Min gamla blogg

2010-12-31 @ 11:51:44Förr bloggade jag på Aftonbladet
försökte komma in där för ett tag sen
men glömt både namn o lösenord
idag hittade jag däremot en bild
o kom på...
JORDGUBBSHUD (klicka om du vill kika in)
de var ju så jag hette
minns dock fortfarande inte lösenordet
men läser texterna..

JORDGUBBSHUD - fröken juni blandar bilder tankar drömmar längtan liv förtvivlan saknad ensamhet vänner skratt musik kaffe o glass i en blogg

lite bättre, lite mer..
lite gladare med mer pepp?

vill kunna skriva flytande texter igen


♥ Maria Montazami

2010-12-31 @ 11:02:01


Ingen har väl missat Maria Montazamis nys reklam för Ving.
Härligt härligt.. o roligt roligt som alltid med Maria.

"Det här vattnet är fantastiskt.
Slutet av... marken
Jag älskar det"

o ett ennat klipp

"vissa vågor
som hoppar fram
lite då o då"

♥ Maria!

Smuggelgods o grillning i källaren

2010-12-31 @ 10:36:35
Två articklar jag föll för igår när jag läste kvp..

Den ena handla om smuggelgods i danmark. O detta smuggelgodset var inga ciggaretter, sprit eller liknande utan det hela handla om GODIS. Danska butiker säljer smuggelgodis från sverige pga deras höga sockeravgift. Menmen.. drog som drog.. jag hade önskat det var helt förbjudet med detta gift.. så man inte kunnat äta sej fet o ist kunnat hålla nyårslöften såsom "sluta äta godis" lätt som en plätt.

Den andra lilla notisen i tidningen handla om en rökutveckling i ett trapphus i malmö.. inte så kul de.. men själv orsaker verkar ha varit att någon grillat i källaren.. hahahha.. vem fan grillar i källaren lixom?! Haha.. jag fick mej iaf ett gott skratt..


HoPp!!

2010-12-30 @ 22:30:25


Jag har alltid drömt om att få skriva en årskrönika. En tillbakablick över året som gått.. men alltid kommit på det försent o aldrig riktigt haft något speciellt att sumera. Som alla vet började ju år 2010 med massor av snö o slutar precis på samma sätt o där emellan kom en het sommar. Ett år av mycket allt. O vad ska jag säga jag började mitt år i Grebbestad, flyttade hem till sommaren med nya drömmar men har inte riktigt kommit så långt som jag önskat. Inte än iaf. Ändå har jag provat på att ha ett riktigt förhållande med ett halvt samboliv på annan ort, vilket är väldigt nytt för mej o oxå positivt detta år. Negativt har varit förhållandet till vännerna... de har inte träffats lika mkt som jag hade velat. O skolan.. ja jag önska ju att få studera på plats men fick iaf en distanskurs vilket innebär att jag oxå kan jobba o inte behöver ta lån. Men min riktiga bostad o de där nya jobbet drömmer jag fortfarande bara om.. precis som den starka kroppen utan smärta överallt.

Får se.. kanske klurar jag ut nåt vettigt imorn. Eller så låter jag de bara flyta på som vanligt.. glömmer bort.. hoppar över o blundar som om inget hänt.

Eller så hoppar jag bara... rakt ut.. för någon gång måste man, våga, börja om. HoPp HoPp HoOoOoPp!!

>_<

2010-12-30 @ 19:09:45

Jag fick ju faktiskt en sån där leosjal av bebi i julklapp så den i förra inlägget behöver jag inte ens önska mej. Sen älskar jag kragen på nya kappan, kragen som egentligen är en luva ;)

Hahahaa.. Syrran höll på att svimma igår när hon kände hur tunn min vinterjacka är. "Den har ju ingen stoppning Lajl o den är ju inte ens i material som en vindjacka.. den är ju skiiiiit tunn. Kappan du köper nu är ju till o med varmare." Hah. Ja! Sorg på det!Frys frys på fönstret. Hoppas det inte snöar inatt eller imorn, för imorn är det lixom jag som står för bilkörningen ut på landet. För med jobb hela helgen blir det inget drickande för mej inte. Gott nytt år, allt börjar som vanligt!

Spring light

2010-12-30 @ 17:05:26

H&M.com

Oh my.. vad jag längtar.. till våren. Erkänn att du gör det med, när du ser dessa ljusa färger som kommer pryda vårens kläder. Beige, brunt, blått o vitt. Oh my, oh my...

All in black

2010-12-30 @ 14:27:55


Nya jackan o nya stövlarna.. nu åker jag hem till trbg, bye bye!!

Bara man tror så är det möjligt

2010-12-30 @ 13:06:38


Gör upp en plan. Två dagar kvar av detta året börjar jag redan nu förbereda mej för 2011, som ska bli lite mer o lite bättre.. Bara man tror så är det möjligt.

Tro på dej själv!
Vill du så kan du!
Allt är möjligt!

Jag vet att jag kan. O jag vet vad jag vill.

Nya utmaningar
Ny livstil med allt vad det innebär
o en ny bostad på det!
Bättre tidsplanering ger bättre planering överhuvudtaget!

Var aldrig missnöjd men sluta heller aldrig drömma om något bättre.. det får dig att se möjligheter..

.

Väntar nu på ett svar på ett mail jag skrev om allt det som får det att göra ont i magen.. ett steg framåt bara där.. Hejaheja!!

Kaoset på malmö stadsbussar fortsätter..

2010-12-30 @ 12:20:59

Pappa tyckte jag gnällde för mkt o mena på att snön ställde till när jag berättade om att de stängt av hållplatsen vid oss. Jag FÖRSTÅR att snön ställer till det men menar dock på att det allt är lite orättvist att de stänger ute en hel STADSDEL (med 3-4 hållplatser). Det finns väl andra gator än just den med backen?

O framkommligheten till fots är ju inte heller den bästa. Inte heller i CITY, stackars dem med rullator o barnvagn. O all snön/isen från taken.. jag är fortfarande livrädd.

Menmen en annan sak är de lata jävlarna på bussen som måste sitta på ställena där det är menat att vagnarna ska ställas. Ist måste dessa stå i gången så att ingen kan fortsätta bakåt.

