"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

2009-08-31 @ 22:45:48

så många bilder på nya staden jag inte hunnit lägga upp
här kommer nån från idag.. de andra kommer säkerligen sen..


imorse innan skolan


saknar fortfarande helbildsspegel


efter skolan var de promenaddags


vädert var kasst o de var typ bara jag ute♥ mina gummistövlar o att jag börjat promenera igen
ja inte ens vädert kan stoppa mej nu =)

Tanken med flytten

2009-08-30 @ 12:19:22
- få göra en paus/bryta i min "dystra" vardag.
- komma ifrån en del männsikor som fick mej att må dåligt. (för jag är värd så mkt mer)
- få pausa från jobbet som jag helatiden sagt är ett "så-länge-jobb".. kanske dax att gå vidare.. NU!
- få miljöombyte, ny luft, nya människor, nya marker..
- få ta hand om mej själv/hitta mej själv
- börja om från början
- shoppa mindre (har helt för mkt kläder/grejer som jag aldrig hunnit använda/haft användning för)
- äta mindre onödigt (de är dyrt här o jag lever nu som student = mindre pengar)
- få vara den jag är... (på jobb fanns för många hinder/regler, i lilla staden snackades de för mkt)
- få utvecklas o göra saker jag tycker om..
- nya möjligheter!!

får se hur de går.. imorn börjar skolan!
Hoppas jag hittar nån att leka med.

H&M is the shit

2009-08-30 @ 11:13:29

Tänke att de var bra att flytta hit. Utan några klädesaffärer att lägga pengarna på. Men börjar redan fundera på att kanske beställa litt från bla H&M. Man får ju nyhetsmail varje vecka så de är ju lite svårt att låta bli att kolla.  Jackan överst är ju nästan precis som den jag redan har. Dock har denna drajkedja på ärmen där min har knappar. O den översta knäppningen i halsen är oxå lite annorlunda på denna. Annars precis likadana. Klänningen under är i rosa vilken färg jag inte gillar, men puderrosa är ju ändå inte samma som vanlig fulrosa. Puderrosa till skinn el annat lite "håradre" är ju himla snyggt. Åhhh så mkt jag vill ha.... ha ha ha ha..

vatten vatten bara vanligt vatten

2009-08-30 @ 10:39:17Med tanke på förra inlägget finns det en annan sak som jag inte är van vid och det är detta vattnet. Från kranen. Som smakar annorlunda här och inte alls är lika gott som i skåne. O jag som älskar kranvatten. Jag som tycker de är sjukt att de finns människor som köper vatten på flaska när de finns drickbart vatten i våra kranar. Men nu.. jag vet inte.. är ju inte alls lika gott. En vanesak? Kanske kan vänja mej. Får försöka. För vatten måste jag ha o köpa vill jag inte o kolsyrat är inte min grej.. ska de vara kolsyrat ska det vara läsk, men jag vill ha vatten.. bara vanligt vatten..

Vanemänniska

2009-08-30 @ 01:28:31

snacka om att vara vanemänniska..

..sitter man på wc o kollar på pappert rakt framför en så är man ändå på sidan o letar, för de är ju alltid där hållaren har suttit, på väggen sidanom, inte rakt fram..

..drämde huvudet i väggen inatt... inte fan brukar väggen vara där o inte fan brukar sängen vara så liten


o en annan sak. i-lands problem men ändå, hur är de meningen jag ska klara de här? jag glömde min helbildsspelgel i flytten, alltså har  jag ingen här. bara en ansiktsspegel på toaletten. syster sa "men då kan du ju inte kolla hur du ser ut, hur kläderna sitter/passar" svar: nej. men kanske bra på sitt sätt. slipper man ångesten.. hur inget ser bra ut. hah.. ?


Tankar

2009-08-30 @ 01:19:18

(önskar dina ord var sanna)


Bulletproof

2009-08-29 @ 16:04:24
Tick tick tick tick
On the watch
And life's too short
For me to stop
Oh baby
Your time is running out

Drar nu

2009-08-27 @ 00:23:02


Packningen är äntligen klar. Återstår bara o se hur mkt av allt som går in i storbilen vi hyrt o hämtar imorn. Tänk, imorn, är de dax. Shit va snabbt allt gått.

Snabbfika med Anna o lill prinsessan idag. De va lixom bara ett måste innan jag åker. Likaså hade jag tänkt träffa morfar idag. Hade handlat winerbröd o allt.. men han va inte hemma. Mamma kom visst på att han redan var uppbokad. Damn lixom.. då borde jag ju gått dit tidigare ist. Hoppas jag hinner in om imorn innan vi åker, el jag måste rättare sagt. O farmor.. jag borde hälsa på henne oxå ju. O alla andra.. men de går ju inte.

För de är imorn jag åker.. de är imorn jag lämnar. O jag går just nu o sjunger på timbuktus jag-drar-nu-låt. för jag drar nu, skulle dratt för längesen, kanske aldrig återvänder hem.. för man vet ju aldrig. O de är kanske just dessa orden som får honom att vakna för någon messar o frågar om de är snat o han ber mej ta en taxi till honom för vi måste ses innan jag åker o jag kan ju sova hos honom. Men nej, de är försent nu. De går inte. De har funnits så mkt tid innan. Nu är de försent. Nu har jag bestämt mej. Nu drar jag. Kan inte träffa dej för att sedan bar asakna dej. För jag vet att de är så, varje gång. För dej är jag en som du kan be komma.. när du känner för de. Men de är slut. Jag orkar inte. Jag orkar inte sakna dej o vilja ha dej lite mer än så.... igen. Jag drar nu.. jag fanns innan, men jag drar nu.. för att jag måste.. röra på mej innan jag fastnar...

Blod svett o tårar

2009-08-26 @ 01:11:20
Precis så... ordagrannt.  Kämpar för livet just nu. För jag är fan så dålig på att planera. Alltid blir de stress på slutet. Denna gången värre än någonsin.

Stress o svett. Svett som fan. 100 grader i lägenheten o hjärtklappning på de. Eller kanske av de. Hinner inte äta, hinner inte dricka, Hinner inte sova. Hade behövt 10 timmar extra per dygn denna veckan, om inte fler.

O jag behöver absolut ingen som påminner mej om hur lite tid jag har, hur mkt grejer jag har o hur dålig jag är på att planera. Behöver verkligen ingen som säger att jag borde börjat fan så mkt tidigare. Heller ingen som påpekar att jag har för mkt grejer o att man inte behöver spara på allt. Jag ser lixom själv hur mkt de är o vet att jag borde börjat tidigare.. men ni kan inte bara klampa in o bestämma o skälla. De är lixom mitt hem de här o de är mitt liv ni bara vill att jag ska slänga bort. De här är sårbart, JAG är sårbar nu, i all stress o i den lilla tid jag har kvar att spendera med er. Skrik inte på mej, för jag vill inte vara ledsen när jag åker. Jag vill inte minnas de som de sista innan jag åker långt långt bort från er. Jag förstår att jag har brottom o jag sitter verkligeninte med armarna i kors, jag gör allt så snabbt jag kan o jag hat typ slängt halva mitt hem. Jag förstår att en del måste bort men jag behöver kolla igenom VAD så stå inte bara o skrik på vad ni kan ta med er.. låt mej sortera sen kan ni komma. För jag vill inte ha er här om ni bara ska gnälla, de gör ont i mitt hjärta. O jag blir lixom 20 år yngre o håller för öronen, för jag orkar inte höra. De skaver lixom inte bara i öronen utan går som en ilning rakt ner i magen där all stress redan finns. O jag gråter o jag skriker tillbaka att gå härifrån, när allt jag vill är att få umgås med er så mkt som möjligt innan jag åker. De gör ont, de gört så fruktansvärt ont.

