K a t a s t r o f - 3 in 1

2011-09-29 @ 12:23:57

Det känns som om jag har gröt i öronen. Eller ännu värre, som om hjärnan håller på att rinna ut.. ur öronen. Jag är förkyld. Så jäklans förkyld. Förra veckan tänkte jag just på att de är sällan jag sjuk i förklylning. O så vet ju alla att man inte ska tänka.. för då slår det till som aldrig förr. Okej det har varit värre än såhär.. men jag hade lixom glömt bort.. hur det var.. att vara förkyld. Nästan iaf. Är tjock i hela huvudet.

Måndag: Ledig, illamående, gråtandes o flyttandes. Eller delandes. Ja förra inlägget beskriver det hela..

Tisdag: Jobb o en hyllning till bror på facebook om hur tacksam jag är för att han hjälper mej när jag behöver. Bla hjälpte han ju mej i måndags med att köra o bära min nya tv-bänk jag köpte då. Hyllningen innehöll även en inbjudan till kaffe på eftermiddagen efter jobb. Tanken var kaffe o bygg av nya tv-bänken. Verkligeheten blev en annan..

Bror mötte upp mej utanför o vi gick upp till lägenheten. Han käka kebab o jag var trött efter jobb o med förkylningen. Brorsan käka upp o jag bjöd på kaffe. Varmt som de är när man precis hällt upp väntade vi på att det skulle svalna o så länge spelade vi Wordfeud på våra mobiler. O så helt plötsligt så sa det PANG!! Bror spillde ut sin FULLA kaffekopp över både mitt nya bord, mitt nya sofföverdrag o min matta.. allt som är vitt o allt som fanns runt omkring. Jag torka medans bror mest stod handlingsförlamad.. torka torka torka.. o så PANG o så vältes den andra koppen, över brorsans nya i-phone. Ingen av oss blev arga (hjälper inte) men bror frågade lungt: "Välte du den för att ge igen?". Nej självklart inte.. visste inte ens att den låg där o att det var hans (vi har ju vita båda två) fick panik att mobilen gått sönder.. men den klarade sig som tur var. Dock var det sämre med mitt bord.. fattigtjävlaskit.. fläckarna gick inte bort. Så nu har jag massor av kafferingar o märken från trycket på reklambladen som oxå låg på bordet o blev kaffedränkt. Gaaah. Nån som vet nåt medel som är bra för sånt här? Provat med allt jag har hemma. Okej det är bara svaga ringar.. men man ser... man ser att det finns där.. om man tittar noga. Borde inte bord klara sånt här? Jag menar vi torka ju direkt.. =(


Efter denna händelse.. blev vi så trötta att vi slängde oss på soffan igen o sen var det visst dags för bror att ge sig av o vi hann inte bygga ett skit =(.

Förresten sa bror: Jag har läst att man mår bra av kaffe.
Jag kontra med: Att dricka kaffe ja, men att spilla ut kaffe på allt man äger blir man fan deprimerad av.


Så depp o ensam kröp jag ner i sängen med tjocktröja, luva, tjockstrumpor o de sista varma kaffet i kannan. Somnade o sov tills mamma ringde o jag tvingade hit henne för att hjälpa mej med bygget. Hon skulle ringa upp mej när hon var i stan. Dock somnade jag om o när hon ringde 4e gången vaknade jag o sa att jag inte orkade. Hon kom dock upp en snabbis för att lämna lite mat hon handlat o sa att jag skulle krya på mej. ♥


Fick bla ett paket magnumglassar, mmm..


Onsdag:
Vaknade somnade o vaknade.. gick till jobb. Tog soporna med med på vägen ner till cyklen.. men precis när jag stängt igen dörren upptäckte jag att jag låst in nycklarna IGEN (3e gången). O man kan ju inte gå ut på gården utan att behöva öppna med nyckel för att ta sig ut igen. Smart som jag var kom jag på detta innan o höll dörren öppen när jag sprang iväg till sopkärlen för att sedan ta mej ut igen. Men utan nycklar kan man ju inte låsa upp cyklen så jag fick gå.. till jobb. Tur jag inte var ute i sista minuten som jag är ibland. Så utan dörrnycklar, cykelnyckel o jobbenycklar fick jag låna cykel på jobb o vikarienyckel till lokalen. (ja jag sa väl att jag kände mej tjock i huvudet.. kan tydligen inte tänka längre). Jobbedagen var en av de jobbigaste o längsta.. frös, svettades, svettades o stressade o kunne knappt andas. Snacka om att jag var slut när jag kom hem. Som tur är så hade snälla bror kommit ner med reservnycklarna till mej så att jag kunne komma in i lägenheten o slänga mej på sängen för att sedan sova från kl 16.30 till 23.00 o sen från 1.00 till 7.00 i morse. Ungefär. Måste jag nämna att jag fortfarande är tjock i huvudet o att det känns som om hjärnan fortfarande inte fungerar som den ska?

Jaja.. jag gick upp vid 7 idag o käka frukost. Kolla nyhetsmorgon. (Tv:n står på golvet). Duscha o tog mej sedan itu med tv-bänken. O skam den som ger sig. Klarade det helt själv med två händer. Så nu är den klar. Äntligen. Nu ska bara tv upp på den oxå o de vill jag verkligen inte göra själv. För tv.n är tung o foten sitter inte fast så man måste faktiskt vara två till de där.. eller.. kanske.. om om ingen kan.. o jag inte orkar vänta.. så klarar jag nog de själv oxå.. på nåt sätt.D tog med sig köksklockan vi har haft på väggen på ett spik som satt där redan när vi flyttade in. Idag satte jag upp min klocka på samma spik.. men hey.. lite stor kanske...


