Mums o Mys

2010-11-30 @ 20:44:25


Svamp svamp svamp omg va gott det är med svamp. Är helt såld på färska champinjoner som man skär o bitar o kryddar med grillkrydda o steker. Såååååå gott. Mums Mums Mums..

Gjorde en omelett på de, fy tusana så gott.. Omelett o svamp, mmm. Omelett är lätt underskattat.

Ska diska ett berg av disk nu innan bebi kommer hem för då blir de filmtajm, mysmys..

Syns man inte, finns man inte..

2010-11-30 @ 20:27:53


Gick till stan o köpte mej en reflex. Wohooo så fin. Jag som hatar rosa äger nu en rosabandet reflex som blir så mkt finare när man vet vad det står för, när pengarna går till nåt bra. O som reklamen säger:

"Syns man inte, finns man inte"

..så köp DU oxå dej en rosabandet-REFLEX.


För visst vill DU

..finnas o inte alls ligga överkörd av en bil.

(De som inte använder reflex har nog heller inget körkort för de finns inget värre än fotgängare som INTE syns.)

..
att de där forskarna kommer fram till nåt jättebra botmedel mot den hemskadumma cancern.

Det man inte kan är svårt..

2010-11-30 @ 14:25:24
Det man inte kan är svårt.

Ibland tvivlad jag på det jag gör.. för de är svårt. Men sen så tänker jag att jag bara måste lära mig lite mer..

för när man kan är allt lätt.

Hoppas hoppas de går åt det hållet.. att det blir lättare med tiden.. annars är jag nog helt ute o cyklar.

Koda koda koda..

Overlay

2010-11-29 @ 19:20:53

Dagens promenad..

2010-11-29 @ 19:06:29

En sak till önskelistan

2010-11-29 @ 12:20:54


Önskar mej nog en sån här laptopbricka ändå.

Bordet här i tv-rummet är ju alldeles för lågt för att sitta o jobba vid o de är ju här jag vill vara så jag kan koppla in högtalarsystemet till min dator för att kunna lyssna på überskön musik med rätt ljud. O att ha datorn i knäet utan nån bricka är ju självtotyr av bränskador.. typ. Så kanske hade detta vatt en bra klapp till mej.. för er som jag bytar klappar med ;) 

Laptopbrickan på bilderna är från Bosing o kostar 445:-


Typisk

2010-11-29 @ 11:02:28
1) Så typiskt att de börjat måla trappen just idag då vi har tvättedag o är tvugna att springa ner o upp o upp o ner.

2) Ännu mer typiskt är de ju att bebi hade läkartid just på vår tvättetid som helt plötsligt blev bara min.

=P

Cykla?

2010-11-28 @ 13:21:33


...eeeh nej tack!

Jag varken kör bil eller cyklar i snö, typ!

Igår tog bebi o jag bussen till trelle för att fira min farmor tillsammans med familjen o kusinerna. Mysmys med jättegod smörgåstårta. Men shit va rädd jag var på bussen.. kändes vid flera tillfällen som om vi var påväg att åka av vägen. O bättre blev de ju inte av att tjejerna sidanom berättade om hur många avåkningar de sett de senaste dagarna. OOh... o ändå tror jag att jag var den enda som använde bussbältet. Varför gör ni andra inte det? Har ni inte bälte i bil heller? Är de nån skillnad lixom, på bil o buss? Nej skulle inte tro de! ANVÄND BÄLTE era miffo!! Alltid o framförallt i detta vädert!

Efter kalaset var bebi på störhumör vilket inte uppskattades av mej men som tydligen blev ännu roligare för honom. Man måste ha roligt i livet.. de håller jag med om.. men KASTA INTE SNÖBOLLAR PÅ MEJ, OKEJ?!?!!! =P

Hahaha.. förresten har farmor fått för sig att bebi heter Benny.. muhaha.. de tyckte jag va jättekul! Benny Benny Benny..

Borde plugga nu, borde mkt.. men är så trött o tror inte jag pallar röra mej ur soffan de närmsta timmarna... jag menar de är ju söndag, GÄSP! =P

EFTERLYSNING!

2010-11-28 @ 02:12:02
JAG VILL HA EN ROSABANDET REFLEX!!

Någon som vet var man kan få tag en? Googlade snabbt o såg man kunne beställa på några hemsidor.. men jag vill helst ha en så snabbt som möjligt, så nån som vet var de säljs?

1a advent

2010-11-28 @ 00:41:03


 

Snön faller

2010-11-27 @ 15:12:50
Ulf Lundell - Snön faller och vi med den 

Gilla läget!

2010-11-27 @ 14:27:18


Diska, städa o dona. Upp med adventsljusstakarna.. skapa stämning när de snöstormar utanför..

För hur mkt jag än ogillar snön så är de ju meningslöst att lägga ner energi på att störa sig på den.. den försvinner ju inte ändå. De är vinter nu o de är bara till att gilla läget! ;)

6 x L

2010-11-27 @ 01:58:25


Som jag såg ut idag. Lixom fläta luggjävlen åt andta hållet så blir den på plats. Ja tack för de televerket o godnatt!

En dag på stan..

2010-11-27 @ 01:26:40
Tog en runda på stan idag (fredag) för att vi inte kan gå på julskyltningen tillsammans på söndag..
Fika..


Köpte..

Ljusbricka på indiska o ljus på åhlens... siffrorna fick jag i julklapp förra året


För att få lite färg på vardagen... får ångest var gång jag ser min blekfeta hud i provrummen.Lite skillnad på vägarna i city o på dem i k-town

H&M prov..

2010-11-26 @ 23:19:50Provade kläder på H&M, hittade en kofta o ett par byxor. Köpte koftan men inte byxorna. Har två rabatter som väntar på mej hemma i trelle... tänkte därför hålla igen... o väntar därför med byxorna (som jag borde dra högte upp i midjan?)

(o de bruna skorna är H&Ms o dem har jag på mej bara för att se hur byxorna ser ut till klackar, vilket jag inte har på mina svarta vardagsskor)


Kvällens..

2010-11-26 @ 22:19:27


Kan inte få för mkt av kyckling.. så jävla gott att jag önskar det varje fredag om inte ens varje dag, give me, give me.. mmmm ;)

Dagens dos av C-vitamin

2010-11-26 @ 12:01:20


Bebi o jag har börjat dricka ett glas med vatten o färskpressed citron varje morgon.
Läste i någon tidning att Emma Wiklund rekommenderade det för att känna sig fin både på insidan o utsidan. Hon sa EN hel citron i ett glas men bebi o jag delar en, o pressar vars en halva vilket bara de känns väldigt friskt o nyttigt.

