K a t a s t r o f - 3 in 1

2011-09-29 @ 12:23:57

Det känns som om jag har gröt i öronen. Eller ännu värre, som om hjärnan håller på att rinna ut.. ur öronen. Jag är förkyld. Så jäklans förkyld. Förra veckan tänkte jag just på att de är sällan jag sjuk i förklylning. O så vet ju alla att man inte ska tänka.. för då slår det till som aldrig förr. Okej det har varit värre än såhär.. men jag hade lixom glömt bort.. hur det var.. att vara förkyld. Nästan iaf. Är tjock i hela huvudet.

Måndag: Ledig, illamående, gråtandes o flyttandes. Eller delandes. Ja förra inlägget beskriver det hela..

Tisdag: Jobb o en hyllning till bror på facebook om hur tacksam jag är för att han hjälper mej när jag behöver. Bla hjälpte han ju mej i måndags med att köra o bära min nya tv-bänk jag köpte då. Hyllningen innehöll även en inbjudan till kaffe på eftermiddagen efter jobb. Tanken var kaffe o bygg av nya tv-bänken. Verkligeheten blev en annan..

Bror mötte upp mej utanför o vi gick upp till lägenheten. Han käka kebab o jag var trött efter jobb o med förkylningen. Brorsan käka upp o jag bjöd på kaffe. Varmt som de är när man precis hällt upp väntade vi på att det skulle svalna o så länge spelade vi Wordfeud på våra mobiler. O så helt plötsligt så sa det PANG!! Bror spillde ut sin FULLA kaffekopp över både mitt nya bord, mitt nya sofföverdrag o min matta.. allt som är vitt o allt som fanns runt omkring. Jag torka medans bror mest stod handlingsförlamad.. torka torka torka.. o så PANG o så vältes den andra koppen, över brorsans nya i-phone. Ingen av oss blev arga (hjälper inte) men bror frågade lungt: "Välte du den för att ge igen?". Nej självklart inte.. visste inte ens att den låg där o att det var hans (vi har ju vita båda två) fick panik att mobilen gått sönder.. men den klarade sig som tur var. Dock var det sämre med mitt bord.. fattigtjävlaskit.. fläckarna gick inte bort. Så nu har jag massor av kafferingar o märken från trycket på reklambladen som oxå låg på bordet o blev kaffedränkt. Gaaah. Nån som vet nåt medel som är bra för sånt här? Provat med allt jag har hemma. Okej det är bara svaga ringar.. men man ser... man ser att det finns där.. om man tittar noga. Borde inte bord klara sånt här? Jag menar vi torka ju direkt.. =(


Efter denna händelse.. blev vi så trötta att vi slängde oss på soffan igen o sen var det visst dags för bror att ge sig av o vi hann inte bygga ett skit =(.

Förresten sa bror: Jag har läst att man mår bra av kaffe.
Jag kontra med: Att dricka kaffe ja, men att spilla ut kaffe på allt man äger blir man fan deprimerad av.


Så depp o ensam kröp jag ner i sängen med tjocktröja, luva, tjockstrumpor o de sista varma kaffet i kannan. Somnade o sov tills mamma ringde o jag tvingade hit henne för att hjälpa mej med bygget. Hon skulle ringa upp mej när hon var i stan. Dock somnade jag om o när hon ringde 4e gången vaknade jag o sa att jag inte orkade. Hon kom dock upp en snabbis för att lämna lite mat hon handlat o sa att jag skulle krya på mej. ♥


Fick bla ett paket magnumglassar, mmm..


Onsdag:
Vaknade somnade o vaknade.. gick till jobb. Tog soporna med med på vägen ner till cyklen.. men precis när jag stängt igen dörren upptäckte jag att jag låst in nycklarna IGEN (3e gången). O man kan ju inte gå ut på gården utan att behöva öppna med nyckel för att ta sig ut igen. Smart som jag var kom jag på detta innan o höll dörren öppen när jag sprang iväg till sopkärlen för att sedan ta mej ut igen. Men utan nycklar kan man ju inte låsa upp cyklen så jag fick gå.. till jobb. Tur jag inte var ute i sista minuten som jag är ibland. Så utan dörrnycklar, cykelnyckel o jobbenycklar fick jag låna cykel på jobb o vikarienyckel till lokalen. (ja jag sa väl att jag kände mej tjock i huvudet.. kan tydligen inte tänka längre). Jobbedagen var en av de jobbigaste o längsta.. frös, svettades, svettades o stressade o kunne knappt andas. Snacka om att jag var slut när jag kom hem. Som tur är så hade snälla bror kommit ner med reservnycklarna till mej så att jag kunne komma in i lägenheten o slänga mej på sängen för att sedan sova från kl 16.30 till 23.00 o sen från 1.00 till 7.00 i morse. Ungefär. Måste jag nämna att jag fortfarande är tjock i huvudet o att det känns som om hjärnan fortfarande inte fungerar som den ska?