Jag menar strömbrytaren till taklampan blir ju övertäckt.. muhaha. Åhhh.. jag vägrar att köpa en ny. Men när man är van att där brukar sitta en klocka så tittar man ju alltid dit för att veta vad tiden är.. o ja där måste lixom sitta en. Hah.. så detta får funka.

Måndag, tisdag, onsdag o idag.. de blev vist inte alls 3 in 1.. utan snarare 4. Men sikt i de.. solen lyser o jag borde nog ta mej ut. Syster hade tydligen sett ett vitt bord med stolar till mej som jag tänkt gå o kolla på innan jag åker till malmö. Så tjing so long!


Packa, packa.. gråta, gråta..

2011-09-26 @ 21:14:49

Dagen idag har vatt den jobbigast på väldigt väldigt länge. Magont, illamående o skakig i kroppen pga av att behöva packa ner ett liv i lådor. De liv som var planerat här. Vi två tillsammans. Men nu är det bara jag.. Nu har han hämtat en del av sina saker men fortfarande inte allt, vilket betyder att vi måste gå igenom ännu en sådan här dag..

De är inte de att jag inte tycker om honom. De är bara de att det inte går att leva så som allt blev..

Steg upp tidigt imorse o packade en del..


Fann denna lapp längst ner i lådan när jag packade.. ni förstår ju själv att man börjar gråta. För sådana här små smyglappar la vi lite var stans för den andra att hitta vid överraskande tillfälle.. i snusdosan.. i sängen.. på kudden.. på anslagstavlan.. osv.

..sen kom han o vi packa tillsammans. Det ekar nu tomt i kökskåpen.. jag har ju mitt kvar.. men han tog ungefär hälften. O jag har mitt resten i källaren.. så jag är inte utan köksredskap.. men dock utan sambo.

Till slut orkade vi inte mer. Till slut la vi oss i soffan o grät. Båda två..

Innan han kom var jag iväg o köpte mej en ny tv-bänk. Just den jag tittat på, var nu på rea, just idag, (hurra!?). Jag haffade den o nu ikväll har jag ensam försökt få ihop den. Men de går inte. Jag vill inte säga att jag behöver en man för sådant.. för jag kan.. men jag behöver typ två extra händer.. som kan hålla.. i andra sidan.

Jag är en sån som vill kunna klara mej själv. Men jag är oxå en som vill dela mitt liv med någon annan. Jag trodde det var vi. Han vill. O jag vill.. men inte på det sättet..

[ g r i n p a u s ]

I morse hörde någon av sig som ville prata.. vi pratade o jag gav råd o kanske andra sidor att tänka på. Likadant igår.. påminde o försökte få någon att tänka på sitt bästa. (eller skydda mej själv?)

Men hur kan jag som är så trasig ge råd? Hur kan det kännas så lätt att prata med andra när det är så svårt för en själv?

Jag antar att det är distansen..

Ser bättre lite längre ifrån. Men ändå.. ni kommer ju alltid tillbaka, ni tackar o säger: "du skulle passa som kurator eller psykolog".. Jag vill ju hjälpa men samtidigt förs tankarna vidare till flickan jag en gång försökte rädd.. flickan som blev en ängel o skrev ett avskedsbrev till mej fast vi aldrig hade träffats.. ett avskedsbrev som gick långa vägar men ändå hamnade rättj till slut. För att det stod mitt namn på det. (men ingen adress). O hennes namn i det. Min ängel... jag tänker på dej ska du veta.. förlåt att jag inte räckte till.. jag ville ju.. men får ist tacka.. för orden i brevet. Enligt dej kunne jag inte gjort mer.

Så borde jag sitta här.. leva just här.. på detta ställe.. på detta vis.. ?

Det finns många frågor inom dessa väggar som nu ekar tomhet..

men jag har öppnat mina kartonger o nu är det dags för mej att bygga upp mitt liv igen!


Varför?

2011-09-25 @ 20:20:28
Varför denna paus på 2 dagar?

Jooo för jag har, lixom så många andra, blitt jävligt besatt av ett spel (Wordfeud) på i-phonen. Gaaah. O att jag vann mina 3 första spel gjorde ju inte saken bättre.. kan inte sluta! Nya omgångar o fler o fler motståndare. Flera spel igång samtidigt.

Lust att mötas?

Säg vad ni heter så "addar" jag ;)

PUSS!!

--

Annars? Eller ska man säga V a r f ö r (tokspela)? För att jag är, känner mej, nere. Sorgsen. Ledsen.. För det är så jävlans tufft just nu, allting. Borde inte bry mej om andra.. men det gör jag. De påverkar O jag känner mej ensammast i världen.

Imorn kommer dessutom D o hämtar sina saker/möbler som fortfarande står kvar..

De behövs rensas ut.. samtidigt som allt blir så mkt verkligare då.

Sa jag att jag kände mej ensammast i världen? Sa jag det? Sa jag att jag vill ha ett genombrott ifrån den här jävla kaosen?

Ta mej
långt långt
bort
här ifrån.

Redo för något nytt!!

