Var sitter du?!??!

2010-03-31 @ 10:29:09
En annan typ av ångest jag kan dela med mej av är ångesten att åka taxi själv. Mhm imorse när jag ringde babe satt han i taxin påväg till jobb o jag frågade honom var han satt, om han satt fram eller bak. Mhm.. sånt kan lixom få mej att undvika saker.. för att jag inte vet vilket som är rätt o fel. Hur man gör. Nu är iofs inte de den enda anledningen till att jag inte åker taxi själv. Tycker lixom de är läskigt att behöva dela bil med nån jag inte känner. Ensamma lixom. Åker hellre buss med massa jag inte känner än ensam med en. Men hey, ni.. var sitter ni i en taxi? Längst fram med föraren eller i baksätet själv? O vad pratar ni om? Måste man föra en diskussion med chaffisen? Är man högfärdig o/eller sur om man väljer att sitta tyst i baksätet?

Regningt o grått

2010-03-31 @ 10:12:53

Usch känner inte alls för kroki idag. Läraren har lixom kommit på ideen med att vi ska via upp för alla o diskutera kring reslutaten. Givande på sitt sätt.. men jag är ju urkass o jag blir ju faktiskt inte bättre av att se hur bra de andra är.. Diskussionen,  jag fattar vad hon säger.. vad hon menar.. men jag kan ändå inte få ner de i mitt kladd. Sorry... men jag har helt tappat intresset för de för tilfället.. så ska man ge sej ut i regnet o upp för backen bara för att sitta o pinas i 1½ timme? Jag vet faktiskt inte..

Var uppe med tuppen som jag sa.. har duschat, städat, bäddat, diskat, slängt skit på återviningscentralen. Är tänkt att packa nu.. men jag får inte tummarna loss.. jag tror jag måste städa lite till först.. plocka ner min rentvätt som fortfarande hänger på tork fast den är torr.. få utrymme för min weekendväska.. o börja på allvar.. sen..

Hoppar jag krokin så har jag iofs längre tid på mej för packningen. Måste iväg o handla oxå. Sen är de ju påsklunch på skolan.. vet inte om jag är sugen. Musik nu o sen får vi se..

Tjing!!

Fast nej, jag har redan ångrat mej, går jag inte på krokin som är min enda lektion idag så kunne jag lika bra åkt hem igår vilket hade gjort mitt påsklov längre.. men nu har jag ju inte gjort de så då gäller de fan att gå på lektionen iaf. Eller?

Beslutsångest, ja, lätt!


I Want To Wake With You

2010-03-31 @ 08:15:01


imorn bebi, imorn vaknar vi upp tillsammans ♥

I Want To Wake With You

2010-03-31 @ 08:15:01


imorn bebi, imorn vaknar vi upp tillsammans ♥

Gaaaah..

2010-03-30 @ 23:45:23
Skoltidningen tar kol på mej. Datorerna funkar ju aldrig när man behöver dem som mest. Verkligen fattig server på denna skolan. Den strular lixom ganska OFTA.. mer än ofta.. var är de, alltid? Jo men nästan alltid kan man säga. Fattigt. Speciellt för oss på grafisk som är beroende av dem. O vi har klagat.. men ingen verkar förstå. Jajaj skoltidningen i övrigt är väl rätt kul, men ganska jobbig. Ibland känns de som om man befinner sej i nån jävla lekstuga. Jag har fan mitt barnasinne kvar.. men lite allvar o skärpning, tack! Dessutom är ju jag den som vill att de ska se snyggt ut. Eller iaf så bra som möjligt. Lite ordning. Vilket verkar störa de andra.. menmen jag får väl säga vad jag tycker. De här är ju nåt vi skapar.. o jag går grafisk för att jag tycker sånt är kul.. att montera ihop så snyggt som möjligt. Innehållet är ju sådär enligt min mening så varför inte försöka få layouten så snygg som möjligt. Menmen.. alla kan väl inte få bli helt nöjda... suck.

Efter trycket, gick jag hem.. tänkte stanna kvar o fika, men kände att jag inte orka. Så jag gick hem, käka, la in bilderna till förra inlägget o satte på en maskin tvätt. Var tänkt att packa, städa o göra iordning här hemma iom att jag reser imorn. Men jag somna.. o vakna typ nyss.. så inget har blivit gjort. Vilket resulterar i att jag får stiga upp med tuppen imorgon för att hinna med allt.. Woho!

Puss haj!

Vårpromenad

2010-03-30 @ 18:16:23


förutom fåglar som kvittrar o is som smälter är detta ju ett av de främsta vårtecken ♥


cykel utan styre.. måste vara svårstyrd =P            håltimme o jag packa väskan me tidning o kamera


tog en sväng ut på landet..                                    fler än jag som tog promenad. o ni ser snön i kanterna


älskar havet..


hitta en båt med fint namn ;P


gråtrut, mhm nåt har jag ju lärt mej på biologitimmarna =P


norrmän                                                                  lässtund, men hey solen gick imoln =(      


mitt fina armband, som kusin o syster har likadant        


varmt med VINTERjackan på promenaden när solen stod på.. skönt dock när solen gick imoln..
          


Annat än gnäll

2010-03-30 @ 00:15:09


jag                                                 ♥ solen                                      slappekläder för promenad


jag ♥ även mina blå skor o randiga strumpor..                                    blå kvällshimmel efter grå dag =)


najs att isen smälter..


påväg upp för berget..



staden                                                                    hamnen


solen                                                                      månen


jag kan mer än gnälla o jag gör faktiskt nåt åt de. fredag, lördag, söndag o idag.. alla dagar jag jag gjort situps o gått promenader. idag frågade jag till o med E om jag inte kunne få följa med henne o R till gymmet nån dag. mhm redan imorgon sa E... får se om jag hinner.. jag tror nämligen de slutar innan mej o jag har en del att fixa innan jag åker. men annars finns de inga undanflyckter längre. snön är som sagt nästan borta nu.. o mina lovord i vintras var ju att ta tag i allt på riktigt när den var borta. kan väl få skylla lite på körtelfebern att jag vatt så slö som jag varit.. men nu.. är de andra bullar som gäller.. i promise ;)


Tihii..

