Inte mina dagar det här

2012-02-29 @ 16:41:01

Jaha o så ramlade rullgardinen ner i sovrummet.

Inte mina dagar det här..

Har varit uppe lite mer idag än igår. Sett ett program på tv. Läst lite mer i min nya låne-bok. Men verkar bara må sämre. Som feber fast jag inte har. Tror jag måste sova..

Sa till jobb att jag kom imorn fast de fråga om jag inte skulle stanna hemma en dag till men nej sa jag, vill inte vara hemma..

Försökte lyssna på lite musik men får ont i huvudet av för hög musik o hör inget om jag skruvar ner. Så jag ger upp.. Försöker sova ist fast jag har svårt att hitta lugnet.


Tänkte Grekland men fann hela medelhavet

2012-02-29 @ 12:11:13

Bilder

Ta mej dit
i smala ben
jeansshorts
o platt mage

brunbränd hud
kyssar i nacken
o en hand att hålla

vill upptäcka nya städer
o kulturer
nya maträtter
o viner

nya sätt att leva

Dilemma

2012-02-29 @ 05:48:38

Är jag tillräckligt frisk för att gå till jobb?
Eller tillräckligt sjuk för att stanna hemma?

Dessa frågor ger mej ångest..

Är inte lika snorig idag men blir helt slut bara jag rör mej.. Får inte tillräckligt med luft..

Men nej jag vill inte va hemma, vill inte.. Men vill inte smitta någon annan heller o vill ju inte att de ska bli värre.. Typ lunginflammation eller nåt.. Fan jag vet svaret.. Bör stanna hemma... Men vill inte...


UPPDAT.

Okej, bara de få minuterna jag var tvungen att prata med sjukanmälan gjorde mej helt andfådd o slut.. Alltså rätt beslut. Men ändå.. Får ångest av att vara hemma.. Vill jobba!!

O jag vet ju allt de där med sjukvård.. Får inte ligga för mkt, måste upp o sitta lite annars blir det lätt lunginflammation.. Men just nu är jag så trött så trött att jag som sagt bara vill sova bort allt elände.

Ja, man tycker ju lite synd om sej själv när man är sjuk, de hör ju till. Likadant som när paps ringde igår o sa "de där är ju inte den Lajle jag känner" när han fick höra min ynkliga förkylningsröst. O så ville han att jag skulle flytta hem till dem så att de kunne ta hand om mej. Bestämde att de skulle hjälpa mej med handlingen o på fredag när paps va ledig skulle han bjuda på värsta smaskiga middagen som jag fick bestämma. Ja de är ju så, att man är ju alltid barn till sina föräldrar hur gammal man än är. Älskar er!


Sjukstuga

2012-02-28 @ 21:34:23

Dagens största utmaning var att se om jag klarade ta mej till Ica.

Det gjorde jag inte.

Så de enda jag gjort förutom sovit är duschat o druckit en liter nyponsoppa.


jhdfk djöorti ln ödn mbnf,.ä¨qw jsa

2012-02-28 @ 09:29:14
Var kommer mitt dåliga humör ifrån? Fattar inte, men jag vill typ bara lägga mej ner o böla..

Igår spillde jag åter igen ut en hel kopp kaffe på de förbannade soffbordet som en gång varit vitt men inte är så mkt längre.. ville bara hotta det ut genom fönstret. Likaså datorn idag när jag skulle betala räkningarna. Såklart slutade den att fungera mitt i allt. PANIK!! Jävlaskit..

Antar att det beror på andningen. Att det är så jävlans jobbigt att andas. Att all förkylning har satt sej i luftrören.. så tungt, så svårt.. att jag knappt vet var jag ska ta vägen.

Ledig idag, men jobb o träning imorn. Just nu kan jag ju glömma träningen. Fan jag som vill.. jag som längtat. O jag som vill ut o promenera idag. Jag som behöver.. jag som måste. Fan, gör inte såhär mot mej.. tainteminpeppifårnmej

O någon längre upp i landet sa att "nu är det vår" o jag förstod inte vad han pratade om när snön föll utanför mitt fönster o det bara är kallt kallt kallt o dimmigt här nere.

Som jag längtar efter våren.. som jag längtar härifrån.. men lusten är som bortblåst när man inte kan andas. När bröstet värker. När dimman är så tjock så man knappt ser klart. När man inte får röra på sej, när man bara känner sej tjock fet o äcklig. Ensam o misslyckad.

