man får ju ta de tider som är lediga..

sms 2:
- gaah svettas o har ont i hjärtat. antar att det är stress o ångest över hur fet jag blivit. inget passar längre o jag har inte råd att köpa ny garderob. ska tvätta hela förmiddagen o sen ner på stan o handla present o sen iväg med mamma o syster. antar att jag inte kommer orka med ikväll. kalas imorn dessutom. fan kommer aldrig ut o får vara social. känns som livet rasar.

sms 3:
- vad du har blivit bra på att höra av dej (ironi)Jaha.. o så lägger alla upp bilder på fb på hur kul de har ikväll. Kul. Kul för dem. Själv sitter jag o leker med mossa. Passar mej bra. Växer väl mossa på hela mej snart.. gaaah.

Jodå jag hade oxå kunnat dricka vin ikväll. Men jag banga.. för kroppen inte mådde bra. Nu är de väl lite bättre.. efter att ha sovit mellan 17 - 20.30.. tjolahopp.. kan inte fortsätta ha det såhär. Kan inte fortsätta sova bort livet. Men jag kan inte heller hålla mej vaken. Det är lixom knappt nåt val.

Önskar mej ork i julklapp o ett jävligt mkt bättre 2012 än detta ruttna 2011.

Uppdaterade Bra vibrationer-inlägget med bilder o punkter på vad träningen ska ge. Hoppas verkligen på det. Att det motverkar stress, celuliter o ger bättre blodcirkulation, styrka o kraft, viktminskning m.m. Det ger väl iofs den mesta träning bara man tränar. Men ändå. Här tränar man bara 4 personer åt gången per pass. O endast 30 min. Hur bra som helst för mej. Jag hoppas jag håller det.. lixom mina promenader. O jag hoppas det ger nåt. Typ mest ork o ro i kroppen.

Ska även fortsätta läsa i pepp-boken. För jag vet att det är upp till en själv i högsta grad att må bra. Men ibland är det svårt. Speciellt med mitt trötta handikapp. Då är det ju hur svårt som helst att ens börja.. när det inte finns kraft.

Mys

2011-11-26 @ 22:40:49


Det är så mys med alla stjärnor o ljusstakar. Bilderna (i-phone-bilder*) kan inte ens spegla den rätta mysgraden. Men nedersta bilden visar nu att jag fått upp stjärnan i rätt fönster. Det stora sovrumsfönstret.

Har även fått upp stjärnor i köket o vardagsrummet. Till o med en ytterbelysning runt balkongräcket. Så nu måste jag bara skryta om att jag har den finaste "balkongen" på gatan. Hihi ♥

Körde till Hönan Agda o Ting ute och inne med mutti o syster idag o handla lite smått o gott till att dekorera mina adventsljus. 1a advent i morgon you know! Så imorgonbitti tänder jag första ljuset o käkar lussebulle till frukost. Snacka om mys. O på eftermiddagen blir det kalas. Tjohopp!


* har blivit för lat för att använda riktiga kameran o kör bara med mobilen, vilket ger resultat som detta =(

Bra Vibrationer!!

2011-11-24 @ 20:53:27
Tro det eller ej, jag har tränat idag. O inte vilken träning som helst utan en träningsform på 30min som ger lika mycket som ett 2 timmars pass på gymmet!!

Jag har alltså tränat på Vibe center, som erbjuder pass på en power plate-maskin. På denna maskin gör man olika övningar medan den vibrerar. Övingarna består av både balans, puls, vikter o boll. Stretching o massage ingår oxå i början respektive slutet av passet.

Om det kändes? Svar ja! Att sitta i 90 grader kändes i låren likaså knäböjen. Att svänga med vikter kändes i armarna (o axlarna). Att göra "paddan" kändes i knäna.. O framförallt allt vibbande kändes i skallen.

Höll på att svimma faktiskt. Har bara varit med om detta två gånger innan. Ljudet försvinner som lock för öronen samtidigt som det blir svart för ögonen.. Men jag drack o drack mitt vatten o kom snabbt tillbaka igen. Så inte alls lika illa som de andra två gångerna jag varit med om då allt försvann men jag ändå lyckades hålla mej på benen..