Sist men inte minst undrar jag.. hur kan skånetrafiken o all annan trafikverksamhet mena på att vi ska åka kollektivt när vi inte ens får plats i bla bussarna. Det går ju inte att fler börjar pendla på detta sätt när det redan är proppfullt. O detta gäller inte bara nu när det är snö.. för de är samma visa året runt. Proppfullt! Krärp er!


Julklappspengarna gav fina grejer

2010-12-30 @ 12:08:16


Träffade upp syster igår o shoppa loss våra julklappspengar. Resultatet för min del blev:

- Skit snygg svart kappa från Zara 999:- REA 799:-
- Skit snygga svarta stövlar från Din sko 1099:- REA 799:-
- Leopard kjol från Indiska 249:-

O lite annat smått o gott..

Not forever

2010-12-29 @ 11:23:02
Cause I can change I'm not the same
Not forever
What can I say I'm not OK
I wish I was
I want you back I want a time
I can remember
It's as simple as I say
I can change I'm not the same
Not forever


Dagens music: Popsicle o Brainpool


Risbuske

2010-12-29 @ 10:27:57Råkade tvätta håret med duschtvål häromdagen o idag ser det ut som svinto.
Hahah.. snacka om volym.. men oxå värsta risbusken, gaah!


Mor o dotter

2010-12-28 @ 20:46:53

Min fina kusin med hennes fina dotter. ♥

Jag vet att man inte kan komma undan hur länge som helst..

2010-12-28 @ 16:38:43


 men idag hade jag helst velat komma undan med ALLT!

Far o dotter

2010-12-28 @ 14:55:50

T o E

Katastrof för stadsbussarna i Malmö

2010-12-28 @ 13:06:39
Hade det funnits en ogilla-knapp precis som facebooks gilla-knapp hade det tryckts i den så ivrigt att hela systemet hade kraschat..

Ja fy satan för Malmö stadsbussar. Igår höll jag verkligen på att förfrysa om mina tår o då hade jag ändå två par strumpor o vinterskor. Problemet var alltså inte jag utan de satans bussarna. Speciellt bussen jaq åker med, fd 7:an numera 4:an. ALLA nummer kom utan den. ALLA. O till o med 3st 5:or på rad. O 3st 146:or (regionsbussar) körde förbi. Finns det egentligen nåt system som fungerar? Finns det verkligen nåt system över huvudtaget?

Okej att de är snö.. men när alla andra bussar klarar av att gå, varför fungerar då inte nr 4? O när den väl kommer.. ja då är den sönder. Sönder o får köra med öppen dörr.. hur bra kan egentligen de vara? Ännu mer försenad frågar chaffören om de är okej att köra med den öppen. OOh snällt att få ett allternativ. Ett allternativ säkerligen inte så smart men alla ville hem o riskera därför säkerheten framför att bli utkastade i kylan igen.

Ja jag undrar verkligen hur många bussar som egentligen är körbara. Görs kontroller? Eller de riskerar inte att stå helt utan bussar o kör därför med dem söndriga? För jag kan lova er.. inte många hade gått igenom en säkerhetskontroll eller vad det heter. Över hälften, kanske nästan alla hade säkerligen fått körförbud/vatt tvugna att åtgärda något för att kunna få fortsätta köra.

Men jag är glad.. att jag äntligen kom fram till slut o att jag ännu inte varit med i någon krock.

Denna gången var det BARA 40 min försening (skandal för en stadsbuss i malmö city) o en dörr som inte gick att stänga. Förra gången gick ju inte dörren att öppna... hahah... o där finns aldrig platser för alla att sitta.. gångarna är alltid fulla av människor som får stå.-.. ja jag menar.. vågar vi ens tänka på vad som hänt om vi krockat?

Råga på allt har de stängt av vägen där vi ska hoppa av. För att bussen inte klarar av backen. Hahha. Det började redan innan jul. Men igår, i all katastrof gick den visst här ändå, men inte idag... Hahaha.. skandal. Ibland går det, ibland inte. Det gäller att ha tur?

Jag är inte den som är lat, som inte kan gå.. men när man har en packning på flera kilo orkar inte mina axlar. O då får man tydligen riskera livet..

Juldagsparty!

2010-12-26 @ 21:35:09


Mina tjejor kan dansa..


Låtsatsbror M o jag


Handbollskillar. M, B & bror


Syskonkärlek. M & M


Barndomsvänner. M o syster


D, A &  M


Bebi o jag

Bra början av kvällen, mindre bra slut.. men jag ska inte påstå att jag aldrig mer ska gå ut. Önskar bara att de aldrig blir som de blev igår.. igen. Jag älskar mina vänner o jag klarar mej själv, gör mina egna beslut. Punkt.

Varje gång du möter min blick

2010-12-26 @ 16:53:19
Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är

Kent - Varje gång du möter min blick

Snälla säg det igen,
och säg det igen
(Lalalalalalalala)
Snälla säg det igen,
snälla säg det igen
(Lalalalalalalala)
snälla säg det igen,
och säg det igen


Kent - Skisser för sommaren

OMG, träningsvärk!!

2010-12-26 @ 11:38:24
Träningsvääääääääääääääääääääärk, av skorna med klack. Hah. Ja jag var ute igår.. dansa knappt med gick i klackar vilket inte händer ofta nuförtiden.. kan knappt gå ner för trappan idag.. aj aj aj!

Bilder kommer sen...

Typ julfin.. igår..

2010-12-25 @ 12:03:50

julnagellack


korta håret (uppsatt) o en julpuss


tajta kjolen jag aldrig använt för att rumpan knappt får plats


nya armbandet från bebis mamma ♥

Bytade dock kjol senare.. så jag fick plats med julmaten i magen. Hah..

Förresten hittade jag lite lårmuskler igår. Hah. Jadå.. de har ju finnits där långt under.. men promenaderna har väl låtit dem komma fram..  o de hyllar vi. Tummen upp på de! ;)

Juldagsmys

2010-12-25 @ 10:55:14
Ligger i soffan med min nya datorbricka.. woohoo, sååå nöjd. Mindre nöjd är jag över att jag inte kan ladda ner mina bilder till datorn. Gaaah, ingen kontakt.. WARUM!?

Släkten kommer idag.. jag ligger som sagt i soffan än för att jag är asförkyld o inte alls kry.. mm de börja lillejulafton o har bara blivit värre.. såå typiskt. De kommer när man börjar sin ledighet. Tungt som fan att andas.. gick o la mej tidigt igår. För att orka med idag.

Fick massa fina paket. Mkt av de jag önskat mej.