Kvällsaktivitet

2010-11-26 @ 11:38:11


Kvällsaktivitet: Ligga i soffan, tättintill o läsa City o Metro man inte hunnit under dagen.. 

o alltid, alltid, alltid lösa alla sudoku man kommer över. Inte slänga en endaste tidning om inte sudokut är löst =P 

Hurra hurra!!

2010-11-25 @ 18:30:00

Annars.. när jag inte är ute o är arg på snön så ligger jag i soffan o läser min jättetjocka bok med jätteliten text.. på engelska. Har datorn på för att kunna översätta de ord jag inte förstår. Överraskningsvis är de väldigt mkt jag förstår.. så det gör mej glad.. lixom som ett bevis på att jag faktiskt kan något. Hah. Hurra hurra!! 


Prositiva L säger: Väck mej när snön försvunnit!

2010-11-25 @ 17:48:08

Två varv i parken är väl bättre än inget alls.. muhaha.. man får ju se de positiva i det hela. Dock har jag väldigt väldigt svårt att se något positivt i vintern o snön. VAD ÄR MENINGEN? Efter alla mina år på jorden har jag lixom fortfarande inte förstått det... NÅGON SOM VET?  

Kom iaf på en bra sak att önska mej av tomten.. nämligen ett par vinterbyxor/termobyxor/tjockbyxor. Användbart till både promenaderna o jobb då jag är trött på att frysa.

Skorna jag har nu är bra, de läcker inte in som alla mina andra skor gjort. Dock får jag fortfarande skoskav. Gaah.

Jackan är oxå bra, fast den är ful. Den är jättebra tex med de stora fickorna som man får plats med både det ena o andra i. O så är den ju lång. Bra för rumpan o benen. Att de däremot ser ut som om man har taxben är ju en helt annan sak. O så är den ju stor.. jättestor.. o därför får jag ju plats med massor av tröjor under nu när den inte är så tjock.. så massor av tröjor medans jag fortfarande kan röra mej är väl ett plus det me? Woho.. typ..

Väck mej när snön försvunnit..

Morgoncheck!

2010-11-25 @ 12:30:58


Vakna, mysa, duscha, käka frukost, kolla nyheterna o internet..

gå till jobb/plugga.

Hur ser er morgon/förmiddag ut?

Jag försökte iaf..

2010-11-24 @ 21:40:44
Ny header (IGEN) som jag satt o kladda på idag. Ska göra en ny.. så denna kommer inte att vara långvarig.. men den får vara där så länge.

Nu är bebi hemma vilken sekund som helst o jag ska väl ta o stänga ner. Koka precis potatis som jag glömde bort.. hahah jag är urkass i köket. Sorry bebi, som de var menat skulle ha dem med till jobb med köttgrytan imorn. Får se om de går o käka..

Puss på..

hah, o jag känner inte samma sug för att gå ut o gå nulängre.. jag är trött o de är mörkt o kallt o glatt på gatorna.

Förresten ringde mamma innan o berätta att hon ramlat. Jag tänkte direkt på att hon halkat när hon varit ute.. men så var det ju inte alls.. tydligen hade hon ramlat från nån stol när hon skulle fixa me städ innan julgrejerna kommer upp. Gaaaaaaaaaaaah. TA DET LUGNT!!!

--

Bebi är hemma o potatisen gick att käka (för att han smaka) o de va visst så kallt att han inte heller ville ut. Så soffan nu.. antar jag!  ;)

Fundering.. över håret?

2010-11-24 @ 20:45:00


Vet inte hur jag ska göra med de röda håret. Om jag ska färga en gång till så de blir bra på riktigt eller om jag ska färga tillbax till mörkbrunt.

+ Trivs i de röda
- Mina bruna clips passar ju inte alls till o jag vill ju ha långt hår.

Vad önskar du dej i julklapp?
Svar: Kanske röda clips hade vatt nåt?

Eller så önskar jag bara riktigt hårt att mitt eget hår blir tjockt o långt en vacker dag...

Snöpromenad..

2010-11-24 @ 19:14:55


Fast det var snurr i huvudet idag igen tvinga jag kroppen att gå ett varv i parken. Ganska skönt. O kanske kanske blir det en promenad till när bebi kommer hem ikväll. Jag vill.. om det inte är för kallt o för halt o för mörkt... =P

Köpte nyponsoppa igår som jag hade tänkt vi kan värma när han kommer hem eller när vi kommer in efter promenaden. Annars har jag ju köpt glögg oxå. Glögg utan pepparkakor.. yes jag har än så länge klarat av att motstå dem, wohoo (för pepparkaksmonster som jag är, är det värt att hylla). Köppte dock pepparkaksrullar idag. Bara för att där "bara" fanns 4st i o för att bebi undrade om vi inte hade nåt gott hemma igår.. så tänkte jag vi kunne mysa på dem ikväll. Om vi nu tycker om dem.. inget jag smakat innan. O inget som jag tänkt köpa i fortsättningen heller, hur goda de nu än må vara.

Yrhuvud

2010-11-24 @ 15:17:25


Ska ut o ta mej en promenad till apoteket tänkte jag. Men undrar lite när det räknas som eftermiddag? Bokstavligt talat är det väl efter 12. Men jag tror inte de menade de när de igår sa att mitt resept kommer vara tillgängligt imorgon eftermiddag, alltså idag. Lixom med min yrsel vill jag helst inte ta några risker. Springa fram o tillbax. De räckte med den lilla promenaden igår för att känna obehag. Kanske kommer även huvudvärken från den uteblivna medicinen.. dont know.. bara att jag är ledsen att det märks så tydligt att jag inte tagit den. Ska man lixom aldrig klara sig utan? Damn damn damn.. jag är verkligen låg idag.

Hah o när inte ens snön gör de ljust ute, vad ska man då ha den till?

Böla böla böla..

2010-11-24 @ 13:52:45


Är helt bölig idag.

Bölade till Biggest Loser på Tv för att de kämpade så bra.

Bölade av att se en jättesöt bild på lilla E o för att hon ska ha mormors namn som mellannamn. För att jag saknar mormor o för att hon skulle vatt här nu o sett fina lilla E. Hon hade vatt så stolt. Lilla mormor.