Är så himlans tacksam att jag har er, som ställer upp. Men skrik o bråk hjälper inte de går inte snabbare o alla är vi trötta, jag förstår de, jag är oxå men de går lixom inte att gnälla bort. De tar på de få krafer man har kvar. Gaaaaaaaaaaaah va fan, jag älskar er ! Kör på i hundranittio, på energi jag inte ens har. Det måste gå... jag kommer stupa senare, jag vet de.. o säkerligen lagom till skolstarten... men va fan... jag måste.. hinna/få krama er allihop imorn, sista dagen.. innan jag drar. Sista dagen i skåneeh-heehee..

(sorry, kommer säkerligen radera detta sen.. för jag är för trött för aattt detta skulle bli en så sammanhängande o meningsfull text överhuvudtaget. för mk tupprepningar o gnäll skulle jag tro. måste sova. tjing.)

En vecka kvar..

2009-08-24 @ 22:26:54
två dagar kvar i denna staden sen bye bye!!
o om en vecka precis vid den här tiden har jag varit i skolan för första gången.

- nervös?
- naa.. fortfarande bara uttflyttningen som gör (den mesta) magonten
(så många tårar, så mkt bråk, så ont, i både hjärta o mage)


Solskenssöndag

2009-08-23 @ 20:12:45

glass o kaffe på stan


liten glass är stor


middag o kall cider på solig balkong


solsken


semester


blogg o musik

Repeat in my head

2009-08-23 @ 01:44:34


Har länkat denna innan, men då var de pga håret o klänningen jag gillade, nu är de för att den satt sej  i huvudet på mej..

TILLFÄLLIGLIGGPLATS

2009-08-23 @ 01:09:58

ÄCKELPÄCKEL

2009-08-22 @ 23:43:13
Ja så var man hemflyttad. Helt slut efter storröj i lägenheten har jag mest legat i soffan ikväll. Paps tjata dock om att jag skulle komma ut på terassen o se hur gimla medelhavsmysigt de var. Gick ut o kolla stjärnorna o alla lykter som var tända. O visst är de mys. Så himla mys. Sprang in o hämta kameran.. tog nån bilder tills jag höll på att trampa på en äcklig jävla mördarsnigel. Jag får lixom panik. Ångestattack. Jag kan inte hjälpa de, men bara jag ser en så får jag för mej att den kryper på mej, att de kryper upp på mina fötter.. o in i kläderna. Jag får ryck.. hoppar för att skaka av mej dem fast de inte finns där. Men jag tror ju att de gör.. jag ser ju dem där, framför mej.. o de känns.. som om de är på mej. Ahhh slut på de roliga sprang jag in. Så nu ligger jag här i soffan igen. Framför datorn o framför tv:n som förut visa Johan Glans o nu Lykke Li. Så himlans mkt bättre.
 

Ta mej till kärleken!

2009-08-22 @ 21:31:04
"Oj, vad kärleken är fin för dig. Vill du resa så kan du få uppleva nya och spännande platser som ger dig romantik och skön avkopplande rekeration. Sjärnorna talar om en god ekonomi för dig."

Tvillingarnas horoskop för morgondagen i kvällsposten. Låter mkt spännande...

Skavsår

2009-08-22 @ 00:04:18

Gaaaaaaaah har nu klipp sönder så många papper att jag har skavsår på tummen av saxhandtaget. Känns dessutom som om jag håller på att svimma. Kom på att jag inte käkat nån middag idag. Typ bara frukost o naturgodis. O druckit en liter juice. Mkt nyttigt, verkligen. Damn, när ska de bli nåt vettigt av mej? (Kan man laga lax nu? Mitt i natten?). Folk undrar om jag är nervös. Nu när skolan närmar sej. Visst är jag väl.. men ändå inte.. de finns så mkt annat som jag alltid är nervös för, så de är inte så stor skillnad. Tråkigt här eller där om jag nu inte skulle trivas är väl sak samma? De är så jag tänker. Samtidigt som jag redan börjar sakna en del folk. Men de är ju inte 4-ever. De viktigaste kommer finnas kvar. Men sakna kan man ju ändå. O så finns de en sak, som gör mej ledsen. Jag kan inte hjälpa de. Men jag tänker på de. O de är så sorgligt. Jag kan inget göra.. men vill ändå visa, att jag finns. O så mkt annat. Jag vill inte påverkas. Men jag gör. Jag är bara sån. Bilden har fastnat o jag kan inte sudda ut den. Tårarna svider bakom ögonen o bröstet känns tomt. Jag vill bara krama om. Har varit med förr. När ska livet bli lätt? Jag vet att allt är upp till en själv. Att de gäller att tänka o känna rätt. Men ibland kommer där lixom saker mellan. Saker som påverkar o som man inte kan göra något åt. Men sånt är livet.. har jag hört. Man får bara göra de bästa av saken. Ibland får jag för mej att allt kommer lösa sej, nu när jag åker. Att jag kommer komma igång med mina promenader igen. Att jag går morgonpromenader o andas nytt syre med nya dofter. Klipporna vid havet. Inget alls om att de kommer vara höst o mörkt o säkert glatt på dessa klippor. Denna hösten/vintern ser jag inte frosten som något ont  utan bara hur vacker  den kan glittra i vintersolen. Skolan kommer gå bra med nya männsikor som jag kommer tycka om. Inte alls i fel ålder o alldeles för duktiga  o allt de där som får mej att känna mej osäker o utanför. Min skånska kommer de inte alls skratta åt utan tycka är charmig eller knappt ens lägga märke till. Vännerna här ifrån kommer komma upp o hälsa på o jag kommer asldrig aldrig aldrig känna mej ensam. Att de oftast har svårt att hitta en ledig tid redan nu i samma stad är ju inget som kommer hindra. Man tar sej tid till sånt man vill. Jag kommer hitta mej själv o inte alls fortsätta slösa bort mitt liv på ingenting. Att sakna denna håla är ju inget jag kommer göra då jag ändå inte trivs här nu, när de är för litet  för allt jag vill. För jag vill ju nåt. Fast jag glömmer bort vad ibland. O att stället jag flyttar till är mindre än dettahar inget med saken att göra. Jag ska ju plugga, jag ska ju bli bra, jag ska ju bli nåt, jag ska bli jag.


Gaaaaaaaaaaaaaaaah

2009-08-21 @ 22:45:42Gaaaah, slog precis sönder min rosa döskalle-spargris som jag fått av favvis i present. damn. ja de va ju oxå ett sätt att få undan grejerna. Okej, jag veeeeeeeeet, jag är inte den första som flyttar. Men de är typ första gången för mej. O jag har skjutit upp min rensning av grejer så länge jag kan minnas o på så sätt har de bara blivit mer o mer "skit" jag samlat på mej. För folk säger: "men du har väl inte så stor lägenhet?" O menar på så sätt att jag inte kan ha så mkt grejer. Hah, va inte så säkta på de. Jag har typ försökt gömma allt överflöd så gott de går. På alla gömmställe jag hittat har jag tryckt in saker o papper hit o dit. Nu har jag så mkt papper att jag inte vet vilka som är viktiga o behövs sparas o in i pärmen o vilka som kan slängas. Bara jag tänker på de får jag ont i magen. Jag veeeet att man inte ska sjuta upp saker, att fast de är jobbiga så är de ändå alltid bättre att ta tag i de redan från början, för att de faktiskt bara blir ännu jobbigare sen. Jag veeeet de men har ändå så svårt för att ta tag i de. De är mkt jag vet men inte riktigt lever efter. Lättare sagt än gjort är så jävla sant som de var sagt. (o här kom jag av mej för att jag råka trycka på en knapp som förstora hela texten. fan då. vilken knapp va de? o hur får jag tillbax texten till normal?)


Den som inga byxor har..

2009-08-21 @ 21:37:09

..snor ett par. Hahaha.. läste denna artickeln i gårdagens Metro. Snacka om att ha noll höns hemma!