2010-03-29 @ 18:12:36


Snart onsdag ♥

"Vi erkänner våra små fel för att övertyga oss om att..

2010-03-29 @ 09:47:43
..vi inte har några stora"


Drömde hemskt inatt, IGEN! Drömde om att någon först påpeka hur fet jag blivit o att nån annan bara peka o skratta åt att jag fått mina ätstörningar tillbax o jag abara tänkte: vadåtillbax?!? för att något ska kunna komma tillbax måste de först ha försvunnit.

Suck.

Solen lyser fortfarande med sin frånvaro o jag undarar verkligen var jag ska få energi ifrån. Musik o kaffe hjälper inte ens längre.. iaf inte kaffe med detta äckelvatten.

Ja o jag blir ju bara så depp när jag får munsår. Babe fråga vem jag pussat på.. men de är inte så de funkar.. jag får de när jag är stressad o inte mår bra. Då kommer munsåren o gör de hela ännu jobbigare.. de gör lixom så ont. O de är så svårt att dölja.

Förresten såg jag en äcklig musikvideo för nån dag sedan. Där folk bara stod o hångla..  o inget vanligt hångel, utan lixom med tungerna utanför.. typ i hela ansiktet. Jag vet inte.. men tycker ni andra att sånt är mysigt? Jag höll på att kräka.

Uppe med tuppen för att betala räkningar.. min mob- o bredbandsräkning var visst försenad o på så sätt flyttades även förfallodagen fram..

Skolan senare idag o i eftermiddag är de mediakunskaps föroläsning.. spännande, i think. Sen är de bara tisdag o onsdag innan jag åker heeeeeeeeeeeeeeeeeem till mitt älskade skåne.

Bebi sa nåt sött igår..  jag har sagt att jag vill ha hund. Kanske inte just nu, men ja.. jag har skämtat lite om att jag vill ha en NU.. o han sa de sötaste när jag skickade en söt bild. Att han o vovven kom till att stå o vänta på mej på malmö central när jag kommer hem på onsdag. De var oxå på skämt.. men jag fick bara värsta söta bilden framför mej... sötis babe med sötis vovve.. kan de bli sötare?!?!? Tihii..

Bild tagen från vovve.net




Trött

2010-03-28 @ 13:05:10

100 situps o jag pausar. förr kunne jag hur mkt som. jag är trött på att vara den jag är nu. att helatiden se tillbax o känna att de va bättre förr.. är så trött på mina extra kilo som växer med åren. så ledsen o så trött på att gnälla. är så trött på allt.. just nu.

är så trött att jag inte orkar försvara mej. o sägat att jag VET att de inte hjälper att gnälla. o att jag vet att jag är tråkig. att jag borde rycka upp mej... men för fan jag är trött o inget hjälper mot ångesten för tillfället.. okej.

det finns inget kul som lockar, speciellt inte när solen lyser med sin frånvaror här där jag är o är trött på att vara.


Vill ha..

2010-03-27 @ 23:43:07



I ♥ zebramönster


Shoppinglängtan

2010-03-27 @ 09:40:46
Lördag idag o egentligen min o systers shoppingdag. Om jag bott i skåne vill säga. Suck. Saknar henne, saknar gemenskapen jag har där hemma. Dessutom är jag så sjukt shoppingsugen. Egentligen har jag ju inte plats för nån mer kläder. Jag borde slänga innan jag skaffar nytt, men de är ju så svårt.. jag har ju så svårt för de där. Men iaf.. köpte en modetidning igår o jag har hittat massa jag vill ha i den.. ska kolla upp lite på nätet nu tänkte jag.


Ljus som syster mörk som jag. De är synd jag inte har nån fin bild på mej o syster. De är synd att syster är så rädd för kamror.. de är synd att hon aldrig vill vara med på bild.. för denna fina bild hade lika gärna kunnat vara vi.. 

 pusshej!


Lista

2010-03-26 @ 21:41:11
Kanske lite fjortis med en lista, men what the fuck.. jag gillar listor =P


1. smeknamn? - Lajl, Laila, Goggi, Lindi

2. har du snusat? - har hänt ja

3. har du fimpat en cigg på nån annan? - usch nä

4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja

5. har du blivit dumpad? - ja

6. har du blivit slagen allvarligt? - nop

7. tar du droger? - nää, skulle aldrig falla mej in

9. har du pussat en tjej? - ja

10. hatar du någon? - hata är ett starkt ord

11. älskar du någon? - ja

12. har några av dina vänner svikit dig? - mmm

13. har du djur? - önskar mej en vovve

14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja

15. hatar du dig själv? - hata är ett starkt ord, men de kan hända, tyvärr

16. gillar du orange? - ja, varför inte

17. har du några syskon? - ja

18. har du nån sjukdom? - nja..

19. har du skämt ut dig för den du gillar? - säkerligen

20. har du en gris? massa

21. har du en plattång? - ja men den används inte

22. är du brunhårig - japp, men inte naturligt

26. tycker du om hästar? - inte direkt

28. har du skilda föräldrar? - nop ♥

29. har du gått på simskola? - ja de va ju så allt börja innan ungdoms OS (så fick jag sagt de =P)

30. har du sagt bög till en kille? - ne, fast jag hade en "kompis" en gång som var o honom kalla jag bögen så mina vänner skulle veta vem jag pratade om.

31. har du sagt fitta till en tjej? - ne

32. har du fuskat? - att fuska drabbar bara en själv

33. har du en teve på ditt rum? - ja

34. har du lunar? - hade, har kanske.. skrev mina db:s där så jag har inte tagit bort den medvetet, men inte varit inloggad på ett bra jävla tag så i dont know

35. har du MSN? - ja

36. gillar du att fur? - va?