Betyg? Dont know.. inte än. Provar en till gång nästa vecka, har nämligen bokat tid o allt, så ingen återvändo. ;p


Det sägs iaf:

förbättra balansen
förbättra blodcirkulationen
motverkar stress
ge viktminskning
motverkar celuliter o förbättrar hudens kvalitet
avgifta kroppen från slaggprodukter
ge muskler, styrka o kraft


Stor stjärna

2011-11-24 @ 11:51:34

Provar min nya stora stjärna. Dock ska den inte hänga i detta fönster. Men detta är de enda fönster som än så länge har krok. När paps får tid ska han komma hit o hjälpa mej få upp en krok i stora sovrumsfönstret där jag tänkt denna stjärna ska hänga. Myyyys.

Svårt att nå

2011-11-24 @ 11:02:40

Meeeeeeeeeeeen.. hur når man här? Visst är förvaringsutrymme bra o till för att utnyttjas.. men när skåpet är så högt upp att man behöver stol att stå på o dessutom är jätte djupt.. hur når man då det som är längst in?

Extra tid

2011-11-22 @ 19:07:20
Wooohoo.. jag blev bokad på fredag.
Alltså lite extra jobb. = extra lön.

En annan sak är att jag fått SEMESTER på nyårsdag.
Yes jobbar egentligen hela nyårshelgen..
men jag la in om semester utan hopp om att få
för de är skitsvårt o nästan omöjligt på storhelger
men JAG FICK!!! wop wop wop!!!

Så gott folk, VAD HÄNDER PÅ NYÅR?!?
Nu kan jag ju helt plötsligt vara med o fira för en gångs skull
o bara de i sej själv måste ju firas!!

WOOOHOOO!!

Najs shit!

2011-11-22 @ 18:53:55


Promenad o Moby remixer i öronen.

Tack för den!

2011-11-22 @ 10:40:41

Nackspärr!!


Misslyckad färgning

2011-11-21 @ 23:31:11

Utväxten är borta men färgningen blev ju totalt misslyckad idag. Fan fan fan jag som bara vill vara snygg. Måste det vara så svårt? O hur löser jag nu det här på jobb imorn där man inte kan ha mössa på sig inomhus?

Kanske dags att gå till frisören? Ytterligare en färgning måste iaf göras. Vill ha långt hår men funderar ibland på om man inte bara skulle klippa av allt... o börja om.


Mysmorgon

2011-11-21 @ 07:54:36


Myser till morgonen med lite kaffe o film innan klockan ens slagit 8 på min lediga dag..

Funderar om jag ska ta Malmö sen eller bara stanna hemma, färga håret, tvätta o promenera..

Vädret är grått o trist me dimma även idag så mkt mys ska det iaf bli..


R.I.P Lasse Brandeby

2011-11-21 @ 06:42:38

Jag tror jag har kommit på det. Varför jag gillar göteborgare så mycket. Det måste vara från uppväxten med Kurt Olsson o Rena rama Rolf. Älskade älskade Lasse Brandeby du har verkligen givit oss skratt vi aldrig glömmer.

Att få meddelande (breaking news) om bortgången från Aftonbladet efter kalaset igår gjorde hela min familj ledsna. Vila i frid Lasse. <3.


<3

2011-11-21 @ 00:50:37

Hann visst även med lite pizza med Marta innan helgen tog slut. Mycket trevligt med mycket skratt, muhahaaa..

Blir så glad när Marta frågar "Städar du varje dag?" liksom mamma sa i lördags "Har du storstädat?" Det måste ju betyda att jag äntligen har lite ordning o reda. Woho!! :)

O komplimangerna jag får om min lägenhet. "Du har så fint L", "Här vill jag bo", "Du får aldrig göra dej av med denna lägenheten".

O emellanåt förstår jag inte heller hur jag kunnat haft sådan tur att fått denna. (dock såg den ju ut som kriget när vi tog den). O ibland är jag så glad att jag blir orolig att det är för bra för att vara sant. Men än så länge är det sant fast det både är lite stort o dyrt att bo här själv.