- världens mysigaste morgonrock, har aldrig varit med om nåt mjukare.. gos gos gos..
- datorbricka
- mixer
- massor av tjockstrumopor
- massor av lottor (dock bara nit.. förutom på mina två tior där jag vann 10:- var =20kr hahah.
- mascara
- bodylotion 
- peelingvantar
- ett armband
- presentkort
- pensel
- pengar
- filt
- "väskkrok"

O nåt mer? säkerligen nåt jag glömt. Men jag tackar alla så jättemkt för jag är mer än nöjd. TACK!

Kollar REA på nätet nu... 


 
Dessa röda läckerbitar (från H&M) är inte på rea, men tänk att ha dem ikväll till min helsvarta outfit.. hade ju vatt najs. ;)

God Jul

2010-12-24 @ 10:51:33


Lillejulafton

2010-12-24 @ 00:00:02


Kallt ute


mys inne..


Bebi fick en julpuss på sitt paket från mej ;)

Bebi fick:
parfymer (som han hade önskat sej)
whiskey (som han tycker om)
brandvarnare (för att jag bryr mej o för att man måste ha)
byxor (av min familj)
tröjor (av min familj)

Jag fick:
massor av tjockstrumpor (precis som jag önskat mej)
presentkort på massage (precis vad jag behövde)
sjal (precis som jag ville ha)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Snötäcket på bebis balkong ramlar snart över kanten.


Gick (pulsade) ner till entre o köpte de sista klapparna. Väntade på en buss som tog för lång tid. Gick ist till konserthuset där två  bussar körde förbi oss o vi sedan åkte med den tredje till trbg. Lämnade sakerna hos syster.
 

Gick ner till trbg-city o köpte de sista. Tog en fika. Gick hem till syster o A igen.. 
 

Käkade o drack gott. O spelade bingolotto men vann ingenting.


Nära skjuter ju ingen hare fast jag så hiiiiiimla gärna hade velat ha den där volvon ;)

O nu har jag blitt förkyld för att syster hade blommor jag inte tålde. Men de är smällar man får ta när man är känslig. Haha.

GOD JUL gott folk ♥


Wunschliste

2010-12-23 @ 13:58:11

Det är saker man inte kan köpa för pengar jag önskar mej.

Fred på jorden, inga krig, inga terroattacker m.m
Utrota hunger, bostadslöshet, mord, misshandel, cancern o andra sjukdomar.
Mer kärlek till folket

Bättre hy till mej
Mindre värk
O piggare kropp

Vad har du för nyhetslöfte frågade bebi imorse. Inga svara jag som alltid. Senare lovade vi varann att verkligen sätta igång med träningen nästa år.

Så ett gymkort.. kostar iofs pengar.. men leder kanske till bättre hälsa utan medicin?

O så en ny fin lägenhet förstås... vilket kostar massoooooor av pengar.


Scheisse på snön o en vit jävla jul!

2010-12-23 @ 12:49:04
Inställda tåg o inställda bussar.. vi har hört det förut, men blir lika förvånade varje gång.

Hur kan det snöa så mkt?

Finns det något snökonto som samlat sig tjockt nu när det inte har snöat på typ tio år?
Är folk äntligen glada nu när de får en vit jul?
Är det detta de gnällt om.. lite svårt att tro när de fortfarande gnäller.. men nu på att trafiken inte fungerar som den ska. På tågen o bussarna som inte går. Men hey.. de är inte deras fel... allt är ju snöns fel. Det skottas o röjs men de kommer ju bara mer o mer snö.. EN VIT JÄVLA JUL. hah. Där får ni.

Glad att jag inte jobbar idag..

Men ut måste vi.. ute var vi.. o köpte frukost.. nära till affären men svårt ändå. Men jag klagar inte.. inte allt för mkt.. jag är glad att jag inte jobbar. Att vi inte har några tider att passa. Mer än att hinna med.. köpa de sista klapparna o sedan hem till trbg. Om det går. Om bussarna går.. o kommer fram.. blir det middag hos syster ikväll.

Nu under förmiddagen har bebi o jag myst med varma bullar, kaffe o nypressad juice. Lyssnat på Jöbacks julskiva o bytat klappar. Jag fick bla ett fint rim o "presentkort" hos en massör... wohoo!! Jå jävla behövligt.

Lite julstäd nu innan vi sticker. 

GOD JUL i all stress mina kära vänner.
KRAMAR 

Tolkningen är fri

2010-12-22 @ 00:01:12
bebi gillade inte riktigt min text jag skrev innan idag
tolkade den inte riktigt som på mitt sätt

till er som läser vill jag bara säga
tolkningen är fri..

läs mellan raderna
tolka som du vill

men tänk på
att sanningen o meningen
kan vara nån annan

GONATT!!

2010-12-21 @ 23:36:45Fastna i bildarkivet ikväll tillsammans med massa bra musik, vilket jag tackar jag mina facebooks vänner för. TACK!  ♥


Ur (ego)arkivet..

2010-12-21 @ 22:01:05

mode o musik 2009


Luggad 2009

Katastrof trött

2010-12-21 @ 21:00:30
Ramlade in på några fotobloggar. Gaah, jag vill oxå, kunna. Jag vill oxå ha tid att leka med min riktiga kamera.. så längesedan. Fy tusan så dumt.

Har typ knappt tid för att plugga om dagarna.

Man kan ju då fråga sig vad jag gör istället?
Vad ska jag säga.. idag till exempel.. jobbade jag.. hah.. gick hem vilket tar tid o sen väl hemma stupa jag i säng..

Ja de är där vi har de.. så satans trött nu förtiden.. sista året har vatt helt katastrof. Vad hände egentligen i grebbe? Vad hände egentligen efter jag fick den där sprutan o blev sjuk? Jag som har haft svårt o sova innan.. kan nu somna var som.. när som.. kroppen slutar lixom bara att fungera. Den blir 100kg tung.. omöjlig att bära.. o sen bara ögonen sluts o jag somnar o väldigt få saker kan väcka mej. Jag som vakna av minsta lilla innan.. K A T A S T R O F..

finns det inga mellanting?

Det blir lixom som ett handikapp.. att somna bort o inte hinna med.