O så bölar jag lite för att det är snö ute. För de tycker jag ju inte om. Böl böl böl..

HTML, XHTML, CSS and JavaScript for me!

2010-11-24 @ 13:08:32


Nu är böckerna äntligen här!!! Så nu ska jag bli supergrym både i engelska o webbdesign. Woho! Önska mej lycka till för det lär jag behöva, speciellt i de förstnämda, muhaha... ;)

Lite skoluppgifter

2010-11-23 @ 17:20:58

En av mina skoluppgifter har ju varit att skapa visitkort. Fritt val men inom vissa område. Jag valde ett av alternativen Låssmed som jag har skrivit om innan. Här är några av mina exempel. Allt är skapat av mig. O loggan såg annorlunda ut på de första, med både lås o nyckel men de hoppade jag över sedan o såhär blev det... 


Ja vi skulle ju göra en hel grafisk profil för företaget.. så det blev ju brevpapper o kuvert m.m. oxå!

Suddade texten på telefonnummerna för att de bara är påhittade av mej men kanske har någon dem på riktigt o för att de inte ska bli fel så suddade jag dem nu när jag la upp dem här.

Är väl mest nöjd med själva slutupplägget.. jag gjorde i en pdf-fil, men hade kunnat göra så mkt mer. Inser man ju nu.. efteråt. Men man går i skolan för att lära. O man lär av sina misstag, lär sålänge man lever!

Annars så har mina böcker äntligen kommit nu sådär en vecka innan deadline på nästa uppgift i nya kursen. Böckerna ska dock hämtas ut i trelle o jag är i Malmö.. men efter att ha gett paps mitt körkorts-id så ska han hämta ut dem tills imorn då han tar dem hit. Woohoo.. äntligen, inte en dag försent lixom.


Så mkt ljusare

2010-11-23 @ 13:21:28


Ett ljusare hem ♥

Satte upp nya gradiner hos bebi igår. O rummet blev mkt "större" o ljusare. Sen hamnade där visst en ljusstake oxå, i fönstret ;)

Åhh ni anar inte.. hur kär jag är i denna man. Över ett år tillsammans nu.. o svackan i somras har bara gjort oss så mkt starkare ihop. Han är mitt allt o jag smälter inombords var gång jag ser honom. Han är underbar. O jag är lycklig. Så satans lycklig jag aldrig trodde jag kunne bli. ♥

What do you want

2010-11-22 @ 20:52:10
Music: Take That - What do you want from me?

How do you want to be?

2010-11-22 @ 18:03:02


Köpte en leopard B&H på Gina Tricot idag o fick en liten katalog med bla dessa fina meningar..


How do you want to be?

Be careful. Be glamorous. Be crazy. Be feminine. Be lovely. Be naughty. Be hopeful. Be tender.
Be pretty. Be comfortable. Be different. Be charming. Be personal.

Be you.Lite i-landsproblem sådär en måndag..

2010-11-22 @ 14:13:481) Kan min luggjävel bli lång nån jävla gång. Så lång att jag kan ha den som snedlugg bakom örat..

väx väx väx..

för jag vill inte ha den i ögonen!!

2) Förresten hatar jag min nya lillkamera... den vill inte som jag vill. Den vägrar ta vissa bilder.. o den är urkass på fokus.. damn. Mina äldre har ju varit mkt bättre... synd bara jag tappat dem så många gånger att de slutat fungera. O ändå är alla av samma serie, gaaa lixom!

3) Fast min nya mascara... den gillar jag. Lätt att tvätta bort o ger hyvvsat fina ögonfransar. ;)


Kaffe o p3 hemma hos bebi ♥.

2010-11-22 @ 11:58:15

Yes nu är jag här igen o jag älskar det. Det känns lixom nästan mer hemma här nu än någon annanstans. Kom tidigt imorse typ när det fortfarande var mörkt ute. Kröp ner sidanom bebi, hans kroppsvärme mot min kropp.. vaknade vid 11 o nu är det snart jobb för honom, buhu... men ikväll är de filmmys. Längtar redan.. sålänge ska jag fördriva dagen med plugg o fix o trix.

Hahah.. ni skulle bara sett min packning jag hade med hit. (Hur länge ska jag stanna? Eller flyttar jag in här för gott nu?) Ändå har jag redan kommit på massa jag glömt..

O mina mjukisbyxor? Var tog dem vägen? Tappade jag dem på vägen? Hittar dem ej..

PUSS


Nytt..

2010-11-21 @ 22:28:17


Nya hårfärgen, nya ögonskuggan o de "tatuerade" ögonbrynen...

Nu går jag fan o lägger mej. Åker till malmö 06.30 imorn. Så godnatt suckers, sov gott!!

Tant L

2010-11-21 @ 18:33:30
Hej, det är jag som är Lajl, tant Lajl... för idag föddes fina fina E o jag lääängtar såå tills jag får trätta henne. GRATTIS till familjen T-Ö ♥

Sömnsjuka, sömnstörning.. eller bara lathet?

2010-11-20 @ 22:06:26
Sömnsjuka, sömnstörning, sömnproblem... eller bara lathet? De är fan inte lätt när det är svårt.

Ibland undrar jag allvarligt om jag lider av sömnsjukan. Vadå undrar ni, klockan är ju ändå runt 22 o jag var ju uppe innan 06 imorse. Men ja.. jag höll på att somna på jobb.. nicka till ett antal gånger.. o somna direkt jag kom innanför dörren här hemma.. typ 16.30 o vakna knappt till när mina föräldrar stack men svarade när bebi ringde vid 18 fast vad vi sa minns jag knappt o efter samtalet tog jag mej upp på övanvåningen o somna ist i soffan.. o har sovit till nu. O detta är lixom inte första gången..

Jag jobbar eller går i skolan o sen är jag totalt slut. Sen värker kroppen av utmattning o jag kan somna var som helst o när som helst o nästan hur som helst. Det är inte klokt. Det är inte normalt..

O jag vill verkligen inte ha det så. Jag sover bort min fritid, mitt liv..

Kanske är jag bara slö? Borde jag rycka upp mej som mamma alltid säger. Men den där värken av trötthet är inte att leka med. Jag bara somnar.. kan inte stå emot. Hade säkert somnat stående/gående om jag ens försökt nåt annat.