2011-09-23 @ 16:50:37


Helg. Lönehelg för vissa. Inte mej. Får den 27e. Orättvist tycker jag. Alltså jag tycker alla borde få på samma dag. Eller dagarna efter varann. En hel helg mellan är iaf för mkt. Tänk de som inte får lön förän nästa vecka.. de kan kanske inte alls vara ute o leka med de andra som precis fått sin. Dock rör det inte mej då det ändå är jobbehelg för min del. Men ändå.. 27e är ibland alldeles för sent när det gäller vissa räkningar. Det är taskigt..

Hur kom jag nu in på detta? Jo läser City "6 saker att göra i helgen" o jag bara saknar tiden då jag bodde i malmö. Närheten till allt. Gångavstånd ist för buss. Jag utnyttja det dock för lite. Men jag hade skolan o en hel del att göra.. men ändå. Den magiska känslan.. jag saknar den.

Kyckling o vin på fredagar o fika på stan om lördagar...

en hand att hålla.

Att vara nära..

allt stort.

Jag vill igen
o jag känner..

att jag är redo för något nytt!! 

Överraska mej!

(nästa helg är jag ledig!)

♥ till Ellos för snabb leverans!

2011-09-22 @ 22:02:26

Idag kom paketet jag beställde i förrgår kväll.


I påsen låg bla denna kartong o i kartongen låg..


två små änglar


som nu sitter i mitt sovrumsfönster.

Det fanns även ett överdrag till soffan som visas senare. O så låg där en katalog som jag nu ska bläddra igenom o säkerligen hitta massa mer fint i.

Lyssna! Lars Winnerbäck - Kom Änglar

Hur ser ett liv ut..

2011-09-22 @ 15:48:10
Hur ser ett liv ut om man inte har tillräckligt med kärlek?

Min bok på 550 sidor är nu utläst så jag gick direkt till bibblan idag o lånade mej 4 nya böcker. Alla om kärlek. Rädslan för ensamhet men oxå för kärlek. Typ. Har ju inte läst dem än.. men i det stora hela, ungefär.Hade tvättid idag men jag boka om den till måndag ist. Känner inte alls för att springa upp o ner i trapporna.. bäddar nog ner mej ist med mina böcker. Förlorar mej själv i nån annans liv...

för imorse kom telefonsamtal om jobbiga saker o tårarna sprutade. Orkar inte mer.. orkar inte ta nån mer skit. Det är slut...

Var dock en runda på stan vid middagstid. Träffade B som frågade hur det var men svarade själv på fårgan med att påpeka att jag lös o såg lycklig ut. Jag blev förvånad men glad. Höstsolen stod ju på o jag hade letat fram en stickad kofta o mina svarta gamla jeans hade jag rivit hål på. Alltså en helt ny look på dem.. o inte lika "gamla" längre. Skinnjackan ville jag med ha.. men de var för varmt. Älskar sjalar o skinnjackor o koftor. Älskar nog hösten ändå..

då kan man mysa..

Ikväll blir det kyckling, vem vet mest, halv 8 hos mej o robinson. Torsdagsmys delux.

Ingen mer skit i mitt liv! O vet ni... jag fick ett meddelande idag om att mitt paket från Ellos har kommit. Yes jag har redan varit o hämtat det o i nästa inlägg får ni se bilder.

Hej svej sålänge!

Ps Tack N som peppa upp mej lite igår ;). Tack Marta o syster för helgen. O tack paps för igår. ♥

Hejdå dörr, hej vägg!!

2011-09-22 @ 12:32:15

Mitt nya är att jag tänkter ta ner en (onödig) dörr för att få en helt ny vägg där jag tänkte hänga upp massor med inspo bilder o text!


                                                                                                                                               Bildkälla

Grejen var den att jag såg att grannen under hade tagit bort sin dörr o hade hängt upp en spegel på väggen. Tyckte de var en bra ide tills jag insåg att utrymmet omkring inte var så stort som jag vill ha det. Man måste kunna gå bak för att se... Just nu hänger min griffeltavla bakom dörren men den syns ju inte för att dörren alltid är öppen o på så sätt gömmer väggen. Men nu ska den ner.. för fast jag har hur många väggar som helst så vill jag verkligen ha just den väggen till nåt kul ;)


Detaljer..

2011-09-22 @ 12:20:01

Mina senaste ljusstakar..


Min nya spegel..

Hur var det?

2011-09-21 @ 23:48:55
Jag tror jag minns vad du sa
men inte vad du menade

för hur skulle jag kunna..

o varför?

Mina nya fina..

2011-09-21 @ 22:48:44

Kaffe, te, kaffe, te.. (som timbuktu - lobbyn om 5)


Spegel


Soffbord

Yes, det blev en spegel o ett soffbord ist för en tv-bänk. Ångrade mej lixom o väntar på att en helt annan tv-bänk (samma serie som soffbordet) ska bli nersatt eller på att jag ska få lön. Hittade även ett matbord med stolar o ett vitrinskåp jag är sugen på. Ja.. snacka om hur snyggt mitt vardagsrum kommer bli om jag köper allt detta. Plus det jag beställt från Ellos.. ååh jag vågar inte ens tänka på hur underbart det kan bli ♥ ♥ ♥

Jag tänkte för litet o drömde för stort

2011-09-21 @ 13:40:01
K A A A A A A AA A A A A A A A F F E E E E E E E E E E E E ! ! ! !

Äntligen kaffe!! Kände att det inte ens var lönt att stiga upp imorse när jag ändå inte hade nåt kaffe hemma. Låg i sängen till 12. Sen tog jag mej i kragen, duscha o sprang ner på stan o köpte ZOEGA!! Starkt kaffe, svart kaffe!! Mmmm människa igen!