Fy vad det går

2011-11-20 @ 06:56:44

Först jobb sen kalas o efter de var visst denna helgen slut..


Omfamnad

2011-11-19 @ 22:24:52

Inatt drömde jag
om någon annans
kropp..

Känner det nu,
att det var alldeles
för längesedan
sist.

Min kropp behöver
bli omfamnad
av stor varm
famn.

GE MEJ!


Robinsondiet?

2011-11-19 @ 19:01:17

Hah kör nån typ av robinsondiet. Orkar nämligen inget annat än att än att värma riset som blev över från igår.

Att laga middag är nämligen nåt av det tråkigaste jag vet.


Tillgänglig!

2011-11-18 @ 18:16:08

Syster säger att det inte syns så mkt men allt jag kan se är bara uuuuuuuuuutväxt. O jag kan lova er att det ser 100 gånger värre ut i verkligeheten.. att bilden inte ens gör det rättvist. Åååh vet inte om jag kan hålla mej så mkt längre. Färgen skriker lixom på mej från förpakningen i badrumsskåpet.. "sådär kan du ju inte gå o se ut, använd mej o du blir så mkt snyggare" - säger den men jag vet att den överdriver..

Gaaah o nu har magen åter igen vänt sig ut o in.. Aaah-aah-ahj-aj-aj..

Inatt när jag vakna kom jag på den braiga ideen att tills jag skaffat mej en kristallkrona så får rislampan i sovrummet sitta i vardagsrummet. O whola.. nu sitter den där.. i taket o lyser så fint.

Vill bara ha..
- bord o stolar för minst 6 pers
- matta
- kristallkrona
- fler ramar (till skittehallen)
- fler lampor till fönstern
- sängöverkast
- kuddar
- skåp
- tv
..oxå. Sen är jag nöjd. Typ. Hah.

Men vet ni.. jag gick upp till chefen idag. O nu är jag uppsatt på fler timmar. O det känns bra. Som en lättnad. Inte 100% säkert jag får.. men behöver dem så finns jag tillgänglig. Jiiihaa!!

Rosenröda kinder

2011-11-18 @ 16:16:16


Hur fan kan man få ont i armarna när man är ute o promenerar? Fast jag är INTE speciellt förvånad.. inget som har med denna kroppen förvånar mej längre. Dessa jälva leder. Överrörlig? Så ni menar att jag svänger för mkt med armarna? Jag tror det är ledvätskan som smörjer för dåligt.. det skaver lixom i fästena. O det gör ont.

Men de är skönt. Ändå skönt att promenera.. med musiken i öronen o kinderna som får fina rosor av de friska vädert.

Musiken just nu:

LMFAO - Sexy and i know it (hahah kan inte låta bli att gilla dem o hur de fuldansar)

Rihanna - We found love (med risk för att den redan är sönderspelad är det en bra promenadlåt. bam bam bam säger varje steg)

Rebecca o Fiona - Dance (ja hela deras "I love you, man"-album)

Ett jäkla lyft

2011-11-17 @ 20:10:10
Hah.. så längesedan jag använde lill-kameran att jag glömt hur den fungerar. Här är iaf två bilder utan nån viodare bra inställning!
Woohoo, 6 nya tavlor uppe! O vilket lyft. Tack bästaste paps för hjälpen! ♥

Bilderna i tavlorna ska givetvis bytas ut senare.. har bara inte hunnit så långt på den biten. =)

Hard times

2011-11-17 @ 11:10:45


Söliga jävla dator.. blir så lack! Hör meddelande från mobilen innan de ens nått datorn. Det tar lixom år.. innan de nåt fb-chatten här. Värdelöst.

Det är för mörkt i min lägenhet. Tråkigt väder ute o hela lägenheten blir grå. Har inga bra lampor i vardagsrummet. O det är för kallt i arbetsrummet för att sitta still där. Vilket ofta resulterar i att jag kryper ner i sängen o läser. O de leder i sin tur oftast att jag somnar förr eller senare. På så sätt har jag sovit alldeles för mkt de senaste dagarna. Vilket gör att man ju blir slö.. uschuschusch.