O lönen var ju nåtsånär bra denna månaden men efter alla räkningar så känns det som om jag ändå inte har nåt annat allternativ än att lägga mej ner o böla.

Ja.. jag är bitter.. jag är tråkig o gnällig just nu. Så jag går o lägger mej o så kan ni ju väcka mej när våren verkligen är här, det finns ett bättre jobb för mej  o när jag får plats i någons hjärta..

v a r f ö r e n s a m d e p p a r d u L a j l ?

2012-02-27 @ 15:42:55
Vaknade 2 gånger inatt av att jag låg på mina glasögon. Kunde dessutom inte somna om 2a gången...

Nu är jobbehelgen över. Räknar med måndag oxå då min ledighet inte kommer föräns imorn. Faaaaaan. Är så seg o uttråkad. Vill göra nåt kul, men vet inte vad o orkar knapp ta tag i något.

Har en del räkningar som ska betalas, en stor hög med disk o ett tomt kylskåp. Nödvändigheter som suger. Fan. Känner mej depp. Känner mej depp efter ett samtal på jobb..

- hur är det med dina djur?
- jag har inga djur
- nähä. dina barn?
- har inga barn heller
- man?
- nej
- hur gammal är du
- ..
- ojdå! bor du ensam?
- ja..
- men ska du inte läsa till nåt annat. typ barnmorska el nåt.
- eeh nej
- varför inte?

Ja varför inte? Vaför är jag är helt ensam i en stor lägenhet, utan framtid? Ja där föll lixom allt. Jag trivs ju nu, men när man ser de så.. när de säger så.. känner jag mej så misslyckad... o ensam.

Jag trivs rätt bra o jag älskar min lägenhet men visst fan saknar jag kärleken. Tänkte just idag på väg till jobb när näsan rann att varför är det inte lika lätt att bli överfallen av käleken som det är att bli förkyld. Varför..

varför jag... varför duger aldig jag.. varför kan jag inte bara få vara.. varför.

..nej. Inga fler varför. Det kommer när det kommer..

alltihop?

o sä länge skruvar jag upp musiken o dansar för mej själv fast att jag vet att sånt kan kallas ensamhet...

Ååh

2012-02-26 @ 18:18:22

Har förkylningshuvudvärk från hell. Ingen kul jobbehelg de här. Går o lägger mej nu i hopp om att vakna friskare imorn, gonatt!!


Varför..

2012-02-24 @ 21:56:45


VARFÖR sågar, slipar o borrar man en fredagkväll kl 21.30?
Usch mår kass. Vill bara sova. Förresten så drömde jag om att jag knappt såg något inatt. De var typ bland de hemskaste jag varit med om..

Kan kanske ha något med mina linser att göra. Är så trött o ledsen på dem. Hann inte ha första paret mer än en vecka sen ramlar ena ut/försvinner o den andra går sönder. En vecka för ett par månadslinser. De blir fan skitdyrt om de ska hålla på så. För det är inte första gången. Jävla linser. Jävla ögon. Jävla allt. Gonatt.


Vill ha!!

2012-02-24 @ 18:13:48
Fick hem-katalog från ellos med posten idag. Här är lite som jag blev sugen på..



sittpall 599:- taklampa 1699:- matta 1999:-


eller



sittpall 599:- takampa 799:- taklampa 499:- matta 1099:-

I know you want me like kids want candy..

2012-02-24 @ 17:34:39


Med musiken i bakfikan dansar jag i skyarna av lycka.. and I know you want me like kids want candy.. nananaa..

Ny repeatlåt!

2012-02-23 @ 20:05:53
Ramlade över denna bloggen o föll för den här låten..



Pannkakor o glass

2012-02-23 @ 19:38:35


jobbekväll igår - jobbedag idag. gillar inte skiftena. men är så glad att det är 4 veckor till nästa..

seg o sliten med huvudvärk har jag längtat efter riktigt kaffe hela dagen. äntligen hemma vid 16.20 upptäckte jag att kaffet var slut o att jag bokat tvättid kl 14, måååh! bara minus 2 timmar på det lixom.

igång med maskinerna iväg till affären för att köpa kaffe o sköljmedel som tydligen oxå var slut. smög även ner lite pannkakor i korgen för att mysa till torsdagskvällen som imorn följs av min enda lediga dag denna veckan..

pannkakor o glass är lika kalasgott hur gammal man än blir. blid: weheartit.

förresten snackade vi om träning idag på jobb. jag berättade om min dröm att kunna springa. fick tips om annan träning o hopprep. kul med folk som puschar. dock trivs jag bra på viben men kan ju alltid utöka ;)

Music non stop!