O det är inte kul.. inte det minsta.

Dock förstår jag inte.. att hur trött jag än är så orkar jag alltid äta. Äta äta o bli fet. Inte konstigt att man är trött då. Jag försöker verkligen låta bli.. men de går inte.. de går inte o är inte lika lätt att banta bort 15 kg som för 10 år sen när allt bara försvann..

Nää det är inte lätt när det är svårt. Det är inte lätt när man är trött.. när man inte kan hålla sig vaken för att kämpa emot.

Komplimang eller ej?

2010-11-19 @ 17:33:44
Är de komplimang om någon säger att man har fina ögonbryn o undrar om man tatuerat dem?

Jag vill se så naturlig ut som möjligt. Men jag vill oxå ha ögonbryn som syns. Därför målar jag i dem för att de annars är så ljusa att man kan tro att jag inte har några. Men trors det att jag tatuerat dit ett par så är ju de sak samma ändå.. som att inte ha nån. Eller svamlar jag nu? Jag vet iaf inte.. om jag ska ta de som komplimang (hon sa ju att de var fina) men dittatuerade.. hmm i-landsproblem?

-

Hah o allt som jag skriver blir visst fel o tvärtom.

För nu snöar det visst =/

-

Huvudvärk, please, go away!

Det där var glädje..

2010-11-19 @ 06:50:10

..sen kom beskedet att bebi inte alls kan följa med ikväll pga jobb. O hela världen rasa.. jag saknar ju honom så. Grebbe - Malmö var en lång sträcka på 60 mil. Malmö - Trelle på 3 mil känns fan så lika långt när man är ifrån. Vill ha en EGEN bil.. NU! gemensam lägenhet, NU!

o natten har varit förjävlig. Vaknat gång på gång av smärta i axeln.

o min tandvärk (växande visdomstand) vägrar visst försvinna.

blä blä blä..

o spöregnar visst oxå idag. (fast bättre med regn än snö, så tack för de televerket)


De här är glädje..

2010-11-18 @ 18:15:06
Är glad för att det är fredag imorn.
Att jag äntligen ska jobba
o att bebi äntligen är fri.
Så att han kan komma hit.

För imornkväll ska vi se en humorshow
o skratta som in i tusan.
Han o jag o min familj.
Sen vidare till syster
för att käka gott
o spela spel.

Är glad för att sällskapet i lördags
tyckte vi hade så kul
att de vill göra en repris.
För jag vill oxå..

Är glad för att jag har dem i mitt liv.

Är glad för att jag äntligen fått färgat håret
o klippt topparna
Sådär bra men håret känns så mjukt o skönt
o mkt tjockare o det är de jag är glad för.

Är glad för att K frågade om jag kunne
hitta på något kul med hennes bilder
att kunna hjälpa till o att få äran..

Är glad för att jag klarat mej en vecka utan choklad
fast det har vatt jävligt påfrestande.

Är glad för att jag tog mej ut på en promenad
fast jag knappt haft lust till någonting idag.

Är glad för att mamma hittade ett fint kort
med vackra ord från bebi.. till min familj.

Är så glad så glad så glad.. att jag har någon att älska o som älskar mig tillbax.

High and low

2010-11-18 @ 14:48:08

pic. me

Nej jag är inte direkt depp.. det bara blev så.. när jag lekte.

Vill ha!!!

2010-11-18 @ 09:16:41Så fint alltihop, ge mej! Fast först, den där kroppen jag drömmer om..

Kanske skulle man gå o lägga sig?

2010-11-17 @ 22:59:26

pic me

Ligger still i soffan, gör ingenting ändå känns det som om hjärtat slår för snabbt... dunkadunkadunka.. hög puls, alltid. Men just nu är den lite snabbare än snabb. Som om hjärtat är på väg att trilla ut..

Testing testing...

2010-11-17 @ 21:34:35

pic. me

Testing testing... visst är det lätt att överdriva.. men man måste ju få prova på... när man laddat mer nya penslar.

Snart är tiden inne..

2010-11-17 @ 19:16:55


Fika med fina kusin idag. Tänk att det bara är en vecka kvar (enligt räkningen) till lilla E kommer =)

Allt kan ändras

2010-11-17 @ 09:21:44


3 färger. Eller 6? Råttfärgat/grått, brun/rött, svart/brunt..

Hade nog vatt lämpligt att springa inom H&M o köpa hårfärg efter jag varit o frukostfikat hos morfar. Ja jag ska nämligen strax iväg.. hem till morfar tillsammans med bror. Hade tänkt ta mej en promenad dit, men det regnar ute o då känns de genast som en sämre ideé. Åker nog med bror istället.

Ja du hittar alltid bortförklaringar din feta jävul..

Japp, jag är i trelle nu, vaknade upp tidigt imorse o förstod verkligen inte var jag var nånstans, ensam i en trång säng.. lixom hjälp, var är bebi?!?!? 

Var tänkt att träffa favvis i idag.. nu är de dock inte lika säkert längre.. hon hade visst inte sovit så bra inatt. Men jag ger henne förmiddagen på sej.. sen vill jag SES!!! Hah. Synd på vädert bara.. vi skulle ju utflykta idag.

Menmen... allt kan ändras...


Värt att sluta.. o öka tempot, fetto!!

2010-11-16 @ 19:33:42


Hittade en jättefin kjol på H&M idag. Så jävla värt att sluta med godis för att få plats i den. Jag ska..

Kapade ben för att jag provade med jeansen nerdragna så jag har klippt bort dem o kjolen är helsvart, prickarna är smutset på spegeln i provrummet. Satt faktiskt jättebra. Bara det att de va lite svårt att sitta ner i den.. därför slutar jag lätt att käka i några dagar. Hah, ja som om de bara va de som skulle löst allt.. har typ inte råd med den, inte nu...

Kankse sen?

Har iaf rört på mej rejält idag. Inte bara gått långt utan gått jävligt snabbt oxå. Malmö kan ju lätt vara lite läskigt när det är mörkt.. därför typ halvsprang jag.. nästan.

O hon skulle aldrig berättat de där för mej, om rösten i hennes huvud. För nu har jag hennes som bara ekar där inne.. - ÖKA TEMPOT FETTO!!!

Men det var kanske på tiden?

Nästa...

