Fulfredag

2011-10-07 @ 23:09:44
[Försökte skriva från mobilen men det gick inte att publicera. "Felaktingt anrop" ?!?!? ]

Idag har allt varit fult o fel. Tvätt hela förmiddagen. Upp o ner för trapporna o förbi en megastor spindel varje gång. Hade dessutom så mkt tvätt att jag inte hann färdigt med allt. O väntat förlänge med en fläck jag spillt på mitt överkast så jag slängde hela skiten. Mitt nya vita fina överkast.. (med potatismos !?.. ja jag somna o blablabla..) o här är man visst gjord av pengar!

(Vad har förresten hänt med mej? Spiller hit o dit vilket jag inte brukar. Jag är ju inte den "klumpiga".. Det finns andra i min närhet som brukar stå för det. Men nu är det tydligen jag o jag vågar knappt sitta i min soffa nu när jag äntligen fått överdraget tillbaka, rent o fint efter kaffeolyckan..)

Har även städat idag..

..o gråtit. Eftermiddagen bjöd på tårar o jag undrar när det ska ta slut.. om det verkligen tänkt sluta.. all smärtan.. sveken o tårarna. Det gör lika ont varje gång o jag orkar inte mer.. Det måste få ett slut. För det är inte meniningen att samma slut ska behöva upprepas tusen gånger om. Jag kan det här nu..

Hjärta smärta stopp!


Kommentarer
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Haha det är min skrynkliga rullgardin som jag aldrig drar upp bara. Alltså ett fönster bakom :)

2011-10-08 @ 08:16:22
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag har också spillt idag... på min halvtimmeslunch spillde jag ut HELA min matlåda över golvet i köket på jobbet. Städade i typ tio minuter. Då hade halva lunchen gått. Blev till att springa till Statoil och köpa världens minsta fralla med ost & skinka. SÅ. JÄVLA. DÅLIGT. GJORT. Måååhhhh.....



Hoppas du får sluta gråta snart. Jag grät i månader, månader, månader. Alla jävla gånger. Det känns som om man nångång borde få slut på sin livsranson tårar. Hoppas du har gråtit dina snart... även fast det ibland kan vara skönt att gråta.... but most of the time it's not... stor kram ♥



KJOLEN = SKITFIN! : ) Thank you!

2011-10-08 @ 19:26:06
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Ida

Plus.. du har rätt, jag är bara 164... : )

2011-10-08 @ 19:26:35
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0