Jag borde ringa vaktmästaren. De borde göra nåt åt iaf dörren som släpper in den mesta kylan. Men ni vet ju hur jag är. Jag hatar det. Hatar att ringa. De är ju till för att ringa intalar jag mej.. men det är lika svårt ändå. Jag bara hatar det..

Usch nu blev det deppmusik i spelaren.. måste ha pepp. Igår var jag så pepp att jag dansade för mej själv fast än jag vet att sånt kan kallas ensamhet.. hög på för mkt kaffe!

Dags att dricka upp dagens andra kopp för att sedan klä mej.. för jag hade tänkt besöka secondhand affären idag igen.. fast jag aldrig hittat nåt där.. så har jag ändå inte gett upp hoppet av att hitta värsta fyndet. Jag känner de på mej.. att en vacker dag.. står precis de jag letat efter där.. billigt o redo att göras om.. på mitt sätt!!

Åååh o ikväll kommer paps.. för att hjälpa mej sätta upp 3 + 2 ramar. 3 i skitehallen o 2 i vardagsrummet.. äntligen äntligen lite saker på väggarna. =)

Lite bilder från promenaden i måndags.

2011-11-16 @ 15:40:00
Härliga höst väder..

Dagens bild..

2011-11-16 @ 10:14:38

Grismasken hänger o solar sig i skittehallen..

Breakfast in bed

2011-11-16 @ 09:50:59
Ge mej ett extra jobb, vad som.. för det är så mkt jag vill ha!!

Jag måste tänka om. De var ju meningen att vi skulle bo två i denna lägenhet. Nu är det ju inte så längre o då måste ju verkligen ekonomin ses om. En lön är ju inte lika med två. En full hyra är ju inte lika med en delad.. and so on!

Älskar lägenheten o vill fylla den med så mkt fint. Sitter med massor av inredningstidningar o inredningssidor o vet inte var jag ska börja. Får pirr i magen av att titta på allt fint. Vill ha o vill ha o vill ha..

Tänkte fråga chefen om de finns möjlighet till extra timmar. O en sak jag inte sagt till någon än är att jag funderar på att läsa till nån extra ämnen så jag iaf har en komplett utbildning. Fast det kanske inte är drömmen så har man något att falla tillbaka på.. nåt som alltid behövs. O nåt som ger en lite extra möjlighet. Tror det är två eller tre ämnen jag har kvar. Inte mkt. Men nåt som borde göras.. om inte annat.

Föll över Two Shabby Chicks igår o drömmer om att få jobba i liknande butik. Tänk så mycket mys..Skyltarna är klockrena! Diskstället är nåt jag behöver. Kuddar likaså att piffa upp soffan o sängen med. 1-2-3-4 till advents ljus har jag redan men de här var fina. O ljusstakar kan man ju inte ha för mkt av. ♥

Right?

2011-11-15 @ 23:48:29

Cox & Cox

2011-11-15 @ 23:25:01


Stjärnor, änglavingar o ljus. Älskar vackra saker. Man vill bara haaa. Här är lite smått o gott från cox o cox.

Lite ljus i mitt hus

2011-11-15 @ 22:05:15


Att flytta från 1a till 3a, att gå från 2 till 6 fönster gör att man har en hel del att införskaffa sig. Jag behöver massor av nya ljusstakar till jul för att få till stämningen. Denna fina från Mio hade jag gärna haft nån stycken av. Ja det finns ju massor man vill ha.. gå in på mio.se om du vill se mer.

Lite synd att Mio-butiken i min stad slått igen. Precis till jag skaffade denna lägenhet jag vill inreda fint slog de igen. Tur det finns internet. O tur man inte bor så långt ifrån Malmö, nån som vill dit i dagarna? ;)

Power tisdag

2011-11-15 @ 15:52:18


Idag var jag inte vän med musiken i öronen. Börjar bli tjatigt att höra samma..  dags för ny spellista. Nya promenadvägar är jag iaf bra på. ;)  Jihaaa, det här känns bra!!