Amen hey, det hade ju vatt smart att sätta igång ljudet på högtalarna oxå o inte bara sitta o vänta på låten. Koko, inte konstigt jag inte hör någonting..

Fridag idag o jag borde
- vattna mina blommor/växter. (Älskar blommor/växter (som inte luktar) men har så svårt att hålla dem vid liv) -Done!
- renbädda o byta till mina täcke
- dammsuga
- diska -Done!
- få iordning bland viktiga papper
- få iordning bland halsdukar o sjalar, ordna med korgarna - Done!
- fixa o dona med mkt annat
- sjukgymnastika

hahha.. varför har man alltid så roliga listor när man väl är ledig..

sen kommer paps o bror o så ska vi köra iväg o kolla på den där tv-bänken. jag pekar o de bär.. haha. love you guys ♥

sen handboll ikväll.. woho!

Spännande att se..

2011-09-20 @ 18:27:44

Beställning från Ellos hemavdelning är gjord.
Hoppas hoppas det passar o är snyggt!

Imorn ska paps o jag kolla på tv-bänk
får se om det blir nåt denna gången!

Sen blir det handboll på kvällen
I ♥ handboll...
synd att aldrig syster vill följa med!

Fast imorn ska syster till sthlm
o sen nästa helg till gbg
behöver ju inte alls nämna att jag är avundsjuk. -Morr.

Nu ska jag fortsätta att läsa i min bok som är rätt bra.
Tjingtjing!!

Ps: Ane brun gör bra musik. Lyssna!


1 gång, 2 gånger, 3 gånger..

2011-09-20 @ 17:46:59
Förresten, 3 gånger på en dag, måste inte de betyda något?

Ko-ko

2011-09-20 @ 17:05:34
Trodde jag skulle blogga mer när jag skaffade mej en i-phone, men tji fick jag. O nu känns det ju dumt att ta upp det jag skulle ta upp för de känns inte lika aktuellt. Måååh i-lands problem delux!

A n d r a   t ö n t i g a   p r o b l e m   j a g   h a r   ä r :

- Fick punka på cykeln igår. Var tvungen att gå hem från jobb. Likaså idag, gick till o från jobb o låna låg cykel på jobb som jag fick ont i knäna av att cykla på. (Man kan inte tro det, men jag har nog rätt långa ben ändå).

Kommer inte lämna in min egen cykel på lagning förän efter löning då jag måste fräscha upp lite andra saker. Typ min sadel som samlar vatten när det regnar o gör att jag blir as blöt i röven när jag cyklar. O mina handtag som smular sönder. Jag vet.. jag borde nog köpt en helt ny cykel för längesedan ist för att köpa reservdelar helatiden. (En jul för nån år sedan önskade jag mej en sadel, trampor, handtag o ny cykelkorg. Jag fick allt jag önskade mej o efter var paket blev syster mer o mer förvånad o sedan sa hon: hade de inte varit smartare att önska sej en HEL cykel? Hah. Kanske. Kanske inte.)

-
Gick hem till mamma o pappa för att låna bil men ångrade mej o tog brors cykel ist fast det REGNADE. Cykla o handlade o glömde det viktigaste. KAFFET!!

- Har fått magelåten på huvudet o håller allvarligt på att bli knäpp.

- Mitt strumpproblem har spridit sej till skon. Mina strumpor vänder sig alltid upp o ner. Jag får alltid hälen på strumpan vriden upp på fotryggen. ALLTID!! Tar på strumporna normalt o en stund efter sitter de fel. Vilka strumpor jag än använder. Stora som små. Långa som korta. (även strumpbyxor). O nu har det även övergått till skorna.. tungan vrider lixom sig. Varför? Hur fan går jag?! Vad är det för fel på mej? "Snälla bullen berätta!!!"

- Köpförbudet jag hade i lördags sprack. Köpte: - en telåda - ett par svarta byxor - en svart klänning.

- Den gröna koftan jag köpte i slutet av förra veckan är FUL!Klippte luggen för en vecka sedan fast jag var så himlans glad för att den äntligen blivit jämnlång med håret.

Dans

2011-09-18 @ 23:52:07
O det var dans dans dans..

Jag dansade så där som jag sa o det finns film på det.. men jag får se om jag lägger upp den. Inte helt säkert.
Nu ska jag dock sova. Gonatt.

Fest hos Lajl

2011-09-17 @ 22:41:35


Martas favvis. Fast Marta sjunger: Det är feeeest nu, hos Lajli, lajli...

Ikväll dansar jag såhär..

2011-09-17 @ 20:13:20

Lördagsledig

2011-09-17 @ 09:46:35
Ledig lördag o jag har ändå hunnit med att

- färga håret
- duscha
- käka frukost
- sminka mej
- kolla tv
- bäddat sängen
- diskat

allt innan kl 9.00. Hoh.

Ska snart iväg till kusin o låna busskort sen blir det malmö med syster. Hon skulle visst shoppa något till hennes stockholmsresa. Själv tänkte jag ju hålla igen med shoppingen, men hon lockade med bjudfika så jag hakar på. Får se om jag kommer klara av att hålla mej borta från shopping trots allt.

Synd inte vädert är lika fint som igår. Igår var det underbart. Sol o inte alls orkan. Idag är det moln. Synd, för jag ville känna känslan att vara ledig en lördag i höstsolen... bara gå o njuta.. andas in.. den friska luften. För visst är det nåt  visst med soliga höstdagar..