2010-11-16 @ 19:02:15

 
Nästa projekt hos bebi blir att göra om på hyllan övanför tv:n.

för att det var han som ville de
han som sa de
han som tänkte på de
o jag som nappat på de
muhahhahaaaa...

=P

Fast nä, jag gör inget han inte vill.. jag kan visa förslagen o han bestämmer om han vill ha det så, okej?


I just came to say hello, hello, hello, hello.

2010-11-16 @ 13:12:31


Yeah I think you're cute, but I really think that you should know.
I just came to say hello, hello, hello, hello.

Music: Martin Solveig feat. Dragonette - Hello

Inredningsdetaljer..

2010-11-16 @ 12:16:27

Känner kli i fingrarna för inredning just nu.

Beställde från bluebox.se en gång.. o nu får jag mail av dem lite då o då.
Så idag kollade jag åter in sidan o fastnade lite extra för detta...
Väggdekor, nickelfärgade trollsländor - Smycketräd - Termometer, katt - Magnethylla för nycklar o post - Jordglob i silver - Laptopbricka - Kära pappa - Osynlig bokhylla - Träbokstäver


Ny header!

2010-11-15 @ 20:16:59
Undrar om alla kan se det denna gången????

Ser du denna bild längst upp på sidan?


HTML-editor, hilfe, please!

2010-11-15 @ 17:41:07
Någon här som kan tipsa om en bra html-editor?
Här är tre stycken som är gratis, men vilken är bäst?
Vilken ska jag väjla?

1 http://www.coffeecup.com/
2 http://www.aptana.com/
3 http://notepad-plus-plus.org/

eller ska man välja en WYSIWYG-editor?

Hilfe, please!Plugg

2010-11-15 @ 17:02:36
Jodå jag pluggar lite oxå o sitter givetvis inte bara här o inte gör någonting. Men gladare hade jag ju vatt om jag haft mina böcker. Dock handlar denna kurs om webbdesign vilket jag helatiden oxå övar på här på bloggen ;)

Så mycket bättre

2010-11-15 @ 16:08:02

Plastblomma o massa av papper o brev som jag nu till o med lagt finare än vad det brukar varaKöpte blommorna på Netto.. vill vi ha finare sen får vi fixa det.Vet inte varför upplösningen på bilderna försämras så mkt när jag sparat dem. Damn.. jag har ju lixom lärt mej ett mkt bättre sätt, men de funkar visst inte.. nu.

Menmen här är förvanlingen, ehh förändringen o det blev ju såååå mkt bättre tycker jag. Ja jag kan till o med påstå att de är ännu bättre IRL. Woho vad glad jag blir. För det blir man ju.. av växter.

Hoppas bebi oxå gillar det o att det inte är för "tjej-igt"

O min köttfärsås, woho den blev ju så mkt bättre än jag ens hade vågat föreställa mej.

Hoppas bebi oxå gillar den, för där blev massa över så det finns både för honom när han kommer hem o imorn att ha med på jobbet =)=)

Promenad i parken

2010-11-15 @ 14:57:52


Tog en promenad i parken i väntan på att pappa skulle komma. Fint väder med sol.. härlig frisk luft att andas. Tänk så kalt allt blivit på så kort tid. För inte så längesedan lös ju parken i olika höstfärger. Nu är de bara brunt o liiiite grönt. Bebi sa åt mej att klä mej ordentligt, för fast de är fint väder så är de kallt. Ta mössa o vantar. Jag tog inte mössan idag utan mitt pannband o vantarna låg fint kvar i jackfickan för jag tyckte inte alls de var kallt.. bara jätteskönt. Bytade förresten jack när jagvar hemma om i lördags.. finjackan mot fuljackan.. men denna är rätt härlig ändå.. som sagt.. väldigt stor o rörlig o än så länge har jag inte behövt såå jätte mkt under.

I nästa inlägg kommer förvandlingen.. ska bara laga lite köttfärsås först.

Världens bästa pappa ♥

2010-11-15 @ 12:06:21
Ringde pappa, har världens bästa pappa.. (som jag inte ens firade igår. För jag var här o han var inte så långt ifrån, men han jobbade... hela dagen o sen körde han hem.. sent på kvällen). Men som sagt, jag ringde pappa, världens bästa pappa o bad honom ta med mina krukor jag har hemma hos dem.. mina vita fina krukor som bara står i deras garage. Tänkte att de kanske passat här.. att de vatt fina i bebis kök. Att de kanske fått mej att känna mej lite mer hemma (jag känner mej hemma.. bebi är den bästa.. men ja.. de är ju hans grejer, hans lägenhet).   Lite mer ombonat... jag får om jag vill.. ändra om lite.. men de får inte bli tjejigt... bebi är väl rädd för att killarna ska tycka han bor i ett tjejhem. Men de är inte de jag vill.. jag vill bara göra det till mer hem. Han har det jättefint. Men ni vet killar.. han har inte en endaste levande växt.

Så nu kommer pappa innan jobb o lämnar mina två krukor.. för han är så himlans go. Jag menade inte alls att han behövde köra hit. Jag kunne kommit till hans jobb o hämtat.. men de är väl tunga sa han.. ja sa jag.. då kommer jag sa han. Så snäll.. o jag som bara ringde till honom igår.. inte ens en kram fick han. Men de ska han få idag. Min kära pappa som inte alls önska sig något mer än en teckning igår.. för de är ju så de ska vara.. barnen ska rita teckningar o ge till sina mammor o pappor, för de är dem de älskar mest o de är de finaste de kan göra, de mest personliga ♥

Hitta mej!

2010-11-15 @ 10:49:20
Måndag, ny vecka, nya tag? Men om vad då, ja herregud om vad då?

Det känns som om jag tappat mej själv.. som om jag inte längre vet vad jag vill.. som om mina drömmar försvunnit. Jag vill ha dem.. jag vill ha några.. men jag är så himlans splittrad att jag inte kan greppa om någonting.. allt flyter bara iväg... flyter o rinner ut i sanden. Hinner inte ens börja förän det är borta.. o mörkt igen.

Det känns så onödigt allting, jag känner mej så onödig.. VAD VILL JAG?! VEM ÄR JAG?!

Jag vill räcka till.. jag vill brinna för något, jag vill vara behövd.. 

Men vem vad när hur?