I'm right over here, why can't you see me

2010-12-21 @ 20:34:04

säkert - dansa, fastän

"jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals"

där din axel blir till hals.. måste vara det mysigaste stället..
att lukta, andas, finnas..


robyn - dancing on my own

"Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm right over here, why can't you see me (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)"

jag vet precis hur det är att vara där
det passar så rätt
hur allt vara förut
innan jag träffa bebi

jag dansade

ibland sågs jag
ibland inte
ibland togs jag hem
men aldrig på riktigt

jag dansade o dansade
mest för mej själv

o det var inte förän ni var för fulla
o nästan ramlade över mej
som ni såg mej
med era rödsprängda fylleögon

dagen efter fortsatte jag dansa
men ni var för bakis för att se

för det fanns alltid nån finare
o bättre..
någon som fick stanna
men inte jag

ni tog mina drömmar
jag gömt
o vände ryggen
o gick..

I'm right over here, why can't you see me


..med någon annan

o jag fortsatte dansa..
för mej själv..

"jag ska dansa fastän hjärtat brister
ska dansa fastän hjärtat brister
dåliga bandet jag tycker inte om er
men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer
spela nåt som alla kan jag kan berätta nåt som alla kan
är ni med mig syster, bröder
dansa för att hjärtat blöder"


Jobb imorn sen leeeeeeeeeedigt..

2010-12-21 @ 20:04:45
jobb till 16 imorn
sen hem
sen med bussen
till malmö
shoppa de sista av julklapparna
hem till bebi
mysa, mysa.. hela kvällen
vakna upp.. på torsdag morgon
fira jul
byta klappar
mysa med stämningen på topp
sen till trbg
hem till syster o A
tillsammans med bebi
äta o spela spel
sen hem till familjen
o fira julafton..

najs najs najs..

mindre najs idag dock med huvudvärk som spik i huvudet, gaaah, kylan tro?

Julshopping

2010-12-20 @ 21:56:58

ibland hittar man inget
ibland en massa

idag provade jag en massa fina kläder
o köpte:
- klänning
- kavaj
- tröja
- byxor
-mascara

o så klappar till
- bebi (klar)
- brorsan (klar)
- syster (lite kvar)
- mamma o pappa (lite kvar)

woohoo..
jag har nog aldrig lyckats så bra som idagny klänning o kavaj till jul


utan kavaj.. gillar inte banden med alla krussiduller.. men jag gillar den i övrigt.. o krussidullerna gömmer jag ju under kavajen =)


Mina koben i nya jeansen..


(dållig upplösning på bilderna.. men jag orkar inte fixa nu.. ska nanna.. är såååååå trött att jag knappt vet vad jag gör)


spotify + facebook = ♥

2010-12-20 @ 18:03:46
Wooohooo!!!

Brorsan fick mej precis att dela spotify med mina facebookvänner o jag bara vet att jag kommer hitta massa massa bra o ny (för mej) musik.

Första check är Lauris listor.. för i grebbe fick jag en känsla av att han hade asbra musiksmak.. o första playlisten jag testar heter 90s deep house. Najs.

-

Sen var det för mkt jazz enligt min smak.. så jag övergick till Mos lista.. najs najs med rock

Mums, Läckört!

2010-12-20 @ 12:36:03


Ååååh jag är typ kär i killen i H&M Magazine. Gyrosvarning or not! Hans stil, i love it. Håret.. (tyckte bebi kunne ha det så, men han raka av det ist). O hans tatueringar o sen har han nån mörka örhänge på nån bild. Stilen.. gör mej knäsvag.
 
Tjejen till vänster.. hennes hår hade jag gärna velat ha.. o hennes kropp, ge mej!

Börjar veckan med en fridag ;)

2010-12-20 @ 11:16:34

firdag idag
o efter att ha promenerat runt i gummistövlar hela helgen
har jag idag bestämt mej för att vara snygg
mmm bara så att ni vet o inte bestämmer nåt annat lixom
jag vill va snygg!

muhahha..

vaknade vid sju, gick upp o åt frukost
läste tidningen o blev trött
somna..
ställde klockan
som väckte bror
som sedan bara gnällde på mej att stiga upp
hade jag lixom ställt klockan så skulle jag upp

omögligt att öppna ögonen sov jag vidare
medveten om att bror hade rätt
o att jag skulle irritera mej på att ha sovit bort hela förmiddagen

nyduschad nu.. ska jag strax bege mej ner till stan
gå gå gå..

med kameran i hand

hmm förstår inte riktigt
hur det kan skillja 5 grader
mellan trgb o malmö
såklart med kallast i trbg
hah
fast malmö är alltid varmast
med mitt hjärta där ;)

jobb tis o ons o sen hem till bebi
fy satan vad jag saknar

mys mys mys..

oh nu spela spellistan en låt  jag alltid blir pepp av
själva rytmen alltså
Attic - Diskjokke Remix

bebi tycker inte jag ska lyssna på svensk musik
för den är oftast bara deppig menar han
men en låt jag haft i skallen i helgen är
håkan hellström - känn ingen sorg för mej göteborg

med just..

"Lillebror, (bapapapa) bli inte som jag när du blir stor
Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag
Lillebror, bli aldrig som jag (Aahahah)"

..på repeat

för det var så jag sa
börja plugga nu lillebror
blir inte som jag
som är så gammal
o fortfarande inte vet något

o på tal om håkan o svensk deppmusik så kan jag inte låta bli att lyssna på
håkan hellström - här kommer lyckan för hundar som oss

"Jag känner pojken här i fönstret mitt emot, han samlar drömmar i fickan..."

för jag älskade den raden för flera år sedan
att kunna samla drömmarna i fickan

"Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans."

för det var så jag levde då
o ibland behövde jag vakna
precis som nu

det fastnar
som stämmer
som passar in

igår var det
snow patrol som spelades

chasing cars

"If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own"

crack the shutter

Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays tangle up around your face and body
I could sit for hours finding new ways to be awed each minute
Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you

vackert..

o man vill bara ha så mkt mer..
o de är då man vet
att man älskar det

det är då man vet att man mår bra
oftast
när de rusar i kroppen

tipsa gärna om mer music, please!

o förresten, så önskar jag mej lite mer mod i julklapp
igår höll jag på att fega ur
efter bara en fråga
men de är ju det här jag vill
så ge mej mod!

puss


I have to...

2010-12-19 @ 19:20:27


Jag måste
ta till vara på tillfällena som ges
just nu kom ett sådant
o jag ska ta de
för de andra har jag slarvat bort duktigt
(förlåt till er o mej själv)

Ge mej mod o en spark i baken!