För ett år sedan såg jag ut såhär.. med mya skor o ny halsduk.. o vad jag trivdes.. det verkar ha varit en fin dag oxå.. med sol o bara kofta o skjorta promenera jag till bibblan.

Idag funderar jag på om jag ska ha mina boots med klack.. för bättre hållning? Men jag kommer säkerligen få ont i både benhinnor o rygg. svårt val? Egentligen inte.. =P

Get the look! Got the look!

2011-09-16 @ 19:54:00

Fick ett Get-the-look-meddelande från Lindex igår, 25% på valfritt damplagg. O hur passande var inte det. I got the look i den gröna koftan som nu är min ;)

Tvekade dock mellan koftan o en blus. En blus som kanske ser "finare" eller "mognare" ut. Ni vet gissa åldern. Alla som inte vet, var enda en som inte vet min riktiga ålder gissar alltid för ungt. Nu i veckan var det en som sa 21, när jag sa nej, sa hon 19? O när jag sa äldre sa hon 24, men nej nej nej.. jag är äldre.. så mkt äldre. På gott o ont.

Kanske mest ont. Jag vet inte varför jag tar åt mej så. Men sen jag fyllde 20 har jag haft åldersnoja. Jag har aldrig passat in i "ramen" för "hur man ska vara" o jag känner mej bara fel fel fel fel..

När jag var liten hade jag större förväntningar än det här vid denna ålder. Jag tänkte karriär o familj. Men jag har inget av det. Varför? Var gick det fel? Hur blev jag såhär? Hur fastnade jag här?

Jag höll på att bryta mej loss för 2 år sedan när jag flyttade 40 mil norrut. Men en hand ryckte mej tillbaka. Kärleken greppa mej o jag kom tillbaka. Tillbaka till något som inte längre finns kvar. Saken var ju oxå den att jag inte riktigt trivdes på stället jag hamnade på heller. Jag älskade miljön.. men resten? Byn var för liten o det jag letade efter fanns inte riktigt där. Därför föll jag tillbax. Tillbax för att åter vakna på samma ställe.. starkare? Svagare? Mer sönder?

Damn damn damn.. jag drömmer o jag vägrar ge upp.. nån gång släpper det. Nån gång är det väl min tur? Hur förvirrad jag än är så har jag mina krav o gränser.. de släpper jag aldrig.

Omogen? Maybe på vissa plan.. kanske uppfattas jag förvirrad.. dont know.
Klädstilen? Kanske den som "klär ner mej" men jag vägrar gå i skor o kläder jag inte trivs i. Jag inte kan röra mej i.
Barnslig? Det är min humor. Man måste ha kul. Dock är jag en tänkare oxå, en känskomänniska.

På gott o ont. Allt är på gott o ont. Allt har alltid minst en sida.. jag måste lära mej satsa.
- Men på vad då, ja herre gud på vad då?
- Men för helvete, på något... bara på något, helst dej själv!

NU: Musik o redigering av bröllopsbilder. För att det är något jag älskar..


Gissa min ålder!

2011-09-14 @ 16:51:41
Ni som inte känner mej, hur gammal tror ni att jag är?

fortsättning på: kiss kass..

2011-09-13 @ 21:44:17
Blocket har så mkt skit att jag mår illa. Går o lägger mej ist. Gonatt.

Kiss kass..

2011-09-13 @ 20:45:24
Hahha jag är för rolig jag. Tror tydligen man endast kan leva på flingor o mjölk. O sen somna jag bort möjligheten till frukost imorn. Skulle ju gå o handla (flingorna slut, mjölken slut, inget bröd, ingenting!) men vakna när affären stängt. O nu kom jag på att affären långt bort stänger senare (kl 21) men palla cykla i denna blåst. Nej.

En annan sak som är komiskt är att tv-bänkarna jag tänkte köpa nu säljs till fullpris o då känns det nästan omöjligt att köpa dem, för man VET att de har varit billigare o känns på så sätt inte värda sitt fullpris.

Tredje saken var igår när jag skulle till jobb. Hade tydligen varit borta från jobb så länge att min väska möglat. Gaaah, glömt en frukt som möglat o fördärvat hela väskan o allt innehåll pga lukten. Illa. Ännu mer illa var att jag trodde jag börja 7.30 fast jag börja 7.00. Hela dagen blev lixom förstörd. Micron på jobb funka inte heller. Inte den JAG valde. Så fast jag va först in med maten fick jag vänta till sist när alla käkat upp. Kul.

4e saken, jag har köpt ny mobil, hurra!! O jag fick lov att komma tillbaka till affären för att lämna in en gammal mobil o ta nåt från sortimentet för 250:-. Najs tänkte jag. Har massor av gamla mobiler som ligger o skräpar. Men tji fick jag när jag kom på att jag varit så duktig att jag lämnat dem på återviningscentralen. Gaaah. O mobilen jag hade innan denna nya var ju Anders som jag fått låna. Damn damn damn.. att man är så redig ibland. Behöver ju ett skal som skyddar. Dock jätte tack till kimsan som gav mej ett i lördags. Men jag vill ha ett till, annan sort o funktion. =/

Träningen idag gick iaf bra. Ökade från 15 till 20. Ska träna varannan dag. Inte påfresta för mkt. Återbesök i slutet av nästa vecka.

Att tänka på: hållningen. Inte sjunka ihop. Sträcka på o tillbaka med axlarna. Påminn mej gärna!