Inte ens drömmarna om natten kan jag greppa... jag kör bil men kan inte stanna, kan inte bromsa, når inte fram. Jag simmar, är tillbaks i tävlingsbassängen men ramlar ner från startpallen innan startskottet ens gått. Jag vaknar svettig i så våt tröja att jag kunnat vrida ur svetten i en pöl på golvet.

Älskar att vara här hos bebi. Älskar Malmö, där man kan gå utan att bli igenkänd av alla. Där man bara kan vara. Men samtidigt känner jag mig så ensam. När bebi är iväg på jobb har jag absolut inget att göra. Har jag så satans tradigt. Fast de inte alls är långt till trelle orkar inga vänner komma hit. Har ingen tid. Har ingen lust? Har jag knappt lust att fråga längre..

Jag saknar ALLA mina saker. Jag saknar de hem jag inte längre har...

Jag saknar att INTE vara splittrad. 

Måndag, ny vecka, nya tag.. jag måste hitta mej själv (igen)!

En liten fisk

2010-11-14 @ 18:21:58


HAhah.. den här länken från Aftonbladet hade favvis lagt upp på FB.

Inflyttningsfest hos kusin

2010-11-14 @ 17:23:43


Det blev en himlans trevlig kväll igår. Tog Bussen in till Trellebrog för att bege oss till inflyttningsfest hos kusin S. Mysig lya med god tacopaj, trevligt sällskap, mkt skratt, två spel med hög ljudnivå, gott vin, efterrätt o snacks. Mumsmums. Bussen hem sen lite spring i benen o upp till lägenhet o stupa i säng.

Trevlig kväll med värsta bästa kusinerna o sällskap. Tack för att ni finns o för att vi alltid har lika kul ihop, älskar er ♥

Svullen

2010-11-13 @ 13:00:00


Visit hm.com


Provade den här kjolen igår.. fast i annan färg, typ puderrosa. Dock satt den inte snyggt, för INGET av allt satt snyggt. Fast där var så mkt fint. Dumma dumma svullna kropp. Idag är de lixom inflyttningsfest o jag har INGET att ha på mej som känns bra.. =(

Fredagsmys...

2010-11-12 @ 21:57:06

pic. me (o ja, jag har en finne på kinden som jag inte orkar photoshop:a bort)

O fredagsmys med kyckling blev det. Kycklingfilee, egengjorda potatisklyftor, bearnaise med vitlökssmak o sallad. So fucking smashing jävla übergott.

Ja efter filmen (som jag somna till) drog vi ner till stan. Jag lämnde tillbaka min grå tröja jag köpte i onsdags på H&M. Sen gick vi till lindex där en tant först satte sig på golvet, sen la sig ner o sen.. ja jag vet inte vad som hände sedan.. vakten kom iaf o efter de ambulansen. Vi gick o fika smoothies o sen inom på lagerhouse o köpte saker till badrummet.

(Bebi träffade förresten hyresvärden i trapphuset i förmiddags, tydligen ska de kanske inte alls renovera lägenheten.. tydligen behövdes det inte alls. Vadå lixom... klart de behövs, klart vi vill.. klart dem borde.. men tydligen inte. Inte lika säkert. NY LÄGENHET, GE OSS!!)

Drog till systemet innan vi gick hem. Handlade vin till kycklingen ikväll o inflyttningsfesten imorn.

Hahah ja o nu sitter vi här o kollar idol o är lite smålulliga... längesedan jag var det. Skönt.

Fast nu är det visst paus o vi kickar musik.

Repeat låten: Fred Åkerström - Jag ger dig min morgon (för vi kollade Torsk på Tallin igår o den är så jävla bra, låten alltså, INTE filmen)

Torsdagsmys..

2010-11-12 @ 12:52:52

pic. me

Torsdagsmys med tacomys!

Efter bebi slutat jobba kl 21 igår skulle jag ordna middag. Överraska med tacos vilket uppskattades stort ;)

Ikväll blir de kyckling i hope. O vin.

Annars har vi tvättat hela förmiddagen o nu är de dags för film då de ändå bara är tråkväder med regn ute.

BMW!

2010-11-11 @ 17:25:32

pic me

Här har ni anledningen till varför jag sällan visar mina tänder. Jag har nämligen två kanintänder till framtänder.  Vilka jag inte alls är speciellt stolt över. 

--

Blev "mobbad" som liten

- L, gör BMW

o jag hängde tänderna på tork..  hahah.. stupid stupid me.. som gick med på att likna pappas bil.

 

Värre än från början!

2010-11-11 @ 16:26:38

Varför blir det alltid värre när jag ska städa? Haha.. tur inte bebi är hemma o ser detta!


Bäddad dubbelsäng fylld med kläder.

Fast han får skylla sig själv att han inte gjort plats för mej i garderoben än. Pik. Pik. =P


ToDo-list

2010-11-11 @ 12:42:00ToDo-listor är det bästa för mej för att få något gjort.

Dagens..

- skoluppgifter
- bloggdesigna
- promenera
- handla
- kolla upp mitt glocalnet, kanske har de någon fin mobil att erbjuda... trött på min
- träningskort
- städa
- putsa speglarna o fönsterna
- göra en budgetplan
- kolla upp nytt jobb
boka tider på gamla jobbet
- kolla lägenheter
- ordna middag o mys till ikväll
- farsdags present o inflyttningspresent
- betala av väskan till syster
- träffa syster

When im alone

2010-11-10 @ 20:38:02


Music:
Lissie som var på TV4 nyhetsmorgon imorse.

ONSDAG..

2010-11-10 @ 11:30:23
MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!

Min kurslitteratur går inte att få tag i förän om TVÅ veckor. O kursen började i måndags, ja ni kan ju själv lista ut då hur bra jag ligger till.

--

Bebi hjälpte mej att ringa runt till malmös olika bokhandlar imorse men som sagt, böckerna är skitsvåra att få tag i o ingen hade dem hemma. Buhuu.. beställde dem därför på internet o håller tummarna att de kommer så snabbt som möjligt.. men inom den närmsta veckan är nog för mkt att hoppas på. Fan.

Ledig från jobb är de därför inte så mkt jag kan göra.. så jag följde med bebi på en promenad till city då han skulle jobba passade jag på att ta en runda på stan.