Sista helgen i Skåne o jag hade tänkt en utgång i malmö ikväll. Men så blir de inte. Mamma ringde nämligen idag o sa: DU HAR VÄL INTE GLÖMT ATT JAG KOMMER HEM TILL DEJ IMORN. Jag: ??? Mamma: FÖR ATT HJÄLPA DEJ STÄDA!!! ALLT MÅSTE BORT!! INGENTING I KÖKET KAN VA KVAR, FÖR VI BÖRJAR GROVSTÄDA IMORN. JAG KOMMER VID 10-tiden. Ahhhhh, hjälp!!! Möblerna flyttades i tisdags men alla småsaker är kvar. De jobbigaste är kvar. De som måste packas ner o de som måste slängas. De som ska va kvar här o de som ska med upp till Grebbe. Sortera, packa, slänga, sortera, packa, slänga osv. Jag får panik, jag är så dålig på att slänga o så bra på att spara.. på allt onödigt. Sovit på en madrass på golvet de 3 senaste nätterna o lägenheten ser verkligen ut som kriget. Har gått o småplockat dessa dagarna,.. men nu gäller de alltså att ta tag i de ordentligt o sätta fart, för imorn kommer mamma mer grovhandskarna. Sakerna måste bort, precis som jag... som måste flytta hem till mamma o pappa. Vilket jag kunnat gjort för nån dagar sen.. men jag vill ju vara här.. jag vill ju ha mitt eget.. har an en gång flyttat hem ifrån så känns de himlans jobbigt att flytta hem igen, fast de bara är nån dagar o man älskar dem, så vill man ju ha sitt EGET, för man har ju sina egna.. rutiner o man vill ju inte tränga på. Fast jag får.. bo där o är välkommen hem när som.


Men som sagt...packa packa packa packa.. slänga, packa, slänga.

Ångest!

Hej!


Repeat in my head

2009-08-21 @ 14:38:09


Am I wrong or right
To be dancing with you tonight...

Kärlek är för dom..

2009-08-21 @ 12:47:44
...dom som har tur!


"Igen kommer här fram, här fram, före den säger sin käraste namn.. vad heter han, din fästeman?" 
Muhaha vakten va hård som sten, vilket favvis o jag gilla då ingen fick stå framför oss =)


favvis är gla i öl o vadå, man blir ju lika bakis på 2 öl som 5, lika bra att ösa då, tss..


slick på felix seniga armar för sånt gillar jag ;)


ja blev inga direkta bilder då batteriet nästan va slut o vi mest kollade på skärmen fr platsen där vi stod. men stämningen gott folk, de är stämningen o lyssna kan man ju göra lika bra ändå


mellan the sounds o thåström hittade vi dock bättre platser (sittplatser, förstaklass)


var e vargen?


favvis o jag

Har även lagt in bilder här 

Love love love

2009-08-20 @ 23:33:22
o de var pecis så, som i sången. men de va inte du. utan någon annan.
thåström, im in love!

sättet han gick, hur han rörde sej, orden... GE MEJ!

Fire in my eyes and boys on my mind...

2009-08-20 @ 17:12:28

Kiss every man while you still can, like a lady
And pull your self up and dance til´ you drop, I´m your baby, baby

Lalalala... The sounds o Thåström ikväll. Malmö nu!

Puss hej!

Har man inget nytt får man ta gammalt

2009-08-20 @ 15:26:24Repeat in my head

2009-08-20 @ 12:43:04
Miss Li - Dancing The Whole Way Home

Egentligen är Miss Li en sån artist som är typiskt för mej att gilla. Men jag gör de inte. Tycker mest hon är jobbig, skrikig lixom o har hon inte väldigt få ord i sina texter? Ord som hon bara sjunger om o om o om o om igen? Kanske just därför dagens fastna-i-skallen-låt är hennes Dancing the whole way home.

Fast jag kan ju inte låta bli att gilla rader som..

It was .... a festival down town
it was music and it was people everywhere
when I saw him standing there
He was the cutest,
he was the cutest thing i had ever seen

You sat down by the table and you said; Helo
I said Helo, helo
I was blushing by your precense 'cuse you where so,
so damn beautiful
and you had long dark hair like in the 70th
and I said; I dig your style
and I got his number on a tiny little paper
and he said; Pelase call, please be a aprt of my life

I fell in love,
I fell in love last night
and I was dancing the whole way home

lixom som jag hade velat ha de
att nån bara dök upp ikväll
så vacker att världen stanna
o man dansa hela vägen hem
woohoo, ge mej!!

Åldersrabbat

2009-08-20 @ 10:57:36
"Just nu får du din ålder i rabbat. Är du 40år får du 40% rabbat." säger synoptik. Men heeey, är inte de lite orättvist? Är inte de åldersdiskriminering, jamenvafan hur stavas nu de? men skit samma, ni fattar o är de inte.. lite orättvist?

Second life replay

2009-08-19 @ 21:52:37Redan hemma. Redan vatt hemma ett tag. Käkade gott i Malmö på Lilla Torg där det för en gångs skull inte var upptaget. De flesta passar väl på att käka festivalmat på Gustav. O de tackar jag för, för sånt käkar inte jag o nöjer mej finfint med lyxhamburgare. MUMS! Drack vin o fira kusin. (Grattis gumman!!). Rose. Rosse är fan de godaste. Ja o sen kom Linda Rosing, hahah.. va bra tvungen att nämna. Gick vidare o kolla lite i de olika stånden. Samma allihop. O allihop va inte ens många. Brukar inte hänga på festivalen, men ja de blev så att vi gick en runda. Innan de var dax för hemfärd, för vad skulle vi där o göra? Jo se The soundtrack of our lives kanske? Men kussarna har inte samma musiksmak som mej o tinis hade sitt o gyros sitt. O att möta upp paps o hans arbetskamrater kändes lite påträngande, fast paps sa att jag fick. Så jag åkte hem. Lyssnar på dem här hemma o jag tackar spotify för de, för paps har alla skivorna o jag ingen. Fan jag har inte sett en endaste artist i malmö denna veckan. (Såg iofs någon i fredags, men dem vet jag inte vem dem är.. så de räknas inte, dessutom hängde vi ju bara i baren o hörde typ noll). Jag är kass, men har oxå så mkt annat att göra, faktiskt. Fast kanske... Thåström imorn. Fast jag redan sett honom en gång i sommar. Får se om jag får med nån. Annars hänger jag nog på paps imorn iaf.

Gaaaaaaaaaaaah. Är sugen på godis. På choklad. Men ska inte. Får inte. Kan inte för jag har ändå inget hemma. Men oboypulver har jag. O mjölk. Men får inte. Ska inte. Måste dricka upp mjölken. Måste nu,.. så att jag inte kan... blanda sen. Gaaah, måste skärpa mej. Finns inga genvägar. Nu är de fan i mej allvar!!

Ps:
Bussen o jag är fortfarande inte kompisar. För när jag äntligen skulle åka in, på rätt tid, var den sen o inte jag.  Sen på vägen hem hamna vi längst bak o där lukta  så mkt svett o innestängt att jag knappt kunne andas. Stacks i näsan vilket resultera i nysattacker. Måååh. Illa.

Nu hade jag tänkt rätta till min sida lite. Om jag orkar. Eller kanske packa? Vilket nog är smartare..

lide lack

2009-08-19 @ 15:17:34
gaaah, vad är de med mej o malmöbussen? varför går vi inte ihop? sist jag skulle in till malmö hade bussen börjat rulla o jag fick springa o som tur var de så stanna den o släppte på mej. gången innan dock missade jag den helt. fick vänta en hel timme till nästa då de va helg. o så då idag.. precis. vi skulle åka in med kvart i bussen.. o jag fick värsta paniken halv.. samla ihop sakerna i all hast o slängde mej på cykeln. min kl var kvart i men klockan på centralen vad 20 i. puuh. men mina vänner stod inte där. o de kom inte... o jag kollar på klockan igen.. o ja... jag va en hel jävla timme för TIDIG. gaaah. lide lack jag blev. mååh mååh måååh. svett svett svett. varmt ute o stress, inget bra. hemma igen o de skulle inte förvåna mej om jag får stressa till bussen igen, som går om 30 min. kanske borde köra redan nu. hmm? kanske bäst, ja!

Dagens..