Förresten tog jag en runda på stan igår.. så myk nytt de fått in medans jag varit "sjuk". Provade bla den här gröna koftan på Lindex. Älskade den.. men den stacks lite.. lönt att köpa då?Nu ska jag hänga på blocket.. se om de har nån snygg
- tv-bänk
- matbord+stolar
- soffbord

Lyftet

2011-09-13 @ 12:43:47

 
På med träningskläderna o iväg till sjukgymnasten, haj!


Kärlek

2011-09-11 @ 23:15:07


Sista bilden innan jag skickar alla bilderna till kimsan. Orättvist om de ska ligga här innan hon fått dem. Men jag kan bara inte låta bli.. Kan inte låta bli att bli så himlans glad av dessa två. Av deras kärlek. Det väcker ju hopp i en själv om att kärlek faktiskt finns.. fast det är väldigt ensamt i mitt liv för tillfället.. men en dag.. nån gång..

i hope!

Precis innan de blev man o fru T.

2011-09-11 @ 00:33:19

Hade velat sitta uppe hela natten o fixa med bröllopsbilderna. Finns så många olika sätt att fixa dem på. Men de får väntas till imorn för nu måste jag sova. Härligt att se kusins o Emys blick på pappa Toni. Ni är så fina ♥

Bara jag som är förvånad?

2011-09-10 @ 23:35:00
Under hela besöket hos kusin kände jag smärta. Dock på annat ställe. Träningsvärk? Svårt att veta, om det är bra eller dålig smärta efter man tränat. Får inte gå så långt att det gör ont. Men träningsvärk lär man ju få av övningar man inte är van vid. Måste fråga. Jag har ju tendens att få muskelknutor oxå.

Jag känner igen så mkt från simningen fast det var så längesedan jag slutade. O jag slutade just pga mina skador. O nu sitter jag här, massa år efter o vet inte om jag ska skratta eller gråta. Om jag ska skylla allt på simningen eller bara på hur jag är född o skapt.

Har alltid vetat att jag har ben som går bak o armar där armvecket sitter "fel". Men det verkar som jag är den som är mest förvånad av statusen: Överrörlig. Att det fanns ett ord (samlingsbegrepp) på alla mina fel. När jag berättat för dem i familjen är det ingen som är förvånad. De visste de allihop. Alla utan jag? Att de var just detta som var problemet till det onda?

Hade skor med klackar när jag gick till kusin. Kunde knappt gå. Så längesedan sist. Men DrT sa ju åt mej att det kunne vara en fördel med klackar.. för då fick jag en helt annan hållning. En bättre. Dock kanske inte klackarna behöver vara så höga som mina.. för jag kan säga så mkt som så att de säkerligen såg ut som jag skitt i byxan när jag gick. Hah, här behövs det övas..

Bekännelse?

2011-09-10 @ 20:05:35

Hjärtklappning. Kom på att jag glömt käka middag. Hinner dock inte, ska iväg o gratulera kusin till giftemålet. Dock blir det INGEN fest för mej. Är man sjukskriven hänger man inte på fest. Är man sjukskriven orkar man inte heller.

Känner skuld bara jag går utanför dörren. Men jag behöver ju frisk luft o jag behöver ju röra på mej. Benen är ju inte handikappade.

Känner skuld bara jag bloggar.. kan man blogga kan man väl jobba? Men jag får väl tacka högerhanden att jag kan skriva.

Det är ju i vänster allt sitter. Även i höger, men värst i vänster. De flesta undrar hur det bara kunnat bli som det blivit. Jag måste svara att jag alltid har mer eller mindre ont i mina axlar. Detta pga överrörlighet som sjukgymnasten sa. Måste därför träna upp musklerna runt axelfästet o öva på min hållning. Mycket viktigare för mej att ha rätt hållning pga överrörligheten. Får inte påfresta kroppen o hamna i yttrelägena, vilket jag ofta gör, då de är där det säger stopp. Men det är fel. Fel fel fel.. sa sjukgymnasten.

Har gjort övningarna idag. Jobbigare än vad jag trodde. På mottagningen i fredags fick jag ju bara testa så jag förstod. Så mkt svårare att göra det själv o komma ihåg hur det verkligen var fast jag har papper på det. Lättare att kunna fråga o ha någon som ser om det är rätt eller fel. Dock är det bara jag själv som känner hur långt jag kan gå innan det gör ont. Men på tisdag är det som sagt uppföljning o återträff med DrT.

På måndag är det tillbaks till jobbet o jag längtar.. hoppas bara det går bra. Jag har ju svårt bara att ta av mej min egen tröja o att sträcka mej efter saker högre upp är omöjligt.


Tjuvkik

2011-09-10 @ 18:33:05


Underbar bild. Underbart brudpar. Önskar er all lycka i framtiden..


Lina på landet

2011-09-10 @ 17:00:00

Fann Lina på landet genom hemmakanalen.se o föll direkt för henns underbart vackra smak. Ge mej matbordet, kristallkronan o skåpet. Ja o allt annat med för den delen ;) Ge! Mej!


Hemmaträning över helgen

2011-09-09 @ 22:03:31

Träningsschema, gummiband o vattenflaska. Nu är sjukgymnastiken igång. Läxa i helgen att köra igenom alla övningarna var dag. Uppföljning på tisdag. Nu godnatt.

Någon av de här tv-bänkarna?

2011-09-09 @ 20:14:05
Måste skaffa mej en ny tv-bänk. Jysk säljer nu ut till bra pris. 1000kr/st för dessa två. Vilken är finast?`


Nedersta har precis samma mått som D:s svarta (fr IKEA) som han snart kommer o hämtar. Den översta är mindre. Tycker nästan den är finare men kommer säkert kännas klen. Åhh.. svårt svårt svårt.. Vilken tycker ni?