2012-02-22 @ 14:09:05

Gotye on Spotify


Lana Del Rey on Spotify


Den Svenska Björnstammen on Spotify

Vårpiff

2012-02-22 @ 10:56:02


Funderar på att bla piffa upp med dessa fina i min soffa.

Man får leva på sina fantasier..

2012-02-22 @ 10:16:28
sen när blev jag modigare i telefon än irl
eller fel
sen när blev jag modig överhuvudtaget?
muhahahha...

Vill inte stiga upp

2012-02-21 @ 05:54:37

Det finns inget skönare än min säng. Den är så jävla skön att det är skrämmande.

Skrämmande på den nivån att jag typ lätt hade kunnat bosätta mej i den 4 ever.


aaa-eee-yeah!

2012-02-20 @ 21:22:37

Zebradress 50+

2012-02-20 @ 20:06:47

Dök långt ner i klädlådorna i helgen, för att hitta något att ha till min paljettjacka. Hittade lite av varje o bla den här gamla klänningen. Kort, tight o urringad. Hah. Men med lite mer träning, en kavaj över o något under kan den nog åter användas.


Men det blev som sagt glitterjackan. O svart kjol o blå naglar till. Givetvis var målningen katastrof som vanligt. Jag förstår inte hur man gör. Eller jag förstår inte hur jag gör. Varför jag alltid gör samma misstag. Målar när jag har som mest brottom. På med lackat o sen gör jag allting annat efter. Innan de ens hunnit torka. Gaah-ha-ha.

O folket på förfesten gissade återigen att jag var en del år yngre. Varför. O denna gången hade nån som förklaring att det syndes på händerna. Så jag antar jag har för barnsliga händer, för kladdigt nagellack o för stora ringar. =P

Idag trodde dock nån att jag hade barn som redan flyttat hem ifrån. Jomen hey, här åldras man 30år över en natt. Muhahah.

Repeat 10 000 gånger

2012-02-20 @ 18:41:19

Gotye går på repeat 10 000 gånger. O denna videon fick mej att tänka tillbaka på grebbe. När vi gjorde videos i skolan. Åååh så kul. Att skapa. Komma på ideer o göra dem verkliga. Att lära. Att kunna.

Önskar jag kunnat sjunga. Skriva texter o göra videos. Han o jag.. han o jag som jag ska hitta en dag..

Dig your own hole

2012-02-19 @ 12:04:27


Jag sparar era (fylle)ord o rörelser


"Jag gillar att snacka med dej"

"Du borde förstå hur jävla snygg du är"


"Dina ögon!"

"Dina läppar"


"L! L! L! L! L! L! L, vänta! L, jag följer dej hem!" (100m?)

blickarna, tåflirtarna, kramarna..

Det är inte de att jag inte är tacksam, jag sparar dem..
detärbaradeattmindrömvärldärbättre

In your light

2012-02-19 @ 11:39:03
jag vill laga middagar
skratta o kittlas

jag vill vara på ställen
där musiken betyder mer än spriten


se någon sjunga
höra
se läpparna
forma orden
inte släppa blicken
från de jag vill smaka

jag vill glittra i hans ögon
jag inte kan få nog av
o jag vill att han känner
precis likadant





Faller in o ut o in igen..

2012-02-19 @ 10:02:03

såg blicken
kände värmen
men steg ur

försökte
kliva tillbaka
gick runt
o föll ur

in i alla andra
låt mej vara

"du med läpparna
får inte sitta själv
måste dansa"


måste ingenting
än tillbaka
i rätt ögon

Fel ställe!

det kvittar hur många tusen ögon
jag glittrar i
när två räcker


Igår

2012-02-19 @ 08:11:55

Gick ut
Kom in
Ville hem


Hur kan skit betyda tur?

2012-02-18 @ 14:03:08

Hoppas verkligen den där jädrans äckliga fågelskiten jag fick på mej för tur med sej..

Japp var ute på promenad o nästan hemma när en äckelfågel sket ner min jacka!! Hur kan de betyda tur? Förstår inde. De är ju bara äckligt.