2009-08-19 @ 13:44:09
Dagens todo: Dr, Bp, fika med paps o in till malmö med kusinerna

Dagens köp:
leggings

Dagens gnäll:
min ljusa utväxt o datorns dåliga högtalare (måste koppla in de gamla)

Dagens skulle-vilja:
att syster svarade bättre på mina meddelande, att hon följde med ikväll o att fler hängde på (jag vill ju träffa er så mkt som innan jag åker!!!!!!)

Dagens ge-mej:
mer tid, jag behöver mer tid!!!!!

Dagens önskan: Dej, mer ork o en smalare kropp

Dagens musik: mixar, mixar av alla dess slag

Dagens fix: klipp i leggingsen

Dagens fråga: vad lyssnar du på?

Repeat in my head

2009-08-19 @ 08:00:23
Går just nu o sjunger på: The Dream feat Kanye West - Walking On The Moon

Tillåt mej..

2009-08-17 @ 22:44:24
vill bara ligga vid din sida
dra fingertopparna längst med ditt ärr
viska: du är inte ensam

tillåt mej finnas..

femtioåttatusentårar

2009-08-17 @ 22:01:59
hon: jag vet inte längre va jag ska hålla fast vid
han: du kan få hålla fast vid mej

jag minns inte sist du rörde...

2009-08-17 @ 20:16:03


lämna tillbaka vippkjolen o köpte en tröja. träffa ika o käka på Ms resturang.
kommer aldrig bli han o jag men vill ändå inte att nån annan ska få hans ögon att glittra.
fast man inte kan säga så. önskar alla hennes ord kom ur min mun. att jag kunnat säga
allt de där till honom.

men jag har haft andra drömmar denna sommaren..

You Can Call Me Al

2009-08-17 @ 15:43:16


packat hela dagen. tänkte ner o lämna tillbax vippkjolen jag köpte förra veckan, men hittar inga strumpor att ha i gympadojsen. för ja.. jag vill ha skor idag o inte sandaler. men fan då...ett par strumpor, två av samma sort, tack!

The Veronicas

2009-08-16 @ 23:56:13
hörde dessa tjejer på tv imorse, längesedan sist men sen ramla jag dessutom precis in på en blogg som nämde dem så jag va bara tvungen att googla lite.


gillar frissen, gillar stilen..


lite flätor o fjädrar


ge mej en snygg snelugg, tack!!


snygg hatt o läckra brillor, hej!


rock n roll i svart


Bruna ögon

2009-08-16 @ 21:10:10


förra sommaren hade jag bruna ögoni vintras hade jag lugg


i våras leopardstrumpbyxor


nu är jag bara tjock!


Kiss me..

2009-08-16 @ 16:39:22
Oh, kiss me
Lick your cigarette, then kiss me
Kiss me where your eye won't meet me
Meet me where your mind won't kiss me

Lick your eyes and mine and then hit me
Hit me with your eyes so sweetly
Oh, you know you know you know that yes I love
I mean I'd love to get to know you

Do you never wonder?
No, no no no

You girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
You girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
How you make a boy

Oh, kiss me
Lick your cigarette, then kiss me
Kiss me where your eye won't meet me
Meet me where your eye won't lick me
Lick your mind and mine so briefly
Oh you know, you know you're so sweetly
Oh you know, you know that I know that I love you
I mean I, I mean I need to love

Do you never wonder?
No, no no no

You girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
You girls never know
Oh no, you girls'll never know
No you girls never know
How you make a boy feel
How you make a boy feel
How you make a boy

Sometimes I say stupid things
That I think
Well, I mean I
Sometimes I think the stupidest things
Because I never wonder
Oh how the girl feels
Oh how the girl feels

No you boys never care
Oh no you boys'll never care
No you boys never care
How the girl feels
No you boys never care
You dirty boys'll never care
No you boys never care
How the girl feels

Oh how the girl feels
Oh how the girl feels

solen skiner utanför..

2009-08-16 @ 11:25:52
kanske dax att stiga upp ur sängen. duscha, koka kaffe o börja dagen.

Fredagen i bild o text

2009-08-16 @ 00:21:08

ny klänning

 
lågskor på festival, de enda rätta


konsert på amirelen i folkets park


gris-stämpel


fotbollsdiskussion


Hah, gårdagen var... hmm hur ska man säga. Lite speciell? Tre händelser jag direkt tänker på är..

1)
fick visa leg igår när jag skulle handla snus. hahah... hahaha.. hahah.. jag är fan 10år äldre  än så.. haha..

2)
en kille  jag aldrig förut träffat säger: du liknar en kille jag "känner"
jag: va fan säger du?! är du helt dum i huvudet? skulle jag likna en kille? så kan man ju inte säga till en tjej. hur gammal är du egentligen?
han: 90:a
jag: jaha o vad hette killen då?
han: J
jag: okeeeeeeeeeeej (säger jag lite lugnare), där hade du tur för de är nämligen min bror.

3)
M o jag går till baren o beställer vin. M rött o jag vitt. jag vill gå tillbaka till de andra vid bordet. M vill stanna pga att M alltid spiller o inte känner för de just nu. jag säger till M att gåförst o bana vägen så tar jag glasen o kommer efter. detta funka bra tills någon hoppar på mej i sidan o jag spiller RÖTT VIN PÅ EN TJEJS VITA TYG CONVERSE, gaaah... sen va jag typ nojjig som fan resten av kvällen av att hon o hennes två killkompisar skulle leta upp mej o slita mej i stycken.  gyros skratta mest bara o tyckte jag överreagera. muhahaa.. fan man vet ju lixom aldrig.

jo en sak till. stämplen man fick när jag gick in föreställde en gris. en söt jävla gris. löve löve löve!!! =)


puss o gonatt

Säg att de är så!

2009-08-15 @ 05:07:21
hemkommen fr malmö. blundar o hoppas på att M har rätt. för jag behöver de. o jag vill de.

ps:
kan man ta ipren i förebyggande syfte? jag menar jag lär ju ha huvudvärk imorn efter allt vin. o jag tänkte lixom att jag inte ville vara bakis. för jag vill lixom ut imorn med. snälla.. för jag behöver de.....

ps2: har vitlöksbröd i ugnen, MUMS!

S E M E S T E R B A B Y ! !

2009-08-14 @ 16:11:50


seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemester, äntligen. o M ringer fr utlandet o frågar om jag öppnat vinflaskan. om jag börjat fira. nu har jag. ett glas vin nu sen malmö ikväll. pus pus pusu!

God Natt!

2009-08-13 @ 23:59:02


imorn är de sista dagen på jobb, vilket innebär att jag sedan går på semester
som i sin tur ska firas som fan med vänner, glatt humör o vin. ses i malmö!

loser baby

2009-08-13 @ 19:03:11


s k ö n t

2009-08-13 @ 17:53:56
som sagt, en dag kvar. sen åker möblerna på måndag el tisdag. o vi har hittat en stor bil att köra upp till grebbe med. skönt... att veta lite mer. att ha slutdagar att rätta sig efter. städning av lägenheten nästa helg. nu strax iväg med mutti för att handla mums till imorn. puss hej!

Nedräkning:

2009-08-13 @ 15:22:54
1 arbetsdag kvar

( = 6 timmar)

o det är faktiskt lite sorgligt nu. för de säger att jag inte får, att de inte vill.... att jag lämnar. men jag säger att jag kommer tillbax till jul. men man vet ju aldrig... jag vet inte om jag verkligen gör de. o vad som finns kvar.

- du måste íaf komma på min begravning
- så får du inte säga
- alla ska vi dö nångång

SLUTA!!!

men ändå känns de som om en sten har lättat från mitt hjärta. de kom ett brev med posten som var bra. för enda sedan han sa de där orden har jag inte kunnat andas. men nu går de... lite lättare!

syster ville att jag kom in till malmö idag. jag vill att hon kommer hit... o hjälper mej!

o de känns som om alla mina gamla älskare nu hör av sej, för att träffas en sista gång. haha.. hela sommaren har vatt öken o kan lika bra förbli.. eller? en sista gång? vad som hur som bara en sista..