Frisk luft

2011-09-08 @ 23:57:50
Det blev ingen promenad igår. Papa kom hem sent o sedan skulle han vidare till ystad för att kolla på handboll. Hade jag bara mått bättre hade jag ju självklart följt med. I love handboll.

Dock ringde paps idag o sa att han kom o hämtade mej efter jobb. Så vi tog en runda till affären o sedan en promenad på landet. Såå skönt att komma ut. Har inte varit ute i friska luften sen i lördags.

Armen/axeln har gjort ondare idag än igår. Går tydligen upp o ner de här. Har varit klädd i mjukis de senaste dagarna. Skulle byta linne i morse o började nästan gråta då jag nästan inte fick det av mej. Kan inte höja armen utan att det gör så fruktansvärt oooooohoooooont =(

Imorgon är det iväg till sjukgymnasten. Ska se vad jag får för mer tider där.. o efter de ska papa o jag planera in ett promenadschema. Minst 2 dagar i veckan ska vi gå tillsammans. Ska bli skönt. Att fylla "mitt nya liv" med aktiviteter. Ska även återuppta mitt intresset för foto. Idag fick jag en fototidning av paps. Längre fram tar jag kanske en kurs. Vi får se..


2 regnbågar

Ännu en dag..

2011-09-07 @ 15:32:40
Befinner mej hemma hos mamma o pappa idag. Hemma i lägenheten håller de åter igen på med trapphuset, borrar o väsnas o har stängt av vattnet. Orkar inte med oljuden o räddslan av att kanske behöva gå på dass när man inte får. Därför är jag här, idag.

Känner mej illamående. Känner mej svag. Väntar på att pappa ska komma hem från jobb så vi kan ta en promenad. Är ju inte handikappad i benen o behöver verkligen frisk luft. Solen skiner men det blåser.

Vänster armen är lite bättre idag samtidigt som det börjar kännas i högran. Alla rörelser fick jag göra med högran igår då vi inte skulle påfresta vänstran för mkt. Jaja.. jag längtar till på fredag så hela processen kan sättas igång..

o jag saknar jobb.

.

Bo kaspers orkester - ännu en dag

Tre svar till er!

2011-09-07 @ 12:48:23
1) Vissa har frågat om bloggen jag inspirerats av gällande träning. Svaret jag kan ge är att vi alla inspireras av olika saker. O har olika mål med vår träning. Jag har skummat igenom olika träningsbloggar förut men inte fastnat för nån särskilld. Det gäller lixom att hitta sin egen grej. Tjejen jag syftade på i mitt inlägg Äntligen tränar saker jag aldrig kommer träna. Men hennes inställning fick mej att inspireras o peppas. Därför vill jag tipsa er som frågat att tex gå in på Shapemeup.se (som charlotte tipsade mej om) o hitta er egen inspirationskälla. Lycka till!!!

2) Gällande dej som tipsade om att din mammas bord var till salu vill jag tacka så jätte mkt. Ett sådant bord har jag ju till o med tittat på själv. Tänkte ringa men sedan menade syster på att det är bättre (lättare) att hitta ett paket, alltså både stolar o bord som är till salu tillsammans.

Är fortfarande öppen för förslag.. så tipsa på ni! Dock är jag även på jakt efter tv-bänk nu. Kanske till o med viktigast nu, med tv-bänk.

3) Till dej som undrade vilken mottagning jag gick för att få sjukgymnastik så är det Lyftet rehab, primärvården skåne. Dock måste man vara listad hos vissa vårdcentralen för att få komma dit. Ring din vårdcentral om du är behov av kontakt med liknande.

Sjukgymnastik

2011-09-06 @ 18:39:12

Hela min kropp är överrölig. Det visste vi ju redan sa paps när jag ringde till honom o berättade vad sjukgymnasten sagt. Han sa nämligen att de enda jag kunde skylla på var mina föräldrar, att jag fått de där generna som gör mej överrörlig vilka, som tur är, varken syster eller bror fått.

I alla fall tyckte sjukgymnasten att jag skulle vara hemma hela veckan o vila upp min axel/arm. O på fredag ska jag på sjukgymnastik. Han skulle sätta ihop ett schema till mej, ett som vi först kör på mottagningen o ett annat som jag sedan kan göra hemma för att till sist kunna övergå till gym. Allt måste nämligen byggas från grunden o det kommer vara tufft men jag är med på allt.. bara jag slipper ha det såhär. Bara jag kan börja leva o röra på mej igen.. utan att det alltid ska sluta såhär. I katastrof.

Berättade nämligen att jag hade ett gymkort men att jag knappt använder det. För att jag inte vågar. För att jag alltid får ont. Han förstod o ska hjälpa mej med andra övningar oxå.. ni vet.. jag har förut klagat på mitt knä, min rygg o mkt annat. Jag har fortfarande ont men orkar inte klaga längre. Jag har även sökt för detta men det är inte så många som tagit mej på allvar. Idag kändes det bra att få träffa Dr T som jag kommer kalla honom. Egentligen skulle jag blivit inkallad av en kvinlig arbetskolega till Dr T men det hade varit lite strul på mottagningen o för att jag skulle slippa vänta kallade Dr T in mej ist. O som det kändes idag tackar jag ödet för det.


Det här kommer bli bra.. det här måste bli bra!