Jaja nu tänker jag iaf krypa ner i ett varmt bad me najs musik för att sedan få i mej nåt att käka innan det är dags för att peppa upp sej inför ikväll. Marta kommer redan kl 18 o sen tar vi bussen in till Andy i Malmö för förfest, woop woop!!


Mina fina ♥

2012-02-17 @ 09:54:29
Älskar styckblommor. Älskar tiden på året man kan köpa tultaner. De lyser upp så himlans fint. Man blir så glad..


Dessa fina papegojtulpaner fick jag i alla hjärtansdag present av familjen tillsammans med ett hjärthalsband. De står fint på matrumsbordet.


Dessa vita som jag själv köpt står på soffbordet o lyser upp ♥

En gång problem, alltid problem?

2012-02-17 @ 06:25:45

Ajajaj mina axlar. Det här är ingen (tränings-)värk det här är smärta!!

kvider, gråter, skriker..


Mellanmålsmums

2012-02-16 @ 19:44:20

Skivad banan, solroskärnor o kesella vanilj


Jordgubbar o Kesella

Discojacka!

2012-02-16 @ 17:39:58

Köpte mej en partyjacka på H&M. Blå paljett. Super till lördag. Party party!! Ska bara lista ut vad jag ska stayla den till. Byxor? Kjol? Färg? Friss?


Köpte mej även en t-shirt på Gina. Men den lämnar jag nog tillbaka. Trodde de skulle bli snyggare med kavaj till än vad dej blev. Så den får åka tillbaks imorn.

Hello sunshine!

2012-02-16 @ 11:02:29

Vaknade ur en dröm om sommarsemester och kärlek. Slöt ögonen igen o började dagen med avslappningsövningar som V tipsat om! Öppnade sedan upp ögonen till denna soluppgång. Underbart.

Sen ringde telefonen med possitiv överraskning om att min hall kommer bli spacklad idag. Bestämde en tid o nu är han här. En skitsnygg målare. Mums. Hahaha.. Marta säger jag ska bjuda på kaffe men sånt vågar jag inte. Istället sitter jag som ett fån i soffan o internetar.

Ska iväg vid 13-tiden o sen möta upp Marta på stan.. o se om jag kan slösa bort dessa kuponger jag fick av H&M igår. Woho! =)



Väck mej ur min vinterdvala, någon!

2012-02-15 @ 16:52:33


Min kropp strejkar. Igår var sämsta träningen nånsin. Kunde knappt andas. Fick nästan kramp i vaden. O orkade knappt någonting.

Idag har jag träningsvärk vilket jag inte känt av innan pga bra massage i slutet av träningspassen. Men idag.. fan ont i hela kroppen.

Orkar ingenting. I fredags mådde jag bra men sen dess har jag hamnat i nån sorts dimma. Dvala. Orkeslös o meningslös.

Inte ens kaffe, musik o chi san hjälper.

Inte alls kul.

Var är..
motivationen?
drivkraften?

O vad är
meningen?

Tonight

2012-02-14 @ 22:40:04


i dry my eye, dry my eye
falling deeper by the hour
dry my eye
dry my eye, dry my eye
don't let me fall deeper now
dry my eye

ikväll har det snöat ännu mer
marken är vit
o jag står inte ut
med tanken på att våren är
så otroligt långt borta..

Kärlek till alla mina nära o kära ♥

2012-02-14 @ 21:09:59
Dessa två var på besök hos mej igår.. ♥


Idag var det middag för fyra hos mej! Hämtemat. Kycklingtallrik, mums!


Sen kaffe, choklad, vem vet mest o skip-bo ♥

Hold me 'til I drown

2012-02-14 @ 16:18:22


Bilder från gårdagens promenad.

In this vanilla sky, we'll fall

2012-02-14 @ 15:47:16




Bilder från gårdagens promenad.

Saknad av

2012-02-13 @ 16:33:24

Det måste vara något (förutom närhet), jag menar ämne (förutom kärlek) som min kropp saknar...

För jag är så trött så trött så trött så trött..

igen!


Music non stop!