Nya tag, nya tag..

nu tar jag sats!

1     2     3   . . .

Brills 2008

2010-12-19 @ 18:34:41


Fan va snygg man va ;)

Sugen på nya glasögon!

2010-12-19 @ 17:30:18

Favoptic.se

Blev sugen på nya brillor när jag såg Lena på jobbets färckisar. Förändring o förnyning, jag är så sugen! Snart nytt år med nya tag ju!


O förresten, shiiiiit va jag har träningsvärk i mina lår.. massvis med kilometer blir mil.. jag är glad.. attt jag rör på  mej. O jag är glad för en fridag imorn, för de uppskattas ju så mkt mer när man jobbar..


Måndag: ledig, plugga o köpa julklappar..
Tisdag: jobb
Onsdag: jobb, malmö
Torsdag: ledig, mys me bebi
Fredag: julafton med familjen
Lördag: julafton med släkten, festa?
Söndag: ledig

O någon av dagarna vill jag ta en fotorunda, för det var så längesedan sist.

Gå, gå, skynda på!

2010-12-18 @ 20:25:53

Det bästa med snön är att man får gott om motion!

Vill ha!!!

2010-12-18 @ 17:07:09
Vill ha, vill ha..
den där lägenheten

Vill ha, vill ha..
någon att dela den med

Undrara..

2010-12-18 @ 16:59:50
Vem postade låten i mitt förra inlägg??

Hej mitt vinterland..

2010-12-17 @ 17:24:49


Påväg till jobb i morse tyckte till o med jag att det var vackert med snön. Allt låg så tyst o stilla. Hade det varit såhär alltid hade jag inte haft något emot vintern. ♥

Tyskland

2010-12-17 @ 17:09:01

Igår, i väntan på färjan blåste flaggan i full storm.. gissa om jag var nervig i magen redan innan vi kommit på.

Vill inte kräka, vill inte kräka, vill inte kräka..

Svalde en tablett mot åksjuka o såg glad ut..

Jag kan inte ens åka hiss utan att bli åksjuk. Hah.

..de andra kräkte.

Fast det är inte själva kräket som är de obehagligaste.. utan mest att de snurrar så i huvudet...
Försökte läsa skolböcker o tidningar för att tänka på annat..

Jag önskar det samma som de översta. FRED. Var snälla mot varandra, försök att va sams! O den där äckliga cancern som förstör så mkt.. bota den, låt den försvinna, utrota den!

..men de blir ju bara värre.. om man tittar ner o läser. Somnade tillslut vilket var det bästa av allt. Somna ifrån, gunga med o låtsa man ligger ute på en luftmadrass i medelhavet..Kolla parkeringen!!

I tyskland parkerar  man visst hur som...

eller så hade han bara svårt att bestämma sig?


Real, Aldi o Bordershoppen!!


Storm o snö o kaos i trafiken. Färjerna försenade o vi satt o väntade i bilen i över 3 timmar..

Hårvård

2010-12-15 @ 16:43:02


Efterbanadlingen man får i Garnier, Nutrisse cream;s hårfärg.. jag bara älskar den.

Den får lixom håret så mjukt o fluffigt. Inte som andra balsam o inpakningar som bara tynger ner håret. Utan luftigt, på ett bra sätt. Håret känns så mkt tjockare o friskare. O jag har sagt det innan.. önskar det fanns ett balsam som ger samma effekt som efterbehandlingana man får i hårfärgspaketen. Finns det, nån som vet?

Try it again

2010-12-15 @ 16:00:38


Do I Go!

Here is to you honey
But I'm out of your league
Never gonna pass me
'Cause I'm out of your league, your league,
your league

Lookie here baby
Your're coming my way
But I move like a landslide
So get out of my way and stay away

Up from the floor on the count of ten
Oh you get up, you get down and you try it again

Dagens music: The Hives


Förändring piggar upp

2010-12-15 @ 10:53:40

Åhh 2 av mina söta kusiner tycker jag är så fin i håret nu..

Kimsan som jag träffade i måndags har ju sett det IRL o hon blev sugen på att göra det samma. Klippa, färga o göra nåt nytt men var tveksam till om hon våga.

Johanna min andra kära kusin har sett bilder o gav tummen upp till de korta naturliga.

Jag har ganska tunt o fult hår o har därför inte så stora möjligheter att göra nåt fint med de.. men då är de ju extra kul att folk ändå tycker det är snyggt när man kör sitt helt egna (förutom färgen).

Förändring piggar upp lixom söta kommentarer.

Tack söta ♥

 


Blåser det, så blåser det..

2010-12-14 @ 21:23:06
"Frisk luft piggar upp" Jomenhej, visst vaknar man.. strumpbyxor, byxor, linne, skjorta, kofta, jacka, halsduk, vantar, mössa.. strumpor o varma skor. Blåser det så blåser det... rakt igenom. Brrr.. Någon som missat att det är kallt ute?

O på nyheterna säger dem att de ska blåsa hårda vindar på torsdag. På torsdag då jag åker till Tyskland. Stora vågor? Hjälp... jag vill inte.. kräkas på båten.

Vill heller inte att magen ska börja klydda pga MSM. De är lixom småkänningar.. på kvällarna.

Fast på en båt.. jag får panik.


Röken från skorstenen lös i mörkert. Oskärpa pga skakiga iskalla händer.

Frisk luft piggar ju upp!!

2010-12-14 @ 16:06:32

Grått idag. Efter hela dagen framför datorn, musikhjälpen o plugg. Tar jag nu o beger mig ut på en promenad.

Drömmar..

2010-12-14 @ 11:17:31

Åhh jag vill leva i vita luftiga rum
med stora fönster o högt i tak

Vita gardiner som
släpper igenom sommarsolen
stora fönsterkarmar att sitta i
med en bok o en kopp kaffe
kunna beskåda livet utanför
det öppna fönstert

liv men inte oväsen
röster men inte skrik
rörelse men inte tung trafik

Ljust sovrum med fluffiga täcken
men inget dun som får näsan att nysa
plats till mina kläder
att kunna beskåda o välja

Skrivbord i en hörna eller eget rum
helst ett arbetsrum
med anslagstavla med fullt av utklipp
på sånt som är vackert

Tavlor av fotografi i svart o vitt
egengjorda förstås

Egengjorda textiler likaså
gjorda på symaskinen jag önskar jag hade

pyssel massa pyssel

o massa tid
som räcker till

Stor soffa att kunna somna i
krypa upp o mysa i

hellre bekvämt än stelt

Kök stort att få plats i
likaså badrummet
med dusch o svartvitt rutat golv

Gröna växter i vackra krukor
O bra ljud för musik... i hela bostaden..