37. har du bruna ögon? - ja med mina färglinser

38. gillar du att fota? - love it ♥

39. har du sett dig själv brinna? - va fan är de för fråga?

40. hjälper du dina vänner? - ja, alltid, så gott jag kan, som vän stöttar man ju varandra i vått o torrt

41. gillar du tacos? - mmm

42. tycker du att du är söt? - hmm...

43. har du dansat? - dansar till bra musik

44. har du spelat fotboll? -gick på fotbollsskola en sommar som kid

45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - inte kärlek men attraktion

46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - varför?

47. har du ätit sniglar? - smakat, tror jag!

48. äger du en locktång? - ja, men den används inte

49. gillar du att tugga tuggummi? - är typ beroende..

50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - eh JA!

51. gillar du kläder? - älskar kläder, när de sitter bra =P

52. hatar du falska vänner? falska vänner är inga vänner

53. gillar du räkna matte? - berors på, derivata o sånt shit ser jag bara som meningslöst

54. älskar du någon nu? - ja

55: har du gråtit inför en vän? - ja

56. kan du sjunga? - kan jag väl.. men hur de hörs är ju en annan sak. sjunger helst inte inför folk, utan bara för mej själv.

57. har du sett nån dö? - inte att just somna in, men jag har sett en död männsika

58. säger du vad du vill? - hmm..

59. gillar du negrer? - vilken jävla fråga. sitter väl inte i hudfärgen att gilla folk om de nu va de de handlade om

60. vad är ditt hela namn? Linda

61. kan du mer än två språk? - svenska och skånska =P

62. är du kortare än 1.60? - nää- 13cm längre

63. älskar du sommaren? - sommaren är najs. de är den man lever för. najs med solbränd hud, glass o uteserveringar, men ångest med bikini o jobbigt med svett =P

64. älskar du vintern? - hatar kylan, de glatta o oframkommliga

65. har du mer än 6 par skor? - ja, skor kan man aldrig få för mkt av

66. brukar du sjunga när du är i duschen? - de händer

67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja

68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? -nä

69. gillar du att städa? - inte själva städningen, men resultatet =P

70. gillar du att sova länge? -klart, förutom när man har mkt o göra..

71. har du vart med om en olycka? - ja, blav sydd i hakan bla

72. är du förvirrad? - alltid

73. har du mer än 6 par byxor? - mer än 6, men hur många vet jag inte, borde göra mej av med en hel del som sällan används

74. har du förlorat en vän? - berors på hur man räknar/menar

75. gillar du att shoppa? - klart, alldeles för mkt

76. har du varit i paris? - nej men vill

77. gillar du spindlar? - ÖRK

78. klarar du dig själv? - ja

79. har du lagat mat? - inte idag, åt på skolan =P

80. är du klantig? -jadå

81. har du foppatoffler? - har inte o kommer aldrig att ha

82. har du mer än 20 låtar på din dator? -spotify, mina vänner, jag har spotify =P

83. brukar du sminka dig innan skolan? - ja

84. har du träffat en kändis? - hur då träffat? o hur känd? =P

85. har du mer än 7 par nagelack? - oh ja

86. har du busringt? - hahah standargrejen på rasterna i mellanstadiet, ringde dejtinglinjer o sånt shit då från TELEFONKIOSKER, mhm.. de va på den tiden.. varken mobiler eller internet fanns (läs var vanligt)

87. har du skällt på din bror?  kan hända ibland, sorry bror, love you

88. har du en vän som skiter i dig? - räknas de som vän då?

89. har du velat göra saker men vågar inte? - japp, jag är rätt mesig av mej

90. sover du med nått gosedjur? nop

91. har du åkt nånstans utan att du får? - har jag väl

92. vill du bara bort ibland? - ja

93. har du tältat? - yes, fast bara i någons trädgård som barn

94. har du bränt dig? - ja

95. har du lekt med levande ljus? - tror inte

96. har du lekt anden i glaset? - haha ja, standar grejen om hälgerna på högstadiet

97. skäms du ibland? - ja fånigt nog

98. bor du i skåne? - inte just nu. just nu är jag en skåning på västkusten

99. har du rökt den senaste månaden? - nej

100. är du på sista frågan nu? - har du läst alla svar?

Let's talk about the future..

2010-03-26 @ 19:52:52
Webbdesign igår o idag o som det ser ut på schemat för tillfället var det den sista gången idag. Buhu... Vill lära mer. Har vatt kul o jag har lärt mej en del.. men jag vill lära meeeeeeeeeeeeer.

Sidorna vi jobbat med har tyvärr legat på skolans lokala server så de är tyvärr inget jag kan länka till o visa. O att starta upp en ny just nu tror jag inte de är frågan om för min del. Inte nu iaf.. Dock borde jag göra om designen här, för jag är inte nöjd. Gillar stilrent med inte allt för mkt detaljer.. men lite roligare kunne de ju sett ut. En dag mina vänner... en vacker dag ;)

Visst har jag lärt mej en del här uppe dessa två terminer, men jag önskra de vatt mer grafiskt o mindre allmänna ämnen. Känns lixom som om de är bortslösad tid för min del.. när jag lixom vill lära mej så mkt annat inom grafisk. Menmen så är ju programmet.. jag borde tänkt på de.. samtidigt som jag inte riktigt hade föreställt mej de så här.. dock får jag väl vara tacksam för de lilla grafiska jag har. Japp.. tack för de televerket =P

O hoppas hoppas som sagt att jag kommer in på mina kurser jag sökt... inte för att jag är hundra på dem än. Att jag riktigt vet vad jag vill... men de hade vatt roligare än att jobba på jobbet jag inte utvecklas mer på. villintetillbaxvillinte..