Köpte:

på H&M
mascara (nytt märke, hoppas den är bra)
grå tröja med spets

på åhlens
ögonbrynspenna (haha ja den gick sönder i morse, efter att hunnit måla ETT ögonbryn. Snyggt!)

i ny affär
toaborste
fönsterputs
handtvål

på apoteket
hallux valgus-skydd (se bild)

Har typ legat i soffan sen jag kom hem. För jag fick såklart skoskav o ont i hela kroppen på hemvägen. (O inatt vakna jag tusen gånger av att min axel smärtade nåt så otroligt. Jävla kropp, nån som vill byta?) Men nu får jag nog ta o sätta fart o försöka röja upp lite här hemma för snart slutar bebi jobba... wiihii. Filmmys när han kommer hem, i like ♥

Såg en film igår, minns inte vad den hette, inte lönt då den inte var spec bra. Hahah.. hoppas dagens är bättre.


Hur ska jag överleva vintern?

2010-11-09 @ 18:48:46


Hade glömt jag ägde de där randiga tightsen men ja de kvittar för jag gillar dem inte, därför blev de ist svarta jeans o den svartvita tröjan som jag oxå glömt jag hade, hah.

Uhhh så mätt.. så mätt efter en någorlunda hälsosam måltid. Spenat, lax, sallad, o pasta. Men även de kan man ju äta för mkt av.

Är väldigt bra på att påpeka vad bebi ska äta o inte äta. Dock vet jag ju att jag inte är spec bra själv. Men de är ju lättare.. eller hur, alltid lättare med nån annan.. Suck.

Har frysit hela dagen. Har frysit sååå de senaste dagarna.. innomhus. Jag fryser så jag tuppar av. Fryser så att jag skakar o är tvungen att lägga mej ner under femtusen täcke.. o sen bara zzzzz... så sover jag. Sover av utmattning av allt de kalla som nåt min kropp. O jag undrar hur jag ska överleva vintern...

Önskelista

2010-11-09 @ 11:15:24

Pic me

Önskar mig..

... ett sundare liv
... en piggare kropp
... en smärtfri kropp
... bättre kondis
... mindre stress
... fri från ångest
... bättre ekonomi

Ja att få må bra helt enkelt.

Go Lajl go!! Jobba jobba jobba..

Home is where the heart is

2010-11-08 @ 22:43:13
Kollar lägenheter o blir så jävla sugen, NU!!!

Oh no..

2010-11-07 @ 21:13:01

pic. me

Music OK GO

(Oh no)
Oh lately it's so quiet in this place.
You're not 'round every corner... Oh.
(Oh no)
Oh lately it's so quiet in this place.
Oh, darlin' if you're not here haunting me
I'm wonderin'

Whose house are you haunting tonight?
Oh, whose sheets you twist?
Oh whose face you kissed?
Whose house are you haunting tonight?

Ny kursstart

2010-11-07 @ 18:14:55
Ny kursstart imorn. ”Interaktiva medier I”. Lite nervös dock, då jag inte skaffat mej kurslitteraturen än. Gaaah, typiskt.. när det är en extra svår bok att få tag i oxå.

Heja heja..

Upp till 8-10 dagar i leveranstid. Yeah, då har det redan gått en vecka. O som förra kursen var de två veckor per uppgift alltså har jag bara hälften av tiden på mej, om ens de.. 

Dessutom är den på Engelska. Fuck.. jag kommer kugga helt i denna kurs. Jag kuggar i allt som stavas engelska. Ett handikapp helt enkelt.

Men får väl försöka.. kanske finns att köpa i Malmö. Maybe? 


What have I done to deserve this?

2010-11-07 @ 17:42:46
Music: Pet Shop Boys  &  N.E.R.D.

Najs kväll med familjen O

2010-11-07 @ 07:04:06
Kalkonmiddag med bebi o hans familj/släkt igår. O de är typ lika galna som min. Ja fy vad vi skrattade. För det bästa av allt är att jag gillar dem o att jag kan vara mej själv till 100%. Brukar alltid vara mej själv.. men ibland är man ju försiktigare, håller man tillbax. Dock inte med dessa trevliga människor o de är underbart. Hade lätt kunnar umgås med dem oftare ♥ 

Jobb nu... jobb imorn, sen sambosa med bebi i malmö ♥

can't stop loving you

2010-11-06 @ 21:55:31
Music: John Mayer

Lonely was the song I sang, 'til the day you came
Showing me another way and all that my love can bringÖversvämning!

2010-11-05 @ 23:18:22


Köpte nya örhänge idag. Långt med 4 fjädrar, i like. Gillade dock inte glittert på fjädrarna men de hoppas jag ramlar av.

Helt sjukt blev det översvämning på H&M. Vi var där nere. Allt var som vanligt. Vi åkte upp.. provade kläder.. hörde konstigt ljud.. prova vidare.. betala de vi ville ha o skulle sedan ta rulltrapporna ner igen.. jag steg på.. åkte ner.. men syster kom aldrig med o när jag kollar ner är de översvämning på golvet. Gaaaah. Fick åka upp igen. Lixom var kom det ifrån? Från väggen sa någon.. Öhh sa vi o blev värsta oroliga att de skulle stänga ner vårt älskade H&M. De stängde av lite, men inte helt. De borrade o höll på o ska fortsätta på måndag...

Synd det inte var det nya matstället som öppnat upp. De kunne översvämmat o flytit bort tycker jag. För hela köpcentert luktar skit av deras os. Ja ärligt, jag mår illa..

Köpte ett par svarta jeans på H&M för ENDAST 99:-, helt otroligt! Annars så fikade vi ju o hade det trevligt, sprang i elvatusen trappor upp o ner för att emellanåt gå hem till syster o sköta hennes tvätt. Tvätta, tumla, hänga upp. Upp o ner o upp o ner o ner o upp. Mitt knä... höll på att dö.

"Har du så ont eller varför går du så konstigt?" - Gissa en gång!

"Men gör du dina övningar?"  -  Knäböjen? gissa en gång om jag ens KAN!

"Nä, det är förstås, de hörs ju konstigt" - Det ÄR konstigt!

Tillbax till verkligheten!!

2010-11-05 @ 10:39:49

Hallå världen!!!

Efter att ha suttit inne i 3 dagar utan att gå ut, utan att duscha, utan att klä mej o knappt ha gått utanför mitt pytterum känns de verkligen befriande att kunna andas ut och ta en dusch, raka benen o topsa öronen. Höhö..