Jaja.. jag gick upp vid 7 idag o käka frukost. Kolla nyhetsmorgon. (Tv:n står på golvet). Duscha o tog mej sedan itu med tv-bänken. O skam den som ger sig. Klarade det helt själv med två händer. Så nu är den klar. Äntligen. Nu ska bara tv upp på den oxå o de vill jag verkligen inte göra själv. För tv.n är tung o foten sitter inte fast så man måste faktiskt vara två till de där.. eller.. kanske.. om om ingen kan.. o jag inte orkar vänta.. så klarar jag nog de själv oxå.. på nåt sätt.



D tog med sig köksklockan vi har haft på väggen på ett spik som satt där redan när vi flyttade in. Idag satte jag upp min klocka på samma spik.. men hey.. lite stor kanske...


Jag menar strömbrytaren till taklampan blir ju övertäckt.. muhaha. Åhhh.. jag vägrar att köpa en ny. Men när man är van att där brukar sitta en klocka så tittar man ju alltid dit för att veta vad tiden är.. o ja där måste lixom sitta en. Hah.. så detta får funka.

Måndag, tisdag, onsdag o idag.. de blev vist inte alls 3 in 1.. utan snarare 4. Men sikt i de.. solen lyser o jag borde nog ta mej ut. Syster hade tydligen sett ett vitt bord med stolar till mej som jag tänkt gå o kolla på innan jag åker till malmö. Så tjing so long!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Vanish tar bort allt. finns i sprayflaskeform. låt det värka 5-10 min och sen skrubba bort....

2011-09-29 @ 13:35:28
Postat av: D

Haha anonym: jobbar du för vanish? Haha

2011-09-29 @ 16:23:58
Postat av: frida

hahah du e så kul och allt i det tråkiga för dg blir lite smått roligt för mig.:)och detta med cyklen, kan säga att jag blir rejält retad här uppe för det heter cykeln. men ja jag e skåning så ja jag säger så, och även nycklen när det heter nyckeln, men det e lixom inget man tänker på:)

2011-09-29 @ 16:36:38
Postat av: Lajl

D, varför skratta åt goda råd?

Tack anonym! :)

2011-09-29 @ 20:37:20
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/
Postat av: Lajl

Frida bara skratta på för jag skriver med ironi o det hoppas jag att ni förstår :)

2011-09-29 @ 20:40:50
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/
Postat av: frida

men självklart sen när om du skriver om tråkiga saker då skrattar jag inte....:(

2011-09-30 @ 08:53:34
Postat av: D

För det lät precis som i reklamen för vanish

2011-09-30 @ 12:39:39
Postat av: Ida

Men åh, fan vilken otur du har Lajl!! Åh nej åh nej åh nej på kaffet lixom. Och du med ditt vita fina. Ni borde druckit mjölk... hihi... ^^



Tur att det fanns extranycklar i närheten så du kunde komma in... du har alltså en dörr som låser sig när man stänger den? Burr, det skulle inte jag vilja ha... Niklas hade det i förra lägenheten, jag tycker det verkar läskigt! Men det skulle inte förvåna mig om det strulade med nycklar för mig med, jag är alltid rädd att råka låsa in dem i tvättstugan eller nåt.. har två olika nyckelknippor, måste ha FYRA nycklar när jag tvbättar! De har precis bytt lås på alla lägenheter men alla andra dörrar i huset (ner till källaren och porten t.ex) är samma som förut. Så jag måste ha en till min dörr, en till källardörr, en till tvättstugedörr och en till tvättstugelåset. Crazy...



Den där klockan är fin! Ikea huh? Den har de på Project Runway på väggen också, hihi. Syrran har en också. De är ju skitstora.. : )

2011-09-30 @ 15:48:50
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0