Men att få jobba med nåt sånt här som bilden ovan, att få skapa i bild.. hade inte vatt helt fel. Men ritkigt vad o hur vet jag inte ritkigt än. Om jag vill vara den som tar bilden, eller den som sätter ihop sidan eller annat får vi se.. Dock känns de som om alla sysslar med sånt nuförtiden. Men jag vill lixom bli proffs =P

I helgen blir de iaf till att jobba med en affisch för skolans öppna hus. Kul or not.. i dont know, problemet är lixom att min kreativitet legat på minus ett bra tag nu.. ser dock fram emot att hitta den ganska snart igen =P

____________________

Ps:
Bilden kommer härifrån

Vi som älskar mjölk

2010-03-25 @ 21:40:23


Älskar mjölk, men förstår inte denna reklamen.. Vad är de lixom för ljud 0.20 in i klippet? En fis? Varför såfall? Eller vad är de annars för ljud? Fattar noll.

Najs x flera

2010-03-25 @ 21:13:37
Slutade 15.30, stanna till 17. Gick o handla. Städa. Spela music. Kolla biggest loser, fick inspiration, gjorde situps, gick ut o sprang. Kom hem. Slängde mej på sängen.

Annars har de kännts som vår idag. Folk gick till o med ut o drack sitt kaffe på middagsrasten. Najs. Imorn ska jag ha min skinnis. Najs x 2. O webbdesignen går bra, att bygga egen sida från början. Najs x 3.

WOHO!!

2010-03-25 @ 11:38:15



Designade mina egna converse på deras hemsida. Härm, kan ni som läser förstasidan på bloggen kanske tycka. Men sanningen är den att vi är nån tjejer på skolan som just diskuterat detta ett ett tag. Någon som visste att man kunne.. men ingen som direkt hittat sidan. Seriös letning vet jag inte, men seriös diskusion, yes. haha. O imorse berättade R att någon länkat från förstasidan på bloggen, så jag dök ju självklart direkt in. Resultatet ser ni som sagt här.. av en mkt snabb sammansättning under lektionstid =P

Vår(a)skor

2010-03-25 @ 00:55:52

 Skor till mej..


(fast egentligen vill jag ha blommiga tygskor, sånna som S har, typ)
 


Skor till bebi..








(skorna är hittade på laredoute, asos o ellos)


Kyrkprojekt, check, done!

2010-03-23 @ 21:22:30

TACK för era svar på förra inlägget. Har bestämt mej för 2an, men min lärare bollade lite ideer med mej o undra bla hur den såg ut åt andra hållet, de vill säga nr1. Men nej.. de får blir 2an, som de var tänkt från början.

Texten är nu oxå klar... sååå himlans skönt. Läraren gick igenom den helt utan anmärkning. Den enda var två par radbyte... mellanrum.. paus.. andning.. whatever.. jag är klar!

WOHO!!

Imorn ska jag se till att bli klar med vattenarbetet... dessutom ska jag se till att komma upp i tid för en morgonpromenad. Skanar de.. behöver de..

men är lite orolig för min hals. Börjar lixom göra ont igen. Sovit hela eftermiddagen. Damn. En vecka till skåne och jag får inte bli sjuk.


Vad säger ni?

2010-03-23 @ 12:26:11


Bild 1                                                                   Bild2

Jag har valt bild nu.. men skulle nog ändå vilja ha er åsikt. Åt vilket håll ska bilden ligga?
Vilken bild ser bäst ut? Nr 1 eller 2?


Här händer de grejer!

2010-03-23 @ 10:45:26
Biologi - frågor  check!
Biologi - prov
Religion - sekt  check!
Grafisk - Kyrkan - text check! (om läraren godkänner den i em. dock godkänner jag knappt den själv, men jag oooooooooooooooooorkar bara inte lägga ner mer)
Grafisk - Kyrkan - bild check!
Tema - Vatten
Tema - Photoshop
Posta ansökan check!

Hoppla..

2010-03-22 @ 01:08:37

OMG vad jag hoppat idag... o ännu högre hoppar jag om 10 dagar, då jag står på Malmö C ;)


Skogspromenad

2010-03-21 @ 21:06:44


Skor är till för att användas.. men ja.. jag kunne ju faktiskt valt ett par mer passande för
dagens skogspromenad.. Tygskor lixom.. i smältsnö o geggamoja.. jaja gummit framtill
gör ju iaf att jag inte blir våt om tårna =P


Hahah.. ryggsäck o allt för att ha kameran i..


Fågel inte fisk

2010-03-20 @ 20:07:24
Min BUS har varit slut, likaså min dove sunlight. Idag köpte jag dock en ny dove på coop. Har smörjt in mej nu o ska typ göra de hundra gånger till, tills att jag blir synlig igen. Jag kan typ kräka på min blekhet just nu...

Blev sugen på lax igår efter att ha läst ett resept, tänkte äta de idag, lagar dock kyckling just nu.. ist.. 

Vänta vänta vänta..

Borde hämtat tvätten i källaren, men ja.. jag har typ ingen plats att hänga den här uppe. Tredje tvätten o de andra två har inte torkat än. O de är typ de enda nyttiga jag gjort idag.. tvättat. Jag är fan kass på mkt för tillfället.. får inget gjort. Helt jävla slö..  o noll motivation!

This is my style

2010-03-20 @ 18:49:19


Tänk brun kropp o sommarsol... ohlala..

Jag vill va bäst!