O detaljer.. massor av detaljer som får
allt att spegla värmen o kärleken..


Vad går ni igång på?

2010-12-14 @ 11:03:15
Rekord av besökare igår, det tackar man för.. men ni är dåliga på att kommentera.

Vad vill ni ha?
Vad gillar ni?

Jag kommer inte ändra på mej..
men hade varit roligt att se vad ni tycker är intressant

Kvällsstatus

2010-12-13 @ 21:10:30

Det river i halsen o trycker i örat =/


Grått ist för svart

2010-12-13 @ 19:04:36


Okej, med fulskorna ville jag inte ha fuljackan så jag dök in i garderoben o hittade mammas grå jacka. Tog den ist för min svarta. Mkt finare kaposchong ;)

2010 året då jag blev vuxen?

2010-12-13 @ 18:01:20


Hittade mina gamla stövlar o tänkte: Hurra, dem ska jag använda idag. Men tji fick jag när jag granska dem närmre o såg att de var för trasiga för att användas. Hål rakt igenom på flera ställe o jag hade fryst mina fötter fördärvade om jag tagit dem.

Tog ist mina jättefula vinterskor wannabe curlingkänga o traska ner till stan varm o skön om fötterna, utan skoskav. Vuxet att ta de fula o bekväma före de fina o kanske inte alls så passande. 

Yes.. min dagspromenad är avklarad o träffen me Kimsan blev visst idag ist för på onsdag. Mysmysmys.. Lilla E var oxå med. ♥ på er mina prinsessor.

Tog en fika o gick runt i lite affärer. Inte ofta man hänger i trellecity längre. Tyvärr så hittades igenting varken till mej själv eller nån julklappar.. därför ligger jag fortfarande på noll. Inga klappar köpta än så länge. Hoh. Som vanligt då. Megastress sen. Men de tar vi då ;)

Förresten träffa jag en man jag kommit i kontakt med via jobbet. Han kom fram till mitt o Kimsans bord o påstod även han, att jag kanske blivit vuxen nu. Dock pga av helt annan sak, men allt man kan göra är att skratta.. att han lixom inte glömmer.. menmen.. vuxen har jag kanske blivit. För nuförtiden använder jag "På min tid.. när det begav sig... " en del. Hahah =P

Vuxen men INTE tråkig.. hoppas jag. För det vill jag aldrig bli.

PUSS

Nu drar jag..

2010-12-13 @ 13:38:14


Nu drar Lajla-redhead till stan för att träffa kimsan.

Tingtjong!

Bättring..

2010-12-13 @ 12:10:33


För lite RIKTIGA bilder på sista tiden.. bättring på det, ja!

Natt efter natt..

2010-12-13 @ 10:29:13
och natt efter natt efter natt
har hon frågat varför jag är tyst nu
och natt efter natt efter natt
har jag önskat att hon vore du
att hon vore du

Mauro Scocco - Natt efter natt

Ja det stämmer.. jag har blivit påverkad av Så Mycket Bättre. Spelar Plura som tar mej till artister såsom Love Olzon o Mauro Scocco..

O jag letar efter låttexter som tydligen inte finns. Men sökningarna tar mej till skrivningar jag känner igen mej i. O fast musiken inte för mej till peppen så för den mej till värmen.. att känna igen sig i någon annans ord.

V. 50

2010-12-13 @ 09:38:23
2 dagar med MSM o ingen större påverkan på magen, inte än iaf.. men nu är jag igång!


Måndag: Färga o klippa håret. Plugga. Powerwalka.
Tisdag: Plugga. Powerwalka.
Onsdag: Träffa Kimsan. Powerwalka.
Torsdag: Tyskland.
Fredag: Jobba.
Lördag: Jobba.
Söndag: Jobba.

Fri från dej

2010-12-12 @ 21:18:39
Jag fick en..
Jag fick en känsla
att du var här

Love Olzon - "Jag Fick En Känsla", "Kom Ut & Lek", "Alla Själars Aveny"

Vad ska vi hitta på?

2010-12-12 @ 18:12:37

Åhh va jag önskar något mer än att frysa mej stel i kroppen..

Har legat under täcke o filtar för att tina upp. Tänkte sätta på lite peppmusik för att locka fram lusten till att gå ner o laga mat till bror o mej..

Blandfärs!

- Vad ska vi göra av de?

--

[Plura - Det hon vill ha]


Kaffe o C-vitamin

2010-12-11 @ 11:48:15


Kaffet är handlat liksom nyponsoppa o citroner. Massor av c-vitamin som tanten i hälsobutiken sa jag skulle få i mej till de där pulvert (MSM) som jag inte vågar smaka än. Magen kan lixom börja krångla... o jag vågar inte.. inte idag., inte idag när vi ska iväg till bebis mor o inte imorn när jag ska jobba.. men kanske efter..

Börja magen krångla var det ett tecken på utrensning av gifter o slaggprodukter, så de är ju något positivt.. men kanske inte om man ska iväg o inte är hemma.

C-vitamin o pulvert.. jo jag ska bli bra.. jag ska bli jättebra o må prima.. för nu har det gått för långt.

OMG!!!

2010-12-11 @ 10:50:19

Kaffet är slut!

=(


En slags utflykt

2010-12-10 @ 18:44:35


Så nära men långt ifrån...

Ja vi trodde oss veta vägen till XXXLutz, för vi såg ju stolen.. men hur fan kom man över den stora vägen? Efter att ha gått o virrat ett tag ringde jag paps som kan o vet allt. Han förklara o vi kom fram. På vägen dit korsade vi en skylt som sa sig leda hem. Vi tar den vägen hem sen bestämde vi. O sagt som gjort svängde vi dit skylten pekade på hemvägen men gick en ännu längre omväg o hamnade tillslut på värnhem. Där passade vi på att gå inom en hälso affär o köpte nåt preparat som ska hjälpa mej mot min värk. Sen vidare till systemet för att köpa en flarra vin.