Man I'm in trouble, 'cause I can't see clear.
My head is pounding harder and you're not here, are never here.
But I had it once, but not anymore.
Well now I am tired and now I am bored, well I'm so bored.

But I could never leave you, even though I've tried.
No I could never leave you, 'cause you are mine for life.

I've been lost I've been found, I've been fooling around.
I've been hold, I've been told, I've been changing my mind.
I've been up, I've been down, come on in, take your time.
I've been low, I've been high, I'm in love with this lie.
Aooooooo. Do you feel the same?
Aooooooo. It wears me out again.

If this is called living, well don't count me in.
Sure I feel alive, but it doesn't mean a thing, no nothing

Utanför kyrkan

2009-08-13 @ 00:21:13

räknas de som medvind el motvind tro?

Kaos in my head

2009-08-12 @ 22:59:26

Saker o ting flyter ju inte riktigt på som jag vill. Jag har min nedräkning (2 arbetsdagar kvar) o har njutigt av den. Sett dagarna minskas o tänkt på friheten (semestern). Men vad jag glömt är mina tanter o farbröder.. att hinna säga hejdå till alla känns omöjligt just nu. Jag menar var tog alla dagarna vägen, hur kan det bara vara 12 timmar kvar att jobba? O med våra "ovetande schema" vet man ju aldrig hos vem man hamnar... alltså vet jag inte om jag kommer träffa dem nåt mer som jag gjorde tex idag. Vilket klarna upp för mej o dem idag. Jag såg besvikelsen i någras blickar. Vilket gjorde ont. Tänk om jag aldrig kommer tillbax. Tänk om de inte finns kvar om jag kommer tilllbax. människor, människor man skrattat med.. som faktiskt varit en del av ens liv.. där jag varit en del av deras liv, för så blir de ju, deras vardag.. mitt jobb. Avsked.... inget kul. O minst kul blev de efter att få hört chefens planer för framtiden. De känns lixom som om jag inte vill tillbaka på de villkoren. De känns verkligen som om de är slut  nu... fast de bara är tjänstledigt jag tar. Hoppas ju självklart med hela mitt hjärta att skolan o ämnena verkligen kommer vara något för mej. Men i o med att de är så annorlunda mot allt jag gör idag så vet jag inte.. kan jag inte vara säker förän jag kommit dit.. o testat o fått prova på. Inte förän sen vet jag hur framtiden ser ut. Chefen tror bestämt att jag inte kommer komma tillbaka. Självklart är jag välkommen tillbax.. men hon tror verkligen jag kommer sadla om nu. Kul att hon tror på mej, men samtidigt känner jag ju inte riktigt den tryggheten jag vill kunna känna. Som jag trodde jag skulle få ha kvar. Att de gamla finns kvar o väntar på mej. Jag förstår ju att jag inte kan äta kakan o samtidigt ha den kvar.. men ändå.. de är ju bara en ledighet på papper.. inget avsked för gott. Aaaaaaaaaaaaah... jag är så osäker. Jag är så orolig. Jag är så... jag blir så... trött, över att tänka på så mkt o inte ha nån riktig trygghet. Men de är väl de som är meningen. De är ju ett stort kliv jag tar nu.. man kan inte vinna nåt om man inte satsar... om man inte chansar... om man inte testar på nytt kommer man ju ingenstans o får på så vis heller inte nån möjlighet till nåt annat... till nåt bättre!!!

Jaja.. är väl bara till att se om en månad. Då lär jag vara mer insatt. Men ändå.. om en månad.. framåt framåt framåt... jag mår illa hur snabbt tiden går. De känns lixom som om jag inte får njuta av någonting. För allt går så snabbt o tar slut. 12 aug idag tex, tolfte augusti, de är fan nästan mitten på denna månaden. 

O till helgen börjar malmöfestivalen o jag minns inte vilka band som skulle spela.. o jag liksom alla andra år tycker att hemsidan är för dålig o klyddig att hitta rätt på. Helheten.. de känns som om jag inte får helheten jag vill ha. Torsdag imorn o sen fredag, ja o där har vi dagen då vännerna ville ut, o sen lördagen syster ville. De två dagarna jag tänkte ta för att passa på att umgås innan jag åker. Men hinner jag? Hinner jag hitta orken o lusten att ens trängas med så mkt folk på bussen o längst gatorna? Nej, längst gatorna vill jag inte gå.. utan bara till ett ställe... för att umgås o ha kul. Peppen, jag måste hitta peppen, för snart åker jag. O sover man bort dagar som denna för att man inte kan sova på natten är de väl inte konstigt att man är stressad fast de är två veckor kvar. Men  på dessa två veckorna måste jag ha hittat en bil med dragkrok, kört iväg mina möbler till olika ställe, hittat ett förråd jag kan hyra till resten o flyttstädat hela lägenheten o dessutom, de värsta av allt... packat ner grejerna jag ska ha med upp i så lite (få/små) kartonger med så mkt innehåll som möjligt. ni ser.. de går inte ihop...

Jag vill ha med allt. Allt mitt.

Sen är det de där, jag ska flytta.. men de är ju inte de enda.. jag ska faktiskt plugga.... plugga som aldrig har varit min grej. Aaaaaaaaaaaaah.


O familjen, hela dagen har jag gått o tänkt på familjen. På hur mkt jag kommer sakna mamma o pappa, fast jag är vuxen nu, så kan man ju skaffa nya vänner.. men mamma o pappa är ju alltid mamma o pappa. Åååååååh, så långt ifrån..


12 aug

2009-08-12 @ 17:24:46
från svinhungrig till svinmätt

varför är de så svårt
att hitta ett mellanting?

Dagen i bild..

2009-08-11 @ 23:42:29
hemma hos
mig
i allt stök


godmorgon i blått o grönt


stööök


fann gamla fotlänkar


två st
paus


hello


paps o jag i TV:n


paps vid datorn


tomma  väggar

P L A N E R I N G, T A C K !

2009-08-11 @ 18:54:34
Fullt på schemat tog jag mej ändå friheten att hänga me kusin till malmö. Skön dag med fina shoppingköp. Kusin köpte byxor o linne till på lördag. Snyggt, mkt snyggt! Själv köpte jag ett par jeansleggings som jag länge funderat på o en kjol, samma som favvis hade på dopet för den va så jävla fin. Har dock lite ångest.. så jag får se om jag behåller det eller ej. Hitta ett par, el två par supersnygga stövlar/boots oxå, på din sko. Ett par med fransar vilka kanske är lite onödiga då jag redan har ett par, fast inte helt likadana. På dessa satt fransarna baktill på mina sitter dem på sidan. Dessa var dessutom högre i skaftet. Damn, mkt snyggare  vill säga. De andra paret jag prova var ett par boots typ med "nitspänne". Åhhh så himla jag. Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha....

Paps åkte med oss hem. Sen köpte vi glass och gick hem till mej för att planera lite. Han upprepa flera gånger att jag borde sätta lite mer fart på min packning, att de börja brinna i knutarna. Ååååååh, i know, jag har magsår redan.. men jag vill ha saker o ting klarare. Dagar som jag vet jag kan flytta möblerna, dag som jag vet jag måste lämna min nyckel o dag som vi ska köra upp. Men de har jag inte... o på så sätt är de svårt för mej att kunna börja, för jag måste kunna se slutet, jag måste ha ett slutdatum, ett mål för att kunna börja o veta vad jag ska göra. O jag måste framförallt veta vad vi ska ha för bil, hur stor den är om vi ska hyra eller låna. Jag måste VETA!!!!!

Jaja... dagen vi kör upp blir onsdag eller torsdag. 26e eller 27e. (TVÅ VECKOR TILL, gaaah!!!) O vi fick iaf ner en hylla o en lampa.... så nu är de..... bara så jävla mkt annat kvar. Aaaaaaah!!! Som sagt, m a g s å r !