2010-03-19 @ 22:46:22


Mina todo-lappar slitter fortfarande uppe, allihop. De sitter på väggen till höger om mej. Framför mej sitter bilderna ni ser här över. Nån av dem är meningen ska bli mitt bidrag till utställningen, men jag vet inte. Jag är osäker på om jag kan nöja mej med nån av de här.. om jag verkligen kan ta bort todo-lappen där de står [kyrkan bild] (?) Håller även på med texten, [kyrkan text], men den går inte riktigt ihop med bilden. För de känns som om jag tappat focus..målet... vad vill jag lixom ha fram i temat: från mörkt till ljust?  Jag är S evigt tacksam som hjälpt mej att jobba bättre i ps. Men jag är arg o irriterad att vi fått denna uppgift precis när vår lärare har gått på semester (pappaledig o sjukskriven) utan att vi fått nån vikarie. För jag vill ha nån att bolla med, nån som kan. Men som jag sa idag.. på denna skolan lär man sej visst inte av lärarna utan av eleverna. Vi hjälper varandra vilket jag gillar starkt. men lärarna, vad är egentligen dem till för? Sätta betyg?!? Men hur då.. om de inte lär ut? Söka kunskap, jomenvisst.. men lite mer hjälp borde vi väl få, eller har jag missuppfattat? Tack även till J o F o A som hjälpte oss i studion.. jag tror jag fattat greppet nu. TACK! Dock fick de mej mer tveksam.. när jag nu fattat.. borde jag då inte ta om mina rörelser? För idag var ju inte bilderna till mej, inte mina.. Man borde ju inte nöja sig med mindre än de bästa. Man borde aldrig ge mindre än 110%. Men samtidigt har jag ju så mkt mer på mina lappar o tiden räcker inte till. Men samtidigt igen.. en utställning är inte var dag man får chansen till.. JAG VILL VA BÄST. MITT BÄSTA!!

Bebi saknar mej, jag saknar honom. Men så mkt andra tankar. Jag hatar de. Att jag alltid hittar nåt annat att fly till. Att jag alltid vill vara där jag inte är. Att jag helatiden längtar bort. Här nu o jag längtar till skåne. Där då o jag kunne inte andas.. Varför varför varför.. kan jag aldrig vara nöjd?

Men samtidigt är jag nöjd.. men avståndet jag fått tillsammans med pausen har jag insett var jag hör hemma. Ibland gör lixom avstånd att man ser klart. Som jag sa idag när jag o L o E satt i matsalen... i höstas kändes de som semester.. ett andrum.. men nu längtar jag bara tillbax.

Skåne, jag kommer tillbax i maj.. vänner jag älskar er.. syster jag saknar dej, bror o mamma o pappa likaså.. i sommar bor jag hos er.. i höst vet jag mer... Om jag kommit in på min sommarkurs o höstkurs i Malmö.. låt oss se...

Dax att söka nytt arbeta oxå. För jag vill inte tillbax.. jag kan inte varit här ett år för att inte kommit längre än att gå tillbax. En nödlösning kan vara att sommarjobba.. men bara de är ett baksteg... jag behöver mer.. så mkt mer..

GE MEJ!

_______

Ps: Ni får gärna säga vilken bild som ni gillar bäst av nr 1-4. VILKEN TILLTALAR DEJ?

Jodå motivationen är ju stor..

2010-03-19 @ 01:11:46
Tretusen kroppar o jag är ändå inte nöjd med nån av dem. Två datorer, en skrivare o alla visar olika resultat.. Var ligger felet? Var ligger de rätta? Vad ska man gå efter? Hur blir rasultatet på tryckeriet? Tusen frågor o..... kommer säkert få värska chocken till utställningen.. överraskning blir de iaf. Hejsvej.

Idag for vårjackan på

2010-03-17 @ 21:48:23


Gillar verkligen inte min rumpa men gilla bilden.. hahah helt oförbredd på den =P



Igår snacka vi om vårtecken på redaktionen.. de var väl mest diskussion om någon sett någon vårblomma eller så.. men jag måste säga att både nya frisyrer och nya skor/jackor/kläder är tecken på vår.. nu vaknar vi lixom till liv.. o vill vara fina..

Idag sken solen o jag måste säga att jag hade en väldigt djup svacka igår... idag är de dock bättre.. o idag sken som sagt solen igen o jag tog på mej mina röda tygskor o min skinnjacka o gick ut på promenad.. att solen just gick imoln då var väl kanske inte de bästa med tanke på att jag verkligen inte vill bli sjuk igen.. men ja.. min skinnis gör mej glad =)


Långt långtbort

2010-03-17 @ 09:33:33

Bästämde att de inte funka med de bilderna jag hade.. så imorse tog jag nya.. får se hur de blir.. hoppas på bättring, såg så ut.. så förhoppningsvis blir de lättare att jobba med.

Massa tack till S som hjälper mej med en del funderingar..

Dagens music: Thåström..

Gnäll på hög nivå

2010-03-16 @ 23:29:13
66 dagar kvar på skolan.. med lov o helger.. ja, N håller räkningen o kommer med rapporter till mej emellanåt. Jag tacka o tar emot o får panik för som sagt hinner jag inte med så mkt annat nu än att stressa ihjäl på allt som måste göras.

Skicka änntligen in mina biologifrågor idag, meddela läraren o fråga om de verkligen stämde med fråga 1-15 på första sidan o 31-40 på andra. O de stämde INTE för självklart räknar ingen så, självklart fattades EN HEL SIDA med frågor, gaaaaaaaah, alltså är jag visst inte färdig med de där jävla frågorna utan måste hämta de saknade pappert imorn, för ja.. läraren hade ju förstås inte med de idag.. såå.. va fan.. de tar ju aldrig slut. Snacka om att jag sjönk djupt under marken... snacka om att de känns som om någon fyller igen ett hål med fullt av jord över mej.. snacka om att de är svårt att andas.. jag går fan i en dimma nu...

För självklart slutar de ju inte där.. självklar fortsätter nästa lärare att tjata... kyrkprojektet.. där både text o bild går till tryckning innan påsk. Texten bör lämnas in för granskning.. men jag kan inte skriva förän bilden är klar, vilken jag aldrig blir nöjd med, vilken aldrig blir som jag vill.. jävlasatansjävlaskit... satt i bibblan största delen av dagen. Men självklart får man inte sitta själv.. får man inte sin lugn o ro man önskar o behöver.. självklart kommer så mkt annat upp under tiden. Som affischerna till en mässa i gbg, helt plötsligt skulle dem skickas o helt plötsligt är de bara jag som har adressen o allt måste gå genom mej. Kul, jag vill hjälpa till o vara med.. men jag har ju inte tiden just nu. Jag blir galen..

[gnäll gnäll gnäll gnäll gnäll..]