2012-02-13 @ 11:22:00

I Blame Coco on Spotify


Tegan and Sara on Spotify

Skönhetsprickar inte så sköna

2012-02-13 @ 07:58:52


Jag har ingen "skönhetsprick" på överläppen. Min sitter ist under ögat o är kanske inte så himla skön. Haha. Igår trodde nån på jobbet att det var "skit". Har även en vid näsvingen o de trodde en annan var ett gammalt pirecinghål. Men nej.. sluta tro.. de är bara sån jag är ;P

Nu blir det promenad. Solen är på väg upp över trädtopparna.. o jag ska ut o möta den!

Gärna lika snygg!

2012-02-13 @ 07:33:04


Det finns en tjej på jobb som tycker jag liknar Sara Varga. När hon ser henne i veckotidningarna o på tv tror hon nästan att det är jag. Själv ser jag inte den där likheten men hade absolut inte haft några problem med att vara lika vacker som Sara.

Utanför mitt fönster...

2012-02-12 @ 17:17:09

..snö, dimma o mörker som tränger sig på.

Jobbehelgen är över. Ledig imorn. Jobb o vibe på tisdag. Jobb på onsdag o sen ledigt resten av veckan. Vibe på torsdag o promenader varje dag. För att jag måste. För att jag behöver. Känner det så väl. Att denna veckan jag knappt promenerat har jag ist stupat i säng. Så trött. Så orkeslös. Så jävla illa...

man måste dö några gånger innan man kan leva

2012-02-11 @ 17:27:53


man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva

Ready for the floor

2012-02-10 @ 17:28:57


Do it, do it, do it, do it, do it, do it, do it now
Say it, say it, say it, say it, say it, say it, say it now...

The way my heart beats

2012-02-10 @ 16:12:12


Vår i luften o vinter på marken. Underbart för ljusare tider. Idag hade jag så kul på jobb att jag nästan glömde att gå hem. O inatt sov jag endast under ett täcke. Det kanske hörs som en överdrift men tvärtom. Det är fan lyx att ha värme inomhus. Och inombords. Ge o ta. De ger mej o jag tar det. Tar alla deras ord om lycka över att se mej, det ger mej.. livet. Jag trivs.. o jag ger.. allt tillbaks. För det är såhär det ska vara!

Music non stop!

2012-02-09 @ 18:08:33


yeah yeah yeahs on spotify

Hett o fett!!

2012-02-09 @ 17:44:25


Igår tinade jag kroppen med ett hett bad. Det bästa jag gjort på länge. Idag har jag dagdrömt o längtat hem till detta varma hela dagen i snöstorm.

Igår
var det även tänkt att vaktmästaren skulle komma o fixa det kalla i lägenheten. Men han kom aldrig. O där satt lixom jag o väntade hela dagen. Morr. Fick förklaringen att de fått en akut vattenläcka de var tvungna att ta hand om. Fine för mej, det förstår jag. Men jag förstår inte hur man kan glömma bort att komma hit sen. Eller iaf höra av sej!!

Jaja de var tydligen här idag när jag var på jobb. Så när jag kom hem möttes jag av största besvikelsen. Deras lösning var nämligen att tejpa igen hela dörren med ett fett färgglatt tejp!! Vilket inte alls är snyggt o vilket oxå betyder att dörren inte går att öppna. Hoppas fan att det blir varmt, de är det viktigaste just nu. O sen att de löser det på ett bättre sätt. För dörrar är till för att kunna öppnas o dessutom förstör det min inredning om de ska se ut såhär, måhåhååå..

Extra bokad

2012-02-08 @ 09:41:18
Fick just sötaste meddelandet av 2a chefen på jobb:

"Hej Lilla My.. bokat dej imorgon"

Wiihii.. spara spara pengarna till nåt bra! För som Y sa igår när vi pratade om mina linser. Att de kostar 1000kr/halvåret för att  kunna se bra. Då sa hon: "Oj, 1 000kr (2000kr/år) hade ju kunnat gå till en reskassa". Fan jag har aldrig tänkt på det så. Snacka om depp. Fast o andra sidan, att åka på resa utan att kunna se är ju inte spec lockande, haha. =P



* Lilla My är varken för att jag är liten eller heter My, utan för att vi båda har håret i en knut på huvudet. =)


High on dreams

2012-02-08 @ 08:46:17
drömmer om takeawaykaffe längst vattnet i staden
om gröna ängar med picknickfiltar
solglasögon, halssajalar o torgvantar
skratt, kyssar o blickar som fastnar
om mjuhet o hårdhet på samma gång
om toner av musik bara vi kan dansa till
om nya vägar i en morgonsol som är på väg upp
innan vi har hunnit hem..
om en vår som blir sommar
om brun hud som smakar salt
o lätta fingrar mot mitt nyckelben..

om en styrka ingen kan bryta ner

dance dance dance until you're dead

2012-02-07 @ 22:21:00

Som på film.. är det jag som dansar.. är det jag som skrattar..

i toner av ljusa dagar o sena nätter


Fler vibrationer!!