O skolan ringde idag. De undra om jag hittat nåt boende. Öh hade jag inte haft de på de klara så hade jag nog gått under för längesedan, då hade jag fan inte klarat de. Men iaf, de undra för de hade fått ett återbud o på så sätt hade de väl ett rum till mej på skolan. Men nej, nu är ju mitt redan fixat... o de känns väl rätt bra.. fast hela grejen från början var att jag just ville bo på skolan för att komma närmre allt. För kontakter med mera. Men de känns som om jag inte kunnat andas där. Som om jag lixom ändå få måste ha min frihet på sätt o vis. Jag vet inte vad de är för folk som kommer gå på skolan men på något vis har jag fått för mej att de är en hel del yngre. O de oroar mej väl lite... att hela grejen kommer vara en fjortisgrej som jag inte kommer palla o på så sätt bli utanför... men som sagt, jag vet inte... jag vet ingenting... förutom min adress o hur lägenheten ser ut (fast jag exakt glömt) o hur liten staden faktiskt är, fast jag inte sett hela.. utan bara typ.. hamnen. Men finns de så mkt mer? Hmm.. den som lever får se!

Börja dagen..

2009-08-11 @ 11:13:24
gaaaaaaaaaaaaah, mitt hår är fett som tusan o jag hinner inte tvättade innan jag ska iväg. ändrade planer som alltid. frukostfika med kusin ist för bror. bror va lixom tvungen att sova o jag är tvungen att starta min dag NU. så... strax.. iväg.

Hallå! (med samma (skånska)uttal som hajen i "hitta nemo")

2009-08-10 @ 23:13:20

Lipstick Jungle

2009-08-10 @ 21:13:24
Nu: LJ på tv3

...o jag dör av hans blickar på henne. Man kan ju inte annat än att bli knäsvag

tretusen armband

2009-08-10 @ 18:38:14


LISTA

2009-08-10 @ 17:49:29

jag gör som signe o snor en lista av martina

10 FAVORITER
Färg: s
vart
Mat: allt, förutom sushi
Band: många, men de första jag tänkte på just nu var Kings of Leon förstås
Film: öh? jag är fan kass på film... men ok.. dagboken är ju bra o sorglig o ja.. fin
Bok: gillar kajsa ingemarssons böcker. men just nu läser jag: "när de sågs sista gången" av anita shreve
Sport: får väl säga simning fast jag gått från elitsimmare till badkruka, menmen..
Årstid: sommaren, eller nä... våren. då man har hela sommaren framför sig.
Veckodag: hmm.. lördag? el torsdag.. för då närmar helgen sej.. de känns i magen, precis som våren inför sommaren.
Glassmak: vanilj, pistage, pecannötcola
Tid på dygnet: 22

- 8 FÖR TILLFÄLLET:
Humör:
seg, svettig... öh humör?
Smak: vitlök, hah
Kläder: svarta leggings, svart linne under svart linne.. haha, svarta armband, pärlörhänge
Bakgrund: i bakgrunden står radion på, P3
Nagellack: tog bort de röda igår inför dopet o måla ist dit pärlemo(?)
Tid: 17:41
Omgivning: stök lägenhet med flyttkartonger överallt
Irritationsobjekt: grannarna i trappan

- 5 HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner:
hmm.. jo men de kan man kanske säga
Brutit mot lagen: yes
Blivit arresterad: hah, nej!
Badat naken: japp
Varit med på TV: usch ja, trodde jag gömde mej bra, men tydligen inte.. inzoomning till max, fuck, mådde dåligt en vecka efter.. el kanske än, de satte men för livet. hah.
Kysst någon du inte känner: Ööööh ja!

- 3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
för feg för sånt, men jobbar på de, förresten berors de på vad de handlar om.. men allt stod där.. så hmm.. ingen. svårt.
Du tycker om: familjen, släkten,  vännerna
Du inte gillar: personer? hmm jag försöker att inte ogilla någon. men sånna sån sviker, ljuger o går bakom ryggen gillas ikke!

- 2 VAL
Kaffe eller te:
KAFFE!!!!!!!
Vår eller höst: vår. fast hösten kan vara fin i alla sina färger.


lätt att glömma

2009-08-10 @ 14:18:47
"våra negativa tankar kommer att komma tillbaka ända tills vi har omvandlat dem till positiva "


kl: 12.00

vatt o bollplankat. glömmer ibland bort varför jag ska flytta, varför jag sökte till skolan, vad de var som drev mej att just hamna där. i början var komentarerna positiva o jag glad. nuförtiden är de mest negativa. el ja de är framför allt dem jag hör o reagerar på. för att jag är osäker... för att jag har glömt bort VARFÖR. men ibland kommer jag på... o då andas jag ut. puuuuh. come on!!! tänk: bra bra bra bra de här kommer bli bra. de här ÄR bra!

kl: 14.15

svitt som fan. har packat ner en jul-låda. allt på ett ställe. fan va skönt. de här går bra. de här går frammåt. bokat tid med paps. bara paps o jag imorn. lugn o ro. hemma hos mej. för att skriva ner planer. jag måste kunna se de framför mej. jag måste få bort allt de tunga som gör mej trött. de måste bli ordning o tid över till allt de roliga. jag är på väg...

dessutom  är de frukostfika med bror imorn. de är lixom inte bara vännerna jag kommer lämna. utan även familjen. ÄLSKAR ER (fast jag är stressad) !!!!


"ibland är det klokt och nödvändigt att välja några få av alla de möjligheter vi faktiskt har"

Kräktofflor

2009-08-10 @ 12:29:36
P3 o de snackar just nu om foppatofflor. gaaah, jag bara spyr av namnet o tanken på dem. de finns inget fulare. o de finns ingen möjlighet i världen att en plasttoffel skulle vara så skön att de kan överväga allt de äckliga fula. örk örk örk örk. de finns inga ord för mej att beskriva hur äckligt fula jag tycker de är.

som jag sa til syster häromdagen, jag kommer aldrig nånsin dejta en kille med dessa fula tofflor. ALDRIG. sorry, men de går fet bort med sånna på fötterna. de förstör allt. maybe hade jag kunnat tänka  mej att träffa honom om han slängde dem. men bara tanken på att han en gång köpt.. nej, de funkar inte. då undra syster vad jag gjorde om jag träffa en kille på vintern o sen blev tillsammans o upptäkte att han tog fram ett par till sommaren. kommer aldrig på frågan. börjar de bli seriöst o han ännu inte visat några kommer en av de stora frågorna... dvs om han äger ett par. måste få veta innan de blir seriöst lixom.

kräk kräk kräk...

allvarligt höll jag på att kräka ner i en realåda med tusentls tofflor på stadium en gång. allvarligt. bara kräk ner i lådan.

o att jag ens lägger ner tid på att skriva ett inlägg om de är inte klokt. de finns ju som sagt inga ord för min avsky för dessa äckliga tofflor, ryser i hela kroppen, bläääääääääääääääh

o förresten, dessa hål, vad gör de för nytta? plast andas väl inte? för fotsvett, ja denna fotsvett, jag har dessutom varit nära på att kräka av denna fotsvett folk får i dem. Ä C K L I G T ! !

Nedräkning:

2009-08-10 @ 09:16:51
3 arbetsdagar kvar

(onsdag, torsdag o fredag)

Broken strings

2009-08-09 @ 23:14:24


You can't feel anything that your heart don't want to feel

allt o lite till

2009-08-08 @ 16:26:42
världen är liten
o jag får inte plats!

förr sa de att jag skrev orden
lätt flytande i melodi

o de älskade mina
radbyten
utan punkt

för de fortsätter... tar inte slut utan fortsätter som åsa sa: de tar aldrig slut...

jag saknar de
o framför allt 
när jag trolla
med paranteserna

för det finns minst två sidor
av allt


(du var)
en stjärna
som föll
(men inte för mej)
o slockna


jag vill återfå rytmen
o radera alla hack i melodin

jag vill att de flyter
som förr

kan ni 
kan jag
kan du
kan vi

allt o lite till

Vaken, dax att dra!