O mitt i allt gnäll kom saknaden av mormor. Jag hörde en låt i förmiddags som fick tankarna att gå till henne. Senare på dagen kom tankarna på påsken att påminna mej om att detta blir första påsken utan henne. Jag saknar henne så att de gör ont..

Efter timmar av arbete i bibblan gick jag hem, tog jag ut pengar o råka trycka en nolla mer än tänkt o fick på så sätt ut alldeles för mkt kontanter.. fan, nu kommer jag säkerligen slösa bort dem på onytta. Gick till affären o köpte choklad o tidning för att trösta mej med. Dock blev de en krock med chokladen o träniongstipsen för drömkroppen. Blev så trött att jag somna..

Vakna typ nyss med missade samtal o lika lång todo-lista som förut.. damn. Imorn blir de straff med alarm kl 4, morgonpromenad, skolarbete, skola, promenad o skolarbete innan räkfesten på kvällen..

Mkt gnäll här, likså i skolan (från andra) så man kan ju inte annat än att bli trött.. flåt.. GONATT!

I Wanna Wake Up In Your Arms

2010-03-16 @ 00:09:54

I Wanna Wake Up In Your Arms,
I Wanna Wake Up In Your Arms,
I Wanna Wake Up In Your Arms,
I Wanna Wake Up In Your Arms

OhhOhOh...


Vem får äran att kissa på rosen ikväll?

2010-03-15 @ 22:11:19
Svenska hollywoodfruar.. muhahhaha.. jag säger då de.. jag säger då de...

"Jodå i hollywood är de fina, första gästen får äran o kissa på rosen."


Rosor i toaletten, fint för gästerna.. hmmm hur tänker man då? Jag hade fan fått panik. Vad gör man? Jag hade då inte vågat sätta mej, göra mitt behov o spola med rosen som säkerligen hade åkt med o gjort stopp.. än mindre hade jag velat stoppa ner handen de första jag gör för att ta upp den innan jag uträttar mitt behov. Så fint.. hah, knappast enligt min mening. =P

Kick it!

2010-03-15 @ 16:46:49


Känner ni igen texten?

Har ju införskaffat mej i ett par röda o ett par blå vårskor men ändå kan jag inte låta blir att bli lite avis på Es nya gröna.. ååååååh jag vill oxå, ha! ;)

Kan heller inte låta bli att undra var mina dr martins skor tagit vägen (när jag kollar på bilden). Hittade ju inte dem hemma i trelle o de är ju inte här... tror jag... så var är de då? Märkligt, mkt märkligt, jag hade ju dem innan jag flytta. Men skit samma egentligen, vill ju ha VÅRSKOR i fäääääääääääääärg, massa massa i alla världens färger!

2 frågor kvar på biologin sen är äntligen skiten klar.. wooohoo!!

Solsken idag o jag har huinnit sitta ute med F o läst en liten stund, N A J S med stora bokstävet o fetstil. Hahha..

Dagens music: salem al fakir o chris brown

Nu en promenad innan solen går ner.. Puss

Ps: Bebi jag saknar dej o jag vill pussa på dej om o om o om igen... för nu känner jag mej frisk, äntligen ;)


 


Trött o trög

2010-03-14 @ 21:33:08

Jäääääääääääääääävlar... började med biologifrågorna o håller på med dem än. Haahah.. är jag trög eller bara väldigt ointresserad? Somna iaf mitt i som vanligt. Muhahah..  jaja.. gjorde iaf denna uppställingen i PS vilket jag blev ganska nöjd med. Ja har man inte tid o sitta o pilla med sina egna bilder får man väl se till att hitta andra sätt att leka på... hahah =P

O som sagt, hade jag haft mer tid idag skulle jag även nämt att fel låt vann igår.. för jag heja på salem al fakir, för han är ju fett snygg... o ja.. bra.. haha.. mums. Puss hej!

 


MAGONT!

2010-03-14 @ 11:22:28

TODO-lista på väggen.

Plugg plugg plugg.. så mkt plugg att jag får ont i magen. Lapparna hänger på väggen, hänger över mej där jag sitter o jag får typ inte resa mej förän jag tagit bort minst två. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...

Lapp i pannan, på mobilen, på dörren, på msn, på fb... överallt: PLUGGAR, STÖR EJ! 

I wish I was someone better

2010-03-13 @ 19:18:29



Har: färgat håret, klippt håret, varit ute, promenerat, hittat ny music, försökt påbörja skolarbeten.. men..
i wish i was someone better.. de går åt hell. Jag sa: önskar förändrig o förändring blev de.. men jag vill ha mer.. de är nåt som saknas... jag vill ha mer.. jag vill ha massa kilo mindre o jag vill ha så mycket mer av så mycket annat.. sista veckan känns förändrad.. som om jag vaknat upp... från månaders sömn.. säg oktober.. de känns som om jag befunnit mej i en dvala sen oktober.. de känns som om jag ser saker o ting tydligare nu.. men ändå kommer jag inte loss... ändå får jag inget gjort av allt som förväntas av mej.. men kanske är jag på G iaf... kanske börjar jag förstå.. vad jag drömmer om..

o jag saknar vännerna i skåne som fan. avgörande för svenska melodifestivalen ikväll. o jag undrar... när är hela stora, den avgörande i maj? jag måste fan va i skåne den helgen.. de är ju fan tradition på de.. fast jag inte bryr mej så är de ju så de ska vara.. att alla vännerna är tillsammans o fester.. kollar på o sen går ut.. precis.. jag bryr mej inte om resultatet men jag bryr mej om vännerna o jag vill vara med dem.. jag vill dansa med dem o ingen annan..

music: blood red shoes & the sunshine underground

Doesn't Matter Much

2010-03-13 @ 11:35:46
Low low low, low low low
Find a reason why, find a reason why..



Music: Blood red shoes

Luggad

2010-03-13 @ 07:31:36



Låt oss se efter färgningen idag om jag har den långa luggen kvar eller ej..