Fredag idag, vilket betyder kyckling o vin till idol, men me tanke på vår stora lunch på XXXLutz, grilltallrik med bla kycklingfile, rumpstek o kotlett lär vi inte behöva äta nåt förän middagen hos bebis mor imornkväll, hah. Fast de va gott, himlans gott.. o de bästa me hela stället.. för IKEA är ju så mkt bättre.. enligt mej iaf. Bebi gillade stället, men jag hejar som sagt mer på IKEA, som låg där innan.

Om vi köpte något? Jo jag köpte en fin vas för bebi handla ju blommor till mej innan i veckan men precis som förut har vi ju aldrig haft nåt att ställa dem i. Så idag slog jag slag i saken o köpte en fin vas. Fina blommor ska ju ha fin vas. ;)

Frukost-time

2010-12-10 @ 11:57:27


Frukost 11.30 sen vi snoozat från 8.30 o missat tvättiden.. haha..

Senare under dagen är de dags att besöka nya möbelvaruhuset XXXLutz som har tagit över IKEAs gamla byggnad.

(klicka på länken, o ni kommer höra/läsa världens fulaste slogan)

Hoppas alla läser..

2010-12-09 @ 21:32:19


Hoppas att alla läser metro o city o säkert andra tidningar, så att jag slipper vara rädd..

Nån sorts dans?

2010-12-09 @ 20:49:43


Helgschema

2010-12-09 @ 15:59:28


Tog följe med bebi när han skulle iväg.. gick tillsammans till Entre o sen han vidare till jobb.

Köpte:
- hårfäg
- min första ansiktskräm ever (torr i fejan o får finnar av nivean hoppas jag denna hjälper mej någorlunda o håller rynkorna borta =P)
- penna (så att jag äntligen kan kladda i min bok igen)
- tröja på H&M (10% för medlemmar fram till 11/12!!)
- lussekatt (inte lika god som muttis)
- julcider (o alltid får jag visa leg på systemet. kanske pga finnarna?)


Blev bjudna på middag hos bebis mor på lördag o sen ringde chefen o ville att jag skulle jobba i helgen.

Tordsdag: Shoppa, plugga..
Fredag: Tvätta o bebi är ledig, mys mys mys..
Lördag: Bebi ledig o Middag hos bebis mor
Söndag: Jobba lixom bebiFörresten har sett två roliga filmer på sista tiden
Date night
Old dogs

Se dem, ni kommer garanterat att skratta massor ;)

Allt klär en skönhet

2010-12-09 @ 15:30:27


Mitt finaste har rakat sej. Kändes konstigt att pussa på honom i början då jag knappt kände igen honom känndes de lixom som om han var nån annan.. men nu har jag vant mej o han passar ju rätt bra i de ändå ;)

ALLT KLÄR EN SKÖNHET!

Snart smart?

2010-12-08 @ 18:08:17
Läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser o läser...

borde fan vara smart snart!

Lite kaffe, tack!

2010-12-08 @ 16:49:58
Städa städa varje fredag, oxå varje jul, det tycker jag är kul...

Eller inte, därför städar jag idag ist, muhahha..

Annars då? Jo bara pluggat hela dagen. Tänkte ta en liten paus med musik, kaffe o smink.. för att bli lite pepp. Jihhaa!!

Nattamaud

2010-12-07 @ 22:50:00
korvstroganoff o makaroner
Hemma hos bebi är det helt andra rutiner som gäller.. klockan är snart 23 o vi håller på att laga middag.

Börjar på mkt men slutar på lite..

2010-12-07 @ 20:48:06

Som den tvilling jag är, är det väldigt svårt just nu.. för jag har tröttnat.. jag är rastlös o har inte alls lust med den där 1000 sidors boken. JAG VILL HA OMVÄXLING o jag kommer inte att hinna. Har redan "inte-hunnit" till o med.

De är kul i början.. sen går det utför.. sen tröttnar jag.. o just nu är jag väldigt trött på det här.. att det tar sån tid. Att det går så sakta o att jag inte kommer någonstans. Känner paniken.. jag måste klara det här.. men känner samtidigt olusten o frågan är... är detta jag?

Hittade ett jobb i tidningen. Det kunne ha varit jag. Om jag varit klar. Färdig. Sök ändå säger alla.. man måste chansa.. o snart är du där. Jo men om jag fortfarande inte har grepp om de? Om jag fortfarande inte har lärt mej allt.. hur har ni då tänkt att de ska gå? Jag kommer sänka mej själv..

Jag vill jag vill jag vill... vara nån helt annanstans. I en helt annan värld med en helt annan kropp. För jag känner de.. jag känner de själv hur tråkig jag blivit. Hur lite jag prestrerar av allt vad jag önskat..

Det är svårt... svårt när de inte är lätt... o man inte riktigt vet..
TVILLINGARNA

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang.

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är
anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!


dagenshoroskop.nu


Kanske är de överstrykningarna som inte gör mej riktigt hel?


EFTERLYSER..

2010-12-07 @ 17:42:03
En ny o bättre hjärna tack!

Just nu..

2010-12-07 @ 16:06:42
är det bara plugg..

Is-gata, fis-gata, skit-gata..

2010-12-06 @ 18:15:54
Hade en bok att lämna tillbax på bibblan idag. Eller egentligen tre, men två lämnade jag imorse på väg till jobb. Varför den tredje o sista inte kom med då vet jag inte riktigt. Men iaf.. sista dagen idag o imorgon kl 06.00 åker jag till malmö så därför måste den lixom lämnas just nu, idag.

Tänkte ta mej ännu en promenad i hopp om att  fötterna o hälarna höll o försökte få paps med mej. Ja sa han först sen ångrade han sig.. sa att vi kunne ta bilen. Så han fick köra.. inte jag, inte på is.. men fy tusan va jag va rädd fast de var paps (som är bäst) som kärde. Hamnar man fel så är de lixom kört. Då glider bilen o man har noll koll. De gäller lixom att köra i spåren. Men när spåren går ihop i de mötande körfälten är de ju omöjligt o hur försiktig man än är så kan det gå hur som.. mötande bil eller du själv... glider nån så PANG!

Damn.. ja all slask har nu förvandlats till is. O de är de jag menar.. Skåne är inte gjort för snö. De smälter o sen blir de bara is-gata-fis-gata-skit-gata...

Rädd, alltid rädd..

Ett mega isflak hade tex flygit ner från taket på paps jobb. precis utanför deras entredörr.. precis kl 14.00 när en del slutade för dagen. Som tur är hade ingen hunnit gå ut.. men paps såg det i ögonvrån.. puuh..