2009-08-08 @ 06:36:02
ja då va de strax jobb. såklart somnar man som bäst när de är dags att stiga upp. men inte lönt att liga kvar. upp o hoppa! sätt igång dagen!

hivar i mej kaffe o energydryck. hoppas på under. för kroppen är totalt utmattad.

tänkte gå till jobbet dessutom. pallar inte herrcykel längre. eller egentligen är de en annan sak. men vi kan skylla på herrcykeln.

jobb till 16 o sen är de till att köra hem mamma o pappas bil. de är i k-stad idag o jag hade så gärna velat vara med. men jobb. sista helgen. sluta gnäll!

har en hel del andra planer. smed en del inattl. att jag inte tänkt på de innan.. de handlar om bilder.

imorn är de dop o sen jobb. blir nog klänningen fr studenten. funkar den tro? vet dock inte vad jag ska ha över. kan man ha en svart kofta? el man får inte ha nåt svart alls? nuförtiden skiter ju alla i klädkoder.. varför måste jag bry mej?

jag önskar mej iaf de här.. av allt från HM-katalogen så är de det här halsbandet jag vill ha:K.O.L. på mtv. jag måste skruva upp... för att vakna. grannarna? de skiter jag i =P

puss haj!

Ångest!

2009-08-08 @ 04:21:48
kan inte sova. dags att stiga upp om 2 timmar o jag kan inte sova. har inte somnat. o nu är de ju alldeles försent att ta sömntabletterna... fan. för mkt tankar i skallen o för mkt oro i magen. mår illa. mår så jävla illa.

She's Got A Way

2009-08-07 @ 22:50:00
 Gyros tipsade denna låten. O jag gillar den..


N E R D

2009-08-07 @ 20:04:40


satan va trött jag va innan. inget ovanligt nuförtiden iofs. men vad är anledningen? att jag rör mej för lite o blivit slö eller att de verkligen är nåt med kroppen som inte stämmer? jag pallar inte fler fel på mej. dock finns de en sak som verkligen måste tas tag i. kommer inte gå in på vad, men jag är som sagt trött... på allt som helatiden är fel.

trött som fan innan o än. men nu är jag vaken o kaffet är druckit o musik spelas o småpackning är på G. heja heja!

o flåt syster att jag spräckte planerna för idag. inte meningen o inte planerat att vara så trött o fet. tröstas med att vi fika igår i kvällsolen på cafeet med den goda salladen! de va mys fast jag kände att jeansen var för tighta!

o syster frågade om jag inte saknade att vara blond ibalnd. ha tillbaka egna hårfärgen. o jo.. jag har börjat tänka på de på sista tiden.. att jag vill ha min egen. att jag är trött på att färga o vara mörk. "fixa de nu när du flyttar. de kommer säkert ta tid o vara fult ibörjan, men när du ändå flyttar så passa på" . Jo kanske dax att börja om. passa på. o bli mej själv igen.

ida trodde nån på jobbet att jag var 19. men hey, vad är de för fel på mej? varför gör ni mej så mkt yngre?
nån annan sa "men fy vad ensamt" gällande min flytt o att jag inte hade nån jag kände där uppe. men hey, kan man inte lära känna då? de hade jag tänkt..

fan jag blir så nojjig när ni säger så!

en tredje krama dock om mej o blev ledsen på tanken om vi aldrig sågs igen.

- tack, för att du är så go!

She wants to move

2009-08-07 @ 18:37:57
Gaaaaaah, jag är precis som tjejen i Kelloggs Special K-reklamen. Den är inte ny, de har visat den länge, men jag är ändå... precis som hon. "Ägnar du också för mycket tid framför spegeln?" Svar: Ja! Och de är inte för att jag tycker jag är så jävla snygg utan precis tvärtom o precis som henne.. så passar sällan mina kläder som de ska. Svullen o fet. Svullnad o fett är allt vad man ser o framförallt känner. O man provar allt för att hitta bästa möjlija man får plats att andas i o bästa möjliga som döljer. Jag hatar att erkänna de, men jag är precis sån.... fortfarande. Löjligt kan tänkas.. men ibland går de inte göra någonting åt, ibland kommer ångesten o hoppar på en bakifrån o så står man där, helt jävla utlämnad till tankar o känslor man inte vill ha. Jag hatar de.. o jag vill absolut inte ha de sådär. Men ibland kan man inte hjälpa.. ibland går de visst inte alls att tränga undan... hur mkt man än vill o hoppas på att växa ifrån de. Så känns de verkligen hopplöst, ibland... o ganska ofta.

damn damn damn damn...

Vad hände egentligen med "le med hela kroppen" o inget annat spelar nån roll? (Vad hände egentligen med alla mina morgonpromenader?) Vad hände egentligen med allt de där självsäkra jag fick smaka på för nån månader sedan? Innan sommaren. Är de egentligen så.. att jag ogillar sommaren? Att de är den årstiden som inte alls får mej att må bäst, utan ist sämst? Som Dr sa en gång, någonting om sommardepp. Nej. Jag älskar ju sommaren med alla brunbrända kroppar som gör alla så otroligt vackra o sommarkvällarna med utomhusmys o vin o ja allt de där. Men sen.. just precis.. jag själv.. orkar inte sola mej snygg, skäms för fettet som blir synligt  o somnar innan vinflaskan är öppen. (Det är för höga krav. Mina krav på lycka 0 måsten är för höga)

damn damn damn damn...

Fast någon gång ska de bli bra. O bättre har de blivit. Jag vill tro på er som säger allt fint. O jag vill få stanna så länge att jag vågar lita på... o samtidigt glömma bort. Alllt om mej själv.

Idag såg jag någon som jag hade kunnat ta med mej hem, för att slippa vara ensam. hah. Men ni förstår... viljan finns där. O ibland alldeles för mkt.

Sluta tänk för att bara vara!

Ibland går de. Ibland inte.

Men kom o rör om i alla tankar då.. kom o stör så jag inte hinner o får tid. Jag vill ha mer än bara ord. Jag vill ha dej här. På riktigt.

Jag vill ha mer än bara drömmar. Jag vill ha verklighet.

O promenader med dej vid min sida. Jag vill att saker o ting ska röra på sej. Jag vill sluta stå still framför spegeln o dölja den jag är. Jag vill vara...

o finnas..

på riktigt!

Nedräkning:

2009-08-07 @ 15:05:48

5 arbetsdagar kvar


(varav två dagar är helg o en kväll)


Livet på landet

2009-08-06 @ 21:54:28
igår tog mutti o jag en lång cykeltur ut på landet..


massa äckelflyg överallt


mutti


jag


fjärilsbuske


fjärilar o nyckelpiger


han hade somnat så


hästapolle


törstig hund


järnväg


cyklade hem..

..o åt gott


Dagens status:

2009-08-06 @ 14:58:45
kl är 15 o solen skiner utanför
kaffet är slut o jag har inte vaknat än

berusning

2009-08-05 @ 22:21:58
fingertoppar så känsliga
nätthet
längst huden
o så mkt känsla
in under
som om de inte fanns något
mellan
att ta sej igenom
som om huden inte vore där
för att skydda
går känslan rakt genom
som ett öppet sår
mjukhet
lenhet
ta de sakta
o låt mej känna
gör de fort
o ge mej allt
in under
huden
kom
o gör de igen

guld o leopard

2009-08-05 @ 13:52:51
blev ingen vit sommarklänning
utan vitt linne o jeans ist
o min guldjacka över
för att de lixom blev molnigt
min guldjacka jag fick mkt fint ragg i
första gången  jag använde den
de var tider de
han var fin

men tillbax till vita linnet
med smala band är de svårt med BH tycker jag
tycker inte alls om när de syns o inte passar in
hade ingen passande BH
så jag gjorde "en ida"
tog leoparbikinin under
som syntes om nåt
men de passa iaf till armbanet
o de syntes ju att jag inte alls försökte dölja
dessutom hade jag ju guldjackan över..
tills jag gick hem o de blev sol o hett igen ;)kom på att jag ju inte använt mina snörsandaler denna sommaren
tänkte ta dem idag men ångra mej.. för såfall passa inte svarta väskan till =P

A frågade om jag hade en vit eller brun bolero hon kunne låna på söndag till dopet
vit eller brun? sorry, inte mina färger direkt. fråga om svart o jag har de säkerligen..

syster som ska på begravning på fredag kom o lånade 4 svarta klänningar hon skulle prova

för black is my color

men visst önskar jag att jag trivts i lite färg oxå. men tycker de är så svårt. svårt o macha.

men tillbax till dopet. vad ska man ha på sej? shit.. inte tänkt på de. el jo jag hade tänkt ut en klänning, men jag vet inte längre, om jag vill ha den. shit.. måste googla dop-klädsel, nu!