Pluggis

2010-03-12 @ 19:37:08



Sitter i skolan än, en fradagkväll o klockan har passerat 19 för en stund sedan. Hohojaja.. denna veckan har de verkligen spenderats tid på skolan. Hemma sena kvällar, de flesta dagar, men de gör absolut inget, jag gillar de. Har ju ändå inget bättre för mej. O de är ju egentligen anledningen till varför jag är här o inte nere i skåne. För att utbildas o lära.. för att få saker gjorda. Så jag gnäller inte..

o imorn blir de nog en tur hit igen för att fota i studion.

Nu dock får de nog bli hemgång... hinner jag iväg innan kl 20 kanske jag hinner inom coop för att handla hårfärg. Ser ju bedrövlig ut i håret, muhahah...  förändring var de ju, yes, haj!


Webb..

2010-03-12 @ 11:24:44

Webbdesign o jag sitter längst bak med S o lyssnar på music.. woohoo!!


Sugen på förändring..

2010-03-11 @ 20:42:30

 Sugen på lugg. Ja eller nej?

Skor

2010-03-11 @ 11:39:53

Ny, ny, nya skor.. (i samma melodi som blåa skor) ge mej nya skor!!!!

Fast jag har ju iofs två nya redan.. men skor kan man ju inte ha för mkt av.. bara för lite plats att förvara dem på, hahha.

Dimma

2010-03-11 @ 09:30:43
Dimmigt ute o dimmigt inne.. damn..  så satans trött o seg idag. Har dessutom börjat drömma en himlans massa jobbiga drömmar.. vilket påverkar starkt.. suck

Studiolek

2010-03-10 @ 21:31:16


Modell: F. Foto o redigering: jag.

Idag har F o jag lekt i studion.. skit kul, dock tog mitt batteri i kameran slut just när vi hade som roligast. Menmen.. vi sätter åter upp studion på fredag eller nån dag i helgen. Imorn hinns de ju inte, då de är vanliga lektioner på fm o sedan kulturdag med bla teater på em. Hela dagen slutar sedan med filmkväll.. vilket jag antagligen hoppar över.. för att ist gåplugga hemma.


Yes man!

2010-03-09 @ 21:08:17


Woho promenerat tre dagar i rad nu. O efter en klockren komentar i skolan sa läraren
"Nu märker man att riktiga L är på väg tillbax". Yes man!

Min nya idol

2010-03-09 @ 11:33:07
Muhahha..  såg ni de svenska hollywoodfruarna igår? Jag gjorde.. Har inte sett de förut förutom klippet där Maria Montazami köpte ett kylskåp till sin familj. Höll på att dö o trodde aldrig jag skulle följa ett helt avsnitt, men igår gjorde jag o jag kan ju säga att de var väldigt längesedan jag skrattade så mkt. Hahha.. Maria är ju fan underhållande på hög nivå. Med både toffsar, läppstift o ekonomiska uträkningar.. muhahha.. Nästa måndag lär jag åter sitta bänkad framför kan jag lova =P

"Jag älskar toffsar, men jag hatar att kalla de toffsar, för de låter så toffsigt"

"Man kan säga att jag sätter på nytt läppsitft 3 gånger i timmen. Hur många timmar är man vaken, 12
?  Går jag upp kl 7  o lägger mej kl 7, nä de gör jag ju inte.. säg 18 timmar. 18 gånger 3. Så många gånger om dagen sätter jag på nytt läppstift."

"Kan jag ångra mej. Jag vill inte betala med mina pengar. Jag betalar med min mans pengar o sparar mina, fast alla pengar kommer från samma källa. De är kul att ha egna pengar. Jag har blivit så eknomisk av mej."

"Jag är så lång och stor med hår och skulle jag då ha rött läppstift så skulle det se jätteroligt ut"

Bara några av alla Maria citat. Kanske inte bokstavligt, men ungefär.. muhahha.. sååå kul.

Shake it

2010-03-08 @ 22:53:21



Fel dag?

2010-03-08 @ 18:33:07
Jaha jag läste visst för snabbt på veckans horoskop som jag skrev om här. För enligt bebi ska det stå att Torsdag är dagen då jag kommer glänsa. Bara de att T:et saknas. Jag trodde själv att de var N:et i oNsdag som hade blivt ett R av slarv. Men de är ju en STOR bokstav som saknas sa bebi. Så jag ger mej, de är säkert så.

Så torsdag.. vad händer då? Jo webbdesignen fortsätter o vi kommer få våra nya böcker o sen på eftermiddagen är de kulturdag med teater, mat o lite annat. Kanske bättre att glänsa där? Ja.. vi får se.. helst vill jag ju glänsa var dag ;)

Ska nog smörja in mej med lite BUS bara för de, så man iaf ser fräsch ut =P

Puss hej!

Åt ena o andra sidan

2010-03-08 @ 17:31:17

On my mind

2010-03-08 @ 17:08:24




Damn...

2010-03-08 @ 16:35:02

de bränner i min axel av smärta. MASSERA MEJ!!


Veckans..

2010-03-08 @ 09:05:40

Ur Aftonbladet

Härligt med vårkänsla o fjärilar i magen.. men bebi är ju inte här, de känns mer som en klump i magen. Men kanske är de bara längtan o kankse känslan att jag nu bokat biljett hem till skåne i slutet av månaden. Egentligen borde jag åka ner en gång innan.. men vet inte riktigt om jag orkar när jag inte är riktigt kry. Alllt jag vill vara till slutet av månaden är ju frisk o kry som aldrig förr. Så jag kan hoppa o studsa o leka precis som jag vill..

Men onsdag.. glänsa.. woho de där ser jag fram emot, dock förstår jag inte riktigt vad de skulle handla om.. De enda jag har på onsdag i skolan är kroki o de lär jag ju inte glänsa så mkt i.. om jag inte ska vara själva modellen då vill säga.. muhahha... =P

En ljusare framtid..

2010-03-07 @ 22:04:40

Våga flyga, ta steget.. våga ta risken att störtdyka.. annars lär du dej aldrig!