Nu ska jag dock slänga mej på sängen o läsa i min nya spännande bok! ♥

Ökar..

2011-11-14 @ 16:24:44


Jodå jag ökar mina promenader. Går snart runt hela staden.. om de nu är nåt att skryta med.. höhö. Men fy vad skönt det känns när man har det gjort. O vad lätt det går när man har musik i öronen. Längst strandpromenaden höjde jag ljudet o blunda en bit. Hah..  för att känna att man är i en helt annan värld. Eller för att kunna sjunka in i sej själv ett litet tag. Känna pulsen..

Nu känns det i kinderna, att komma in i värmen. Dricker lite varmt kaffe o har tänt ljusfatet på bordet. Värsta måndagsmyset. ♥

Det känns bra om jag kunnat klara detta varje dag..

då hade jag kunnat vara stolt. Hejaheja!!


Farsdagspresenter

2011-11-13 @ 03:21:00

Igår när jag o syster var i stan fixade vi present till papas såklart, till hans dag, idag. Fars dag. Vi hamna på kappahl o hittade massor av fint. Ringde till paps som fick komma ner o prova allt vi samlat ihop som bla var det på bilden + en halsduk o en kavajjacka. Jättefint.. o alltihop fick följa med hem.

Den gröna tröjan har sådana där "lappar" på armbågarna vilket jag tycker är jättefint. Kavajjackan var bla i brunt.. fräcka fickor o ja.. de hela gick i "jakt tema", inte för att paps jagar, men han diggar morberg som bla kör detta typ av stuk.

Grattis finaste paps.. du är värd allt i hela världen!! FÖR DU ÄR BÄST!! ♥

Flera nyanser av rött (?)

2011-11-13 @ 02:20:24


Tack ni som gett mej komplimanger om mitt hår de senaste dagarna. Själv ser jag bara  u t v ä x t   o hade önskat det rödare..(orangare?).. men kul att ni tycker det är fint. Det ska jag bära med mej nån veckor till innan jag färgar om det, för att undvika att slita på det ännu mer .

O ikväll tittade vi på massor av videoklipp från när vi var små. (Undrar hur jag sett ut om jag aldrig börjat färga det mörkt överhuvudtaget. Om jag bara fortsatt ha det långt o ljust.) Underbart. Fan va söta o oskuldsfulla vi var då.. ♥

In or out?

2011-11-13 @ 01:26:08

Stanna hemma el ut var frågan..

Magen svara mej genom att svika. Två glas vin o magen vänder sig ut o in.. O mitt sociala liv bleknar bort..

Hej sängen! Förlåt vänner!


Latte på stan..

2011-11-12 @ 17:38:47


Blev en fika me söta Anna idag. En latte o inget mer. Sen möta upp syster o hänga på stan hela dagen lång.. på så sätt har det heller inte blivit någon promenad idag. Men som sagt.. inte hunnit käka nåt onödigt heller. Bra.. me tanke på att de snart är dags för lördagsmys på landet.. ♥

Mitt nya..

2011-11-12 @ 09:53:55

Ska iväg på middag ikväll. Då blir det mitt nya halsband (från Vero Moda), mina nya svarta blus o svarta jeans. Snyggt!

Fredag

2011-11-11 @ 16:21:46

Tvättat, läst, spelat skip-bo, tagit en kaffe på stan o shoppat..

Nu tänkte jag ta dags promenaden men fick så ont i magen att jag inte vet om jag vågar.. Damn :(


Powerwalk

2011-11-10 @ 17:22:38

Ljus i mörkert

2011-11-10 @ 08:38:07

Vaknade av att jag inte fick luft efter två mardrömmar. Försökte dock lyfta upp morgonen med lite morgonmys i form av tända ljus, P3 o kaffe.. ♥

Ledig idag.. men pga tråkiga omständigheter. Dagen för begravning är nämligen här, dags att säga förväl till vår älskade morfar. Dock kommer han som sagt leva kvar i våra hjärtan för evigt. Tror aldrig jag hade överlevt detta om det inte varit för vår älskade skäkt. Känns nästan fel att säga släkt.. de är mer som en familj.. så mkt närmre o så mkt mer. Inte ett steg bort utan så mkt närmre.. ÄLSKAR ER!!