2012-02-07 @ 21:15:14
Har varit dålig med promenaderna den senaste veckan. Pga kylan. Men idag var det vibe-träning. O nästa vecka kör vi en extra gång, vilket passar perfekt. Ännu bättre är det att både syster o C verkar på att köpa ett nytt 12-kort när detta är slut.

"O då kör vi ännu hårdare träning innan försommaren"


Eh ja!!! O jag känner ju musklerna redan nu. Snart kanske de syns oxå ;)


(Värme)Ljus i mitt hus!

2012-02-07 @ 17:05:48


Hela bordet är fullt av värmeljus. O imon kommer hyresvärden o checkar kylan. Woho. 3 viktiga samtal gjorda på en o samma dag.

Hjälp kan bara vara ett samtal bort men de där samtalet kan vara jävligt svårt att ringa, men såå skönt när det är gjort.

Hur många gånger kan man frysa ihjäl?

2012-02-07 @ 15:40:17
Idag berättade V att hon läst om att man bränner mer fett när man fryser o då tänkte hon på mej o min lägenhet. Dock hade jag tänkt skaffa min beach-2012-kropp på annat sätt än att frysa ihjäl. Måååh.

Annars förutom att jag har frusit, har jag idag gått med 2 styrkor för svag lins i ena ögat o känt mej väldigt yr. Trodde inte det var sådan skillnad på -1,5 o -2,0. Men jodå.. kors o tvärs o yr i bollen. Imorn blir det glasögon fram tills min beställning nya linser kommer.



Varför?

2012-02-06 @ 15:22:00
Varför få för sig att ha popcornregn mitt i natten? Varför aldrig få för sig att vara normal? Måhåå.. =P

Drömmer om en man som kan laga mat

2012-02-05 @ 20:54:31

Cola o två bakismackor på en dag. Jag är fan urusel på mat o elak mot kroppen.

Men men.. Jag sluter hellre ögonen o drömmer om nåt underbart..


Går ni nånsin ut?

2012-02-04 @ 16:27:50




Det är för kallt för att ha kjol säger syster. Ändå har jag haft det hela dagen o tänkte ha det ikväll. Tänkte köpa en ny. En guldig på H&M som jag provade idag o har provat förr. Men den sitter inte bra. Den är för stor i midjan. Jag tycker om att ha det högt i midjan. Men antagligen är den inte sydd för det. Så jag får väl ge mej. Det kvittar hur många gånger jag provar den så är den ju förstor. Hah. Jaja.. kanske dags att dyka in i garderoben o se vad jag har. Vill vara klar till Marta kommer. Både vara klädd o ha städat. Så det är bara att skruva upp volymen på musiken o sätt igång.

Ps: Vad gör du ikväll? O hur gör alla andra som bor norrut, hur överlever ni kylan? Går ni nånsin ut? Hahah..

Glad tjej har fått fjädrar i håret

2012-02-04 @ 14:10:32
Glad tjej har fått fjädrar i håret. Ja ser man på. Jag hittade lite fjädrar på Glitter i stan. Woho!!! Dock hittade jag inga kläder. Men dessa räcker långt. Super nöjd lixom =)

Music x 3

2012-02-04 @ 09:52:48

Slow Club on Spotify


Nina Kinert on Spotify


Ida Long on Spotify

LCHF LCHF LCHF LCHF

2012-02-04 @ 09:34:10


LCHF. Överallt är det LCHF. Överallt. Kanske skulle man haka på. Inte fullt ut. Men till viss del. Minska på de som är förbjudet o satsa mer på de man får äta. Dieter o förbud är ju inte helt min grej. Mat är för gott för det. Men man kan ju styra upp det något, lite bättre lixom. Får se..

Midnattsdrömmar

2012-02-04 @ 00:29:55


Det finns något som håller mej flytande. En tanke. En dröm. Ett påhitt. Något jag smakar på lite var dag. O det smakar bra...