Woho, har hittat två kurser o ett program jag vill söka, en sommarkurs o de andra till hösten... hoppas hoppas på en ljusare framtid o denna gången hemma i skåne (saknar familjen, vännerna o bebi). O skulle jag inte komma in har jag dessutom en annan plan... att fråga kostar ju inget... hoppas hopps för tillbaks till de gamla vill jag inte..

Solsken idag igen o denna gången har jag faktisk varit ute. Tog en promenad på lite mer än två timmar.. vilket märks nu.. för fejan har verkligen fått färg! Somna visst efter promenaden o fikan jag tog när jag kom hem.. så pluggplaneringen har ju inte riktigt gått som den skulle... suck. Men de tar väl på krafterna när man inte varit ute på ett tag.


Broken window

2010-03-07 @ 19:24:28

Walking on a dream

2010-03-06 @ 19:12:19



music:
empire of the sun

*

uppdat. hmm nu när jag tittar på bilderna så skulle nog texterna vara tvärtom... eller?


Sunshine

2010-03-06 @ 16:28:41


Solen lyser där ute medans jag sitter inne o kladdar på. Mår fortfarande sådär... fan.. jag vill dansa i solsken, gör mej frisk, NU!


Remix

2010-03-05 @ 20:52:17

Logga in på spotify o snubbla över Leila Ks album med remixer, muhahha... snacka om att jag blev pepp!! Nostalgi o galenhet! Annars.. jooodå, lärt mej en del saker idag o de uppskattas. Man ska fan inte va rädd för att fråga..  annars lär man ju sej inget! WoopWoop... tack alla som är så himlans snälla o hjälper.. o lär!

Förresten har jag fått en ny granne! Han har visst inflyttningsfest idag. Ringde på o berätta o bad mej säga ifrån om jag störde, dessutom fick jag komma inom en runda om jag ville. Snällt att meddela o ja att jag fick komma. Dock kommer jag bara sitta här o ta de lugnt o hoppas på att de inte blir allt för jobbiga.. men än så länge sköter de sej fint. Jävlans ventil bara som gör de så lyhört. Inte deras fel o inte mitt fel.. om jag hör dem o de mej. Men störigt... de ekar lixom, när den inte som annars.. tjuter. Måste ju va nåt fel lixom.

Jaja.. jag lovar.. ska inte sätta här som en gammal kärrring o klaga o leta efter fel... puss hej! 

Webbdesign

2010-03-05 @ 09:10:07





Idag står det webbdesign på schemat,
- wooohooo!!!!!












Våååååååååhåhååhhhååååår

2010-03-05 @ 09:08:13
Nu är våren i Sverige står de på Aftonbladet.se där de visar denna karta (klicka på bilden för större)
med olika datum då våren kommer o jag undrar nästan hur jag kunne vara så dum att åka ifrån skåne, just när våren börja! Menmen.. hit kommer den oxå, så småningom!




En dans på lek..

2010-03-04 @ 23:29:21


Lekte lite med mina egna bilder. Så nu är de jag som dansar. O jag har lyckats att göra skuggan på mig alldeles själv. Woho!!! Börjar lära mej. Men okej, jag vet, att just lägga till skuggan där i denna bilden stämmer ju inte riktigt då inte bryggans alla pelare skuggar.. men ändå, ta inte allt så allvarligt.. jag leker o lär =P

1+1=3

2010-03-04 @ 12:22:42

En bild + en annan = en tredje

Okej, sitter i skolan o har fortfarande stora bekymmer med mitt från mörkt till ljust projekt. De vill lixom inte uppenbara sej i min skalle med en lösning. S kom precis in i salen berättandes glad som tusan att han fått två ideer medans han var på dass, att de var dit vi borde gå om vi behöver nåt nytt tänk. Hahhah. Själv sitter jag på  inspiration på weheartit.com o kolalr insperation. Jag har en någorlunda ide.. men behöver de lilla extra för att den ska bli ritkigt bra. O jag behöver ju en bild för att kunna skriva en text som är dagens uppgift.  Gaaah.. men iaf.. finns ju massa fina bilder på weheartit o jag spara två o gjorde om till en tredje.



Alltså inte mina bilder, men idee, gjord som snabb skiss... att jobba efter..

Mat nu, fan jag mår illa.. 


Knocked up

2010-03-04 @ 10:56:14



Fram eller tillbax?

2010-03-03 @ 14:54:33


Va i skolan idag. F o R kände inte igen mej o S påpeka att jag såg blek ut. Tjoho.. va kul, precis sånt som man vill höra eller hur?!? Men va fan.. de är ju bara sanningen.. är ju inte direkt frisk än. Suck. Men rätt skönt att vara tillbax ändå, fast jag är totalt slut just nu.. sängen, nu, hej!


Nya program

2010-03-02 @ 22:54:41

Idag startade kanal 5s nya program Dating in the dark. Meningen är att lära känna varandra utan att behöva påverkas av utseendet vilket låter intressant. O visst var de kul att se de fumla omkring i mörkert men att sedan se deras besvikna miner när de slutligen ser hur de ser ut i ljuset är ju nästan ett större slag på käften än att bli dissad direkt. Alltså bevisar de ju bara ännu tydligare hur utseendet påverkar oss.. eller?

Jaja.. Couger town på samma kanal började oxå idag.. o änsålänge bara jag älskar de.. hahah så mkt skratt.. härligt att kunna skratta fast man är sjuk.


Host nys o fnys..

2010-03-02 @ 18:42:25
Tillbax i grebbe sedan två dagar o jag har inte mer än lämnat sängen för att gå på toa eller till köket för att värma vatten. Så trött. Hostar så jag tror lungorna ska följa med upp samtidigt som jag undrar hur mkt snor de verkligen får plats i skallen. 1½ hushållsrulle har jag snorat upp om inte mer.. suck, host, nys o fnys.. nu får de fanimej vara nog!! Imorn vill jag till skolan..

Feb. 28, 2010

2010-03-02 @ 18:29:13
Några bilder innan middagen i lördags..


RSS 2.0