Tankar för att överleva...
- nu är morfar hos mormor, nu är det tillsammans igen
- slutligen kommer vi alla ses igen
- tills dess tar vi som är kvar på jorden hand om varandra
- på jorden eller nån annastans finns ni för evig i mitt hjärta

Sluta kämpa börja leva!

2011-11-10 @ 07:55:35

Denna veckan är startskottet på något nytt..

Jakten på självkänslan har börjat.. Sluta kämpa börja leva! Bla en av alla böcker jag lånade på bibblan i måndags.

Även powerwalken skall tas på allvar. 

Tisdag 8/11


Onsdag 9/11


Inget tvång, men dokumentation är för mej bästa sättet att förstå vad jag håller på med. För att kunna reflektera om det är bra eller dåligt.


Det säger allt

2011-11-07 @ 17:18:46

O så vaknar man med munsår, vilket säger allt.. Stressen äter upp mej!


Overklig verklighet!

2011-11-06 @ 23:16:53

Ont i magen o ont i hjärtat.. Jag lovar att det beror på stressen o jag undrar om det verkligen är värt det?

Det känns som om man ger 90 o får tillbaka 10 o det kan ju vem som räkna ut att det är helt totalt jävla crazy..

detstämmerjuintealls..

Känner mej splittrad, var ska jag lixom ta vägen?!

Det är inte värt det!

Det är inte ens värt att grina (gråta) för.. Fast det är allt jag vill..

Som en tvååring vill jag bara slänga mej ner på marken o grina allt vad jag kan? Men vad hjälper det? Det hade kanske lättat lite från hjärtat men inget hade ju löst hela alltet..

O veckan som väntar.. Den är bara tung. Begravning på torsdag o jag tror inte ens att jag har fattat det, inte än..

Det är så overkligt...

Allting.

Jag vill bara grina...


Önskelista

2011-11-06 @ 17:27:01


Tredje gången gillt? Denna gången med vitt bord o beiga stolar. För det är ju egentligen såhär jag vill ha det. Men är orolig att det kommer bli föööör ljust. Har ju så mkt vitt redan. Eller funkar det?

Allt på bilden vill jag iaf ha. Önskar jag mej i julklapp. Är från ILVA o IKEA!

...

2011-11-06 @ 15:30:42

Käkar popcorn från gårdagen
o kollar på Vem vet mest.
Snart dags för PLL o Awkward..
För det är jag värd
efter jobbig jobbhelg!


Samma fast olika

2011-11-05 @ 21:42:04
Funderar på denna kombo..


istället för..
Likadant fast i andra färger. O med 6 stolar till förstås.

Svårt.

Vad tycker ni?

Lördagsmys 2

2011-11-05 @ 20:47:30


Popcorn o Så mycket bättre!!


Lördagsmys

2011-11-05 @ 19:15:49


Kaffe, inredningstidning o tända ljus <3


Oh ja jävlar..

2011-11-05 @ 14:59:09

Oh ja jävlar vilken dag...

Har jag inte redan magsår kommer jag lätt få efter denna dag.

Suck.

Ärjagverkligenintevärdmer?


Redo att lekas med!

2011-11-04 @ 23:01:01

Ramar redo att lekas med. Köpte bara tre. För att se. Blir det  bra är tanken att ha så många fler..

Konsten att underhålla

2011-11-04 @ 22:49:20

Älskar snittblommor. Det lyster upp rummet så vackert.

Dock är jag urusel på att sköta/underhålla blommor o växter. Hah. Glömmer o vattna/snitta om dem. Kommer inte ihåg det för än de hänger o har dött. Vilket de flesta av mina växer i fönsterna gör just nu. Vattna dem i morse o klippte bort allt visset så nu hoppas jag innerligt på en återuppståndelse.. håll tummarna!!