O mina tanter o farbröder.. varför måste de sig ut. Varför kan de inte vänta lite.. om de går illa innan lixom.. hur kan de då bege sig ut på värsta isen..

Man kan ju inte stänga in sej o gå i ide i flera månader för att de är vinter o snö.. det är inte de.. men de kan väl vara lite mer försiktiga.. mina söta tanter o farbröder.

På tal om nåt helt annat. Mitt hår. Ser utväxt redan. Hur är de möjligt att utväxten alltid syns i hårbotten men inte håret på längden. De växer ju.. de är ju konstaterat om de blir utväxt.. men varför blir håret då aldrig långt? Klipper mej lite då o då.. men ändå.. de blorde väl bli långt nångån.. alla andra kan ju.

Måste färga.. fortsätta med rött eller gå tillbax till brunt? Inte svart iaf.. men rött eller brunt?? Vad tycker ni?

O förresten, undrar om jag inte är allergisk mot pepparkakor. Får så ont i magen. Får inte behålla.. vilket på sätt o vis är bra. Hurra.. hahah =P

+ grader

2010-12-06 @ 15:39:19
Plus grader, solen lyser o snön håller på att försvinna. Satt o solade mej i en trapp i väntan på rätt tid... på jobb.Mina finfina gummistövlar är bra i slask men glatta på is. Har använt dem hela helgen då jag fick blåsor på hälarna av mina vanliga skor. På väg till jobb i lördags.. Damndamndamn... alltid lixom. Gaaah. O dessa som var så bra för att de för en gångs skull inte läckte igenom.

Har ju gått mega mkt i helgen. Skönt för kroppen att röra på sej men illa med fötterna. Somm tur är har jag fått skjuts hem alla dagar. Gått ner men fått skjuts hem. TACK snälla!!

Är inte lat har bara så fruktansvärt ont....

Förresten som pippi ville gå i skolan för att få lov som tommy o annika vet jag precis hur hon mena. För efter tre dagar på jobb är det verkligen skönt att vara "ledig". Man uppskattar det ju mer.. vila kroppen.. vila det onda..

Is-spjut

2010-12-05 @ 16:55:09


Så jävla rädd för alla isspjut som hänger ner från taken.. en sån i skallen o man är död ju =(

Grisen

2010-12-04 @ 21:50:52


Emys present från mej o syster

Stor o liten

2010-12-04 @ 17:53:35Min o Emys hand ♥


Skönaste Hugo ♥

2010-12-04 @ 17:42:08Skönaste kisekatten i stan, H U G O !


Fredageftermiddag

2010-12-03 @ 19:45:00

Hyrbil..


Flytta från ett hus jag aldrig bott i..


Mina älskade älskade sängar ♥


Två st såklart.. de bästa o skönaste nånsin... sakna sakna sakna..


Ut på skånska slätten..


Härligt väder..
Malmö..
Hemväg..


Solnedgång


Fredagförmiddag

2010-12-03 @ 18:26:53


Vilken bil?


Ute o skottar med paps!


Baksidan


Kunde inte öppna grinden, fick klättra på stege..


Jag på ena sidan o paps på andra.. gräva, skotta, gräva, skotta..


Gräva fram busken..


I pappas fotspår..


Orörd trädgård..


Översvämmad snö på uterumstaket.. vilket var målet.. att ta bort.


Paus i snön

2010-12-02 @ 21:21:05

Långt ifrån snyggt men himlans bra med gummistövlar i detta väder. Inget skoskav o inga våta strumpor eller byxor. Höga stövlar med raggsockar o lång jacka.. utmärkt!

Ja jag tog en promenad i snövädert. Kände att jag behövde frisk luft efter dagans pluggande. Va ute en stund i middags oxå o skotta hela infarten för att bror skulle komma in med bilen. O han kom ju hem tidigare från jobb än räknat för de ställde in alla lektionerna på eftermiddagen pga vädert. Hah, o impad blev han över mitt superbraiga skottande. (Dagens träning, woho).

Skulle egentligen träffa Emy ikväll men syster var inte säker på vilken tid hon kom hem från sitt arbete i Malmö så vi flyttade träffen till lördag efter mitt jobb ist. Hoppas bara jag inte är för trött.. o har haft en allt för jäklig dag. Dessutom måste ju all ledig tid gå åt att plugga.. men ja Emy.. jag måste ju träffa henne ♥Efter promenaden förtjänade jag lite glögg o en varm lussekatt ...eller?

En bild säger mer än tusen ord..

2010-12-02 @ 14:04:42

Kaffe kaffe kaffe kaffe..

2010-12-02 @ 12:22:08
Den här dagen kommer kräva litervis med kaffe känner jag redan nu..

Engelskläsningen går med snigelfart samtidigt som tiden börjar bli knapp ringer telefonen o människor som jag tycker om behöver ha hjälp på olika sätt..

Hur får man det att gå ihop?

Samtidigt så bultar hjärtat i hundra nittio för att jag är så orolig för snön utanför.. hur ska man kunna ta sig fram? Hur ska vi lyckas med flytten imorn o hur jobbar man i sånt här väder? Jag dör lixom om de tvingar mej cykla..

Önsketänkande dröm

2010-12-01 @ 20:44:27
Drömde om att all snön försvunnit men insåg att de bara var önsketänkande när jag vaknade...På hemvägen var inte vädert det bästa.. trafiknyheterna på radion meddelade ständigt om nya olyckor o snön blåste i sidled.. Usch Usch Usch..

I bebis älsklingsskjorta..

2010-12-01 @ 13:00:16
Från igår


I bebis älsklingsskjorta, som visserligen är min men han gillar när jag har den på mej, tycker jag är så fin.. själv är jag väl inte överförtjust i modellen som känns lite fel för mej.. men ja.. helt okej är den o fin vill man ju vara för sin älskling ;)

En vecka i trelle...

2010-12-01 @ 12:44:54
Onsdag: Plugga. Åka hem till trelle
Torsdag: Plugga järnet på dan o träffa Emy på kvällen, längtar längtar..
Fredag: Flyttlass till Malmö (från ett föråd ett annat) Hoppas vädert är okej!
Lördag:
Jobb + Plugg
Söndag: Jobb + Plugg
Måndag: Jobb
Tisdag: Malmö?

RSS 2.0