Ja.. som ni vet skulle slutuppgiften i första kursen lämnas in igår. En grafisk profil för ett företag. Inte de lilla arbetet med andra ord. Visitkort, webbsida, logotyp, typsnitt, färg, grafiska symboler, brevpapper o kuvert, grafiska tillämpningar så som annonser o företags bilar. Mkt men kul. Dock för lite tid. Nöjd med arbetet men man kan ju alltid göra bättre.. alltid göra lite till.. om man bara haft mer tid, om man bara börjat lite tidigare.

Fotsatte med samma företag som innan men ändrade allt.. därför var de inte så lätt som man kanske kan tro. Men som sagt.. jag är rätt nöjd o de är himlans kul fast jag emellanåt vill slita mitt hår.

Hade inte tänkt sitta vid datorn nåt mer på några dagar efter detta maraton.. men vem kan hålla sig borta? Inte jag! ;P

Bebi igår: "Man märker att du har fullt upp, du har ju inte bloggat nåt på ett tag."

Ledig idag ska jag fortsätta ta hand om mej själv. Gå ut i friska luften, städa iordning alla mina papper... Fika med syster o bror på stan..

Fixa med de där gymkortet?

Sluta äta godis? (lovade bror imorse, lovade mej själv att försöka)


Berusa mej!

2010-11-03 @ 12:20:30

Musik: Warpaint


Att Los Angeles-kvartetten Warpaint sagt att debutalbumet ”The Fool” är gjort för att lyssnas på när man är hög ska nog tas med en nypa salt. Däremot är deras musik smått berusande i sig. Med sin förföriska blandning av drömsk neopsykedelia och 90-talets mörkt melankoliska shoegazepop har bandet snabbt skaffat sig en fanbas bland Hollywood-folk. På uppföljaren till fjolårets uppmärksammade ep ”Exquisite corpse” har de förädlat sina experimentella postpunktexturer till rena naturfenomen. Emily Kokals och Theresa Waymans eteriska röster skapar en dimhöljd intimitet, inte olikt New York-kosmopoliterna Blonde Redhead eller ett mer hypnotiskt Mazzy Star men ändå eget. Som när spåret ”Undertow” låter 60-talets flickpop kollidera med grunge.

Bästa spår: ”Warpaint”, ”Undertow”

Annons:

Skydda mej!

2010-11-03 @ 11:10:10
Sorgligt att jag försov mej o missa "min akuttid".. men men whatever.. jag får väl köpa de där jävla skydden o se glad ut ist.

(huvud,) axlar, knä o tår

2010-11-02 @ 20:48:14

 

Vill min kropp att jag ska se ut såhär?


Down / Hallux valgus

2010-11-02 @ 18:39:32

Med bussen eller ej?
Hinner jag?
Mår du bra?

Nej, nej, nej.. =/

Uhh är helt slut i skallen. Suttit o jobbat vid datorn hela dagen o sen så hänger hela programmet sej o woops, så är ALLT försvunnit. Damn... jag VET att man ska spara spara spara.. men ibland glömmer man det ändå... FAN. Var långt ifrån klar o kanske var inget bra, men jag hade ju grunden, jag hade ju färgerna jag ville ha. Suck.

Har ingen motivation heller när jag är orolig över dej..

Så mkt att göra att jag inte vet var jag ska börja... stress stress stress.. munsår o magont.

O imorn ska jag ringa Dr för akuttid för min fot. Ringde i fredags men de hade ingen tid att ge mej (en vecka fram) så jag skulle ringa på akuttid på onsdag (imorn). Hah. Den passar inte in som akuttid. Har jag lixom haft ont i ett halvår kan jag väl ha ont i en vecka till.. ge mej en tid bara, men nä nu ska jag ist sno en akuttid från dem som kanske behöver den bättre. Jag har ONT, de är inte de.. men jag tror inte min Dr går med på en akuttid. Suck... är rädd för att de blir operation i slutändan o då kan jag ju inte jobba o andra sidan kan jag snart inte göra nåt annat heller om de fortsätter såhär. Fan.

För övrigt värker mitt knä fortfarande o min axel oxå..

"Du går som en gammal tant!"

Jo, tack jag vet.. de är fan skandal vad min kropp strejkar..

--

Uppdat:

Hallux Valgus

För de intresserade (hah) så ser min fot ungefär ut sådhär..O på 1177 stod det bla..

"De flesta behöver ingen behandling eftersom det brukar räcka med att använda skor med gott om utrymme för foten."

JOmen hey, de kvittar vilka skor jag har.. så gör det ont. O jag har till o med ont utan.. Suck. Alltid alltid.. är de något.

Hallux valgus, please leave me alone!

Dock pratade hon på läkarmottagningen i fredags om att de även kunne vara gikt. O de kan man få om man dricker för mkt rödvin, sa hon. Hah.. jag dricker INTE nåt rödvin över huvudtaget!


Saknar dej fast du står här mitt framför mej

2010-11-02 @ 14:08:50
Det är med dej jag vill bli gammal..

Musik:
Familjen

Sååå efter..

2010-11-02 @ 11:03:23

plugg plugg plugg. test test test. gäsp gäsp gäsp... så trött.. men måste hålla mej vaken. Känner att jag ligger lite efter. gaaah.

GODNATT!

2010-11-01 @ 23:30:12

pic. me

Fast...

2010-11-01 @ 19:37:50

pic, me

Fastnar lätt i arkiven. Älskar bilden!

Ur arkivet från våren 2010

2010-11-01 @ 19:19:56


O alltid när jag letar i arkivet så kommer jag fram till hur kär jag är i bruna ögon. O lång lugg.. ♥

Det bästa som hänt mej

2010-11-01 @ 18:10:51

pic. me

1 halvår på distans + 1 halvår tillsammans i skåne = 1 år av kärlek med bebi

o innan dess lite småflirt några år innan... men vem hade då kunnat förstå att vi skulle kunna ha det såhär bra ihop.

Älskar dej, älskar dej, älskar dej.. går inte att förklara i ord hur mkt jag älskar dej. Visst har vi haft våra små motgångar men de är ju inget jämfört mot all den kärlek som bara växer sig starkare för var dag som går. Du är underbar bebi... o jag ser bara framtid med dej... massa massa mer framtid ♥ 

PUSS & LOVE för att vi är bäst ihop!

Aj!

2010-11-01 @ 17:11:50
Gaaah åt alldeles för snabbt vilket jag får sota för nu, maaaaaaaaaaaaagooooooooooooooooooooont, aj!

RSS 2.0