Lite mer av stilen jag gillar..

2012-02-03 @ 23:48:21



Från.. nelly.com - itemsbyjohanna.se - topshop.com - dinsko.se

Vill ha kors o fjädrar i mina öron

2012-02-03 @ 23:01:05


Kors o öroncuffs är oxå något jag är väldigt svag för. O stort ska det vara. Dessa snyggingar är från kyssjohanna.se o itemsbyjohanna.se

Snygga fjädrar!

2012-02-03 @ 22:37:20


Fjäderörhänge 195:- från kyssjohanna.se där det medföljer ett hårspänne så att man kan välja om man vill ha de som örhänge eller vill sätta fjädrarna i håret ist. Jag hade velat ha de till båda delarna. Snyggt snyggt snyggt!!

Kolla bara in bilden nedanför, jag bara älskar det. Stilen. Långt hår, flätor o fjädrar ♥


Fredag!!

2012-02-03 @ 22:06:27


Gammal kjol passar igen.
Något att ha imorgon? Maybe! Aldrig använd. Dock sa någon att det skulle bli ännu kallare imorn. Hur ska man då klara av att ha kjol efter att ha haft två par byxor på sej de senaste dagarna?

Gaah. Denna dagen blev inte som förväntat. Efter jobb stupade jag i säng, utmattad med huvudvärk. Sov till runt 18-19 då bror kom en sväng på gotte o skip-bo. Alltså ingen promenad idag utan ist massa onyttigt. Känns inte bra. Vill verkligen se resultat snart. Det känns. Men vill se o känna ännu mer. Nu nu nu nu!!!

Dags att lägga om kosten? Lite har jag ju ändrat. Men mer? Maybe! En veckans detox?

Imorn blir det iaf stan med Marta. Får se om jag hittar nåt att vara snygg i till kvällen. Tycker inte mina nya byxor sitter fint. Vill ha nya örhänge oxå. O kanske färga håret igen. Ser fortfarande röda slingor. Jaja.. vi får se imorn. Dagen börjar iaf med tvätt kl ÅTTA!! Hahah.. finns ju bättre sätt att börja lördagsmorgonen på. Men ett nödvändigt ont.

Snart helg!

2012-02-02 @ 22:24:04
weheartit
weheartit

Ååååh har kommit på en foto-ide. Längtar redan till kl 16 imorn då jag kan fira helg-ledigt. Spännande... o på lördag är det party!! Jiihaa!! =)

Dont stop walkin'

2012-02-02 @ 19:44:41

Ida Long - Don't stop walkin'

2 par byxor o 3 tröjor + ytterkläder.
Inte fan är man snygg på jobb när det är vinter. Menmen desto härligare kommer de ju vara till våren, när man slipper allt det där..

Fikade med moster, kusin o kusindotter efter jobb. Sen blev det promenad. Kände knappt mina lår när jag kom hem.. men inget kan stoppa mej. Inga ryssar, ingen kyla.. ingenting! ;)



Hårdare hårdare starkare.. jag!

2012-02-02 @ 18:43:58


Gårdagens träning var super. Ny ledare som rättade oss om vi gjorde fel. Ny ledare som såg att jag kunde mer.. som peppa mej till hårdare o tyngre övningar. Jävlar vad glad jag blir.. när jag kan.. lär mej.. o förbättras. Jag vet att jag en gång varit stark o jag vet att jag kan bli det igen o farmförallt, jag vet att jag är på väg dit. Woho!! ♥ ♥

Man vet aldrig hur det slutar..

2012-02-01 @ 17:11:38

Umgicks med paps igår igen. Tog en tur till tippen, sen iväg o köpte ny kontorsstol o efter det en fika. Winer-semla till honom, vete till mej o kaffe till båda. Jag läste inredningstidningar o han matlagningstidningar. Hittade en fisksoppa han ville laga o äta ur mina nya tallrikar. Fine för mej bara jag slipper laga. Haha.


Sen ringde bror o sa att han var på väg hem. Vi fick lite dåligt samvete att vi redan fikat men då han inte äter semlor tog vi vad som fanns hemma o fixa ihop den här fina mackan till honom. Gissa om han blev glad. Muhahah..


Efter fikan blev det givetvis en promenad för min del. Senare på kvällen kom Marta o vi hyrde film o käka nötter.

RSS 2.0