Efteråt..

2011-11-04 @ 16:00:00

Efter gästerna var det massor av disk att ta itu med. Funderar på om jag ska köpa mej ett diskställ eller ej. Har ju rätt ont om plats.. men de hade ju vatt så skönt. Syster sa att jag kunne köpa ett som man bara kan fälla ihop o plocka undan.. men ett sådant har jag erdan i källaren o jag vet ju hur det hade blivit.. det hade bara stått där.. alltid.. så då hade det nog varit finare med de jag tittat på åhlens. Ett vitt i gameldagsstil..Fuskbord efter gästerna. Två i ett o därmed den långa duken. Men jag tänkte jag skulle ha det så här ett tag.. för att vänja mej.. om det blir fint med ett större eller om det blir för trångt.


Vad mitt vardagsrum vill ha!

2011-11-04 @ 15:23:56


Från IKEA o ELLOS


Frukostfika hos mej ♥

2011-11-04 @ 14:15:16

Fika


Brottas med vovven

Läsa boken


Spela skip-boYes, paps, monicka, jr, favvis o tor kom hem till mej på frukostfika idag. Fika, lekte o spela skip-bo.. hur chill som helst. ♥ ♥ ♥

Jobb, ikea o frukostfika

2011-11-04 @ 02:15:03

Igår jobbade jag kväll till 22.15. Idag 7.30-16.00. Det är fan inte skoj. Inte med tanke på all sömn jag är beroende av just nu..

Men det går.. Är lika förvånad efter varje gång.. Att det går, att jag överlever, fast det inte är så mkt mer..

Idag var det dessutom snabbt hem för att sedan iväg igen... Till Ikea!!

Lamporna jag skulle köpa var slut men jag köpte:

- en lampskärm
- salladsbestick
- skärbrädor
- stekpanna
- ramar
- värmeljus
- julstjärna
- toaborste

Ledig imorn så då ska det fixas med ramarna som ska upp i "skittehallen" med mina bilder i. Men först, frukostfika hos mej!

Jr ringde: "Vi har bestämt att vi ska äta frukost hos dej imorn, när ska vi komma?" Haha snacka om att bjuda in sej själv... Men i like it! :)


Släkten är bäst!

2011-11-01 @ 15:19:44
Äntligen har jag besökt jättefina Fridas gård.  Det var i lördags som mamma, syster, kusin, moster o jag tog en tripp med bilen. Fridas bjöd på hur mkt fint som helst men ändå köpte jag inget. Var när på att köpa en te-burk till syster i födelsedagspresent.. men var inte 100 på att hon skulle gilla den så det blev inget. Men som sagt, massor av fint var där. Dock satsar jag på det stora för tillfället. Vill ha matbord + 6 stolar. Ny TV o kristallkrona...

Vidare körde vi sedan till Svedala för outlet på miljögården. Alla köpte saker utan jag. O vilken kööö.. menmen de var värt att vänta för att bara umgås med detta gäng gör mej glad precis som plånboken, utan hål.

Tog en fika med grabbarna sedan o söta E


O på kvällen var det lördagsmys hos mamma o pappa..


Som snöflingor!

2011-11-01 @ 14:50:55
Provade även att app-blogga med bilder, men det gick inte heller, gaah.

V a d   g ö r   j a g   f ö r   f e l ?

jag-trodde-man-kunne-göra-ALLT-med-mobilen

.

Via datorn.. från eftermiddags promenaden igår..

O i morse föll löven som snöflingor i gatlycktornas sken. - Vackert!

Träden utanför mej har nästan tappat alla sina blad ojagmåstepåminnamejsjälvattintelängrespringa"naken".. förnusermanin! Måååh!

MMS testar!!

2011-11-01 @ 00:04:22

img_4294 (MMS)

Testing testing!! Uppdatering: Haha.. Trög? Jag? Aldrig! Kan själv! Japp det funka!! Klarade det alldeles själv. Men tror nog ändå jag håller mej till uppladnig av bilder på datorn. Blir mkt bätre o mer som man vill då!


RSS 2.0