20 grader?

2009-08-05 @ 13:10:44
- 20 grader!
- bara?

 ...visste inte att 20 grader var så hett!

puuuh... svett svett... puuuh..

Sommarklänning

2009-08-05 @ 10:50:26
tänkte vit klänning o stråhatt
men blir nog inte riktigt så
inte lika snyggt som tänkt
dags att bege sej ut iaf
lång todo-lista att utföra
so long!

Fint som snus

2009-08-05 @ 09:27:39


No tobacco
No nicotine
No taurine

Det här låter ju fint som snus.

För att jag behöver kickas upp!

Kick it, kick it, kick it AH!

Citat

2009-08-05 @ 09:10:34
"när botten är nådd har man i alla fall fast mark under fötterna"

Orolig

2009-08-04 @ 22:53:09

Är orolig, så jävla orolig. Om vad orkar jag inte gå in på.. men orolig är jag. Fanjävlaskit, fattas bara..


Hund o höghus

2009-08-04 @ 18:14:26
Bloggar för första gången fr mobilen. Har alltid undrat hur d går till o varför folk ens gör de. Men nu gör jag d själv, på min rast, i en park med solsken. Är en jättesöt hund här som springer runt. Säkerligen en valp. Ser så ut. Lite orytmisk. Fast vad vet jag om hundar. Inte så mkt, mer än att jag vill ha en, o han ska heta candy darling, el hoppetoss, nåt av d. O så ska han ha scarf runt halsen o vara sådär ruffsigt tuff. O så ska han inte dreggla förstås o lukta sådär illa i munnen som vissa hundar kan göra. Han ska bara vara go o gla o älska mej o alla andra. D e min hund. Jaja sitter i solen o dricker energydryck. Kommer bli hög som ett höghus, för flaskan va stor o jag e törstig. Kommer inte kunna somna sen ikv men d gör inget, nån som vill leka?

Jag vill oxå!

2009-08-04 @ 15:16:33
Inte nog med att jag hatar att jobba kväll. Just denna kvällen ska visst mamma, pappa, moster o man ner till stan o sitta på kvällscafe o mysa. Ja mamma ringde precis o undra om jag ville med, klart jag vill.. men kan ju inte. Fan. O kusin o syster o alla andra kommer säket oxå vara där. Orättvist. Mkt orättvist.

Funderar på malmö imorn. In o mysa som fan. Come on, nån som är på?

Kings of leon / Lykke Li

2009-08-04 @ 14:23:46

Jag dansar av KAFFE till MUSIK..

2009-08-04 @ 11:30:30
Hemma igen efter bollplanket. Längesedan jag var där.. Skönt o komma tillbak.

Dricker kaffe o lyssnar på musik. [Kings Of Leon]. Känner mej pepp. På vad? Dont know. Men solen skiner iaf.. utanför. Packa eller inte packa, de är de som är frågan..

ja, nej, ja, nej, ja, nej....

Gaaaaaaaaah, får panik om jag inte sätter igång snart. Men orka? Nej!

Sitter vid nya datorn men spelar musik på den gamla, bättre ljud, i stora. Ja fy fan va skärmen är stor på den.. nästan för stor. hah. Älskar nya bärbara iaf. Bra köp. Ett mkt bra köp. =)

Men hey, är det nån som vet var man köper en snygg datorväska?

Nedräkning:

2009-08-04 @ 09:32:04
7 arbetsdagar kvar

(varav 2 dagar är kvällar o 2 dagar är helg) 

Är du rädd?

2009-08-03 @ 23:11:21
Är du rädd för apolivatjejen?

Jag har alltid ogillat reklamen, men kanske mest för att den visats så mkt o för att jag inte gillar låten hon sjunger... att hennes ögon ser läskiga ut gör ju inte saken bättre. Jag hoppa iaf på facebooks grupp som en kul/töntig grej, men att de har blitt en så stor grej av de trodde jag inte..

Nu däremot, önskar jag mer att jag gått med i nån grupp som hatar/är emot jobbiga reklamer, som bara stör, usch för dem!

Åska!

2009-08-03 @ 20:28:09
jävla skit, nu åskar det o då får man ju varken internetta eller kolla på Tv. jag som skulle designa om här tänkte jag. fram tills gyrosen dyker upp i rutan, men nejdå..  nu blir de till att stänga ner ist.

jaja.. en halvtimmes bokläsning, sen får de ha åskat klart, har ställt klockan o allt så att jag inte somnar o glömmer bort..  har ju längtat hela veckna, hahhaha.

puss haj!

sluta flashbacka mej med ert listerine

2009-08-03 @ 18:10:28


ni vet munsköljet som spränger i munnen
det finns någon i min närhet som använder detta
o var gång denna någon använder de
får jag en flashback från mellanstadiet
då vår klass tvingades att spela blåsinstrument alla 3 åren
 o på något sätt luktar detta precis samma som då
om de va nån rengöring el vad de var (jag har försökt förtränga denna tid) så var de iaf precis så som de luktade
gaaaaaaaah, detta var då ingen munter tid kan jag intyga av alla oss som tvingades
fast de så fint hette "möjlighet" o inte tvång, yeah right! att vi ens överlevde är ett under..

gyros = lammkött

2009-08-03 @ 17:36:01
weeee.. ikväll är de lipstick jungle med den söta gyrosen som jag bara vill äta upp. slick!

Irriterande

2009-08-03 @ 17:32:53
gaaah, jag verkligen hatar när linserna blir torra o lixom bara.. plopp.. så trillar de ut.

irriterande till tusen!

2 aug -09

2009-08-02 @ 20:30:23
gympaskor o känning


jeansjacka o uppsatt


fick en flodhäst av moster o kusin på IKEA
de stoppar alltid ner någonting i min påse som jag inte vet om
sist var de en bläckfisk
denna gången en flodhäst för de var den som var mest lik en gris
o den skulle jag ha med mej i flytten sa dem


puss på den
o puss på er

Glass i stora lass

2009-08-02 @ 18:48:22värme, sol, vind, filt på gräsmatta, sömn, tidningar o böcker
o som om de inte vore nog, bjöd syster på glass i nya korgstolarna= mys på hög nivå


Väst i gråskala

2009-08-02 @ 10:45:15

1 aug -09

2009-08-01 @ 18:27:35

gårdagen blev tidig
morgonen idag blev sen
ner till staden vid 13
fixa till skolan
som inför skolstarten
block o minne
vin till kvällen
som ännu är obestämd
alla är så tråkiga
hem till mamma
o titta på nya mysiga möblerna
sitta i solen
hem o äta
titta på simning
nostalgi
spela musik o dricka vin
alla är så tråkiga
pojken svarar inte flickan
flickan bestämmer sej för att göra de bästa möjliga
dyka in i garderoben o leka
prova kläder
o hitta nya möjligheter
nångång i framtiden ska hon skaffa sej en symaskin
o allt ska formas precis som hon vill

först formas som hon vill
sen sparas på bilder
hon kan ta

oron över skolan har tagit över
o hon har glömt bort allt de där hon sökte efter
o ville lära
just nu kom hon däremot på..

kan man allt har man inget att lära
har man inget att söka
vill man så söker man
o lär sig

jag ska bli bra
mkt bra!


RSS 2.0