Ä n t l i g e n   n å g o n  s o m   f ö r s t å r !


Överrörlig, hypermobil, sjukt vig..


Handikappad

2011-09-05 @ 22:18:25
Sjukad från jobbet pga armen. Jag får fan ångest, jag har inte råd med det här o jag står verkligen inte ut med smärtan. Ringde vårdcentralen som skickade mej vidare till Lyftet Rehab (arbetsterapi och sjukgymnastik) vilka gav mej en tid imorgon. Alltså har hela dagen tillbringats i sängen. Det gör som sagt ont fast jag inte gör nåt, fast jag endast ligger o vilar.. o ska jag vända mej om i sängen skriker jag av smärta. Det är lixom inte förän man får ont som man förstår vilka muskler/kroppsdelar man verkligen använder i vissa rörelser. Har dock fått sovit en del. Drömde en sjuk dröm om att jag rullade runt i en papperskorg (den jag har i mitt arbetsrum) ute på stan. Det var nån form av träning o jag träffade en del arbetskamrater på vägen. ??!. Vad detta skulle betyda mer än att är totalt snurrig i skallen har jag ingen aning om. O ska man se något positivt med smärtan i armen så är det väl att smärtan i hjärtat inte känns av lika mkt. Hurra lixom? Fan.. tar det aldrig slut?

Var finns en varm famn när man behöver den som mest?

Ingen jävla träningsvärk

2011-09-04 @ 21:17:53
Hur är det möjligt att ha så ont när man inte ens rör sej. När man bara ligger rakt upp o ner o så smärtar det så ändå. Min axel, min arm. Jag har haft ont förut, men aldrig såhär. Vad händer? Vad har jag gjort? Det känns som jag blivit överkörd, eller slagen. Eller att någon äter upp mej inifrån. Det känns som om jag vill hugga av mej armen bara jag slipper smärtan. Snälla.. ta bort det onda..  jag står inte ut.

Jag försöker men jag förlorar varje gång

2011-09-04 @ 13:42:04
Melissa Horn - Under Löven


Pick me up!

2011-09-04 @ 00:29:38
Har så satans ont i axeln att jag knappt fick på o av jackan. Att jag knappt kunne dra klänningen över huvudet. Att jag knappt kan göra annat än skrika.

Gick hem tidigare från kräftskivan. Vill bara vara hemma. Vill bara kunna få lägga mej o dra täcket över huvudet. Syster sa något som fick tårarna att falla. Som träffa rakt på. Innan har jag mest varit arg o besviken. Nu är jag bara ledsen... o svag.

Ensam ensam ensam ensam..

Snälla säg inte att du saknar mej.
Att du älskar mej. Jag vill att du gör..
men jag vill inte bli svag o falla tillbaka
.

Jag måste vidare..

Jag vill krypa in i en famn
som aldrig släpper mej
som är stark o varm
som kan saker om livet
som vill leva
på samma sätt som jag

inte som du
inte i dina lögner

imorgon säger du att du är tillbaka i skåne
imorgon säger jag att du hämtar alla dina saker
så att jag kan radera
bygga upp
o börja om

jag vaknade tidigt i morse
för att tomrummet ekade
för att tomrummet skrämde mej

tänk om jag aldrig någonsin kommer bli lycklig igen..

är så trött på att vara olycklig
är så trött på att vara rädd
är så trött på att vara misslyckad
är så trött på att aldrig komma nånstans

bror åkte till gbg i fredags
bror har hittat sin kärlek där
o jag undrar..
om de inte var jag som borde
o ville
o drömde om
att komma här ifrån

lägger mej ner
blundar
lyssnar
på musik

When I'm down down down down down can you pick me up
When I'm feeling sad and grey can you make it stop
When I'm thinking hard about yesterday
What used to be the present has already flown away
When I'm down down down down down can you pick me up

Come and pick me up..

o tackar vännerna med bra musiksmak
tackar K som tipsa om nåt bra

vad skulle man gjort
utan vännerna
o musiken
jag tror iaf aldrig jag skulle överlevt..

Finaste..

2011-09-03 @ 17:49:35


När man vaknar upp till en himmel som denna är det inte längre lika jobbigt att man vaknade alldeles för tidigt. O att man sedan mått dåligt hela dagen har ju helt andra anledningar.

Mötte upp kusin vid 11 o tog en kaffe, senare kom även syster o vi tog en runda på stan o hade lika kul som vanligt. Skrattade så vi nästan blev utslängda ur affären. Älskar er nåt så enormt. Ni är verkligen dom finaste man kan tänka sej. Med er känner jag mej trygg. ♥

Efter stan har jag sovit x antal timmar o nu är det kräftskiva som gäller! Hurra! Öhh.. ont i magen =(

I keep a close watch on this heart of mine

2011-09-02 @ 23:13:07

Tröstshopping

2011-09-02 @ 21:13:08
Drog till Malmö o mötte upp syster. Tröst-shoppade..


En kaffeburk...


En plåtburk med änglar på, att gömma hemligheter i...


Ett hjärta..

En vit liten liten mjölk-kanna till kaffet (för mina gäster)
En svart halsduk med skinnfickor att värma händerna i

-

O nu när mitt namn står ensamt på dörren behöver jag
- tv
- tvbänk
- matbord + stolar
resten är faktiskt mitt. Som tur är.

Men har ni ett matbord (för minst 6 pers.) som ni vill sälja så säg till!!! Helst vitt.. men skulle det inte vara så kan jag ju måla om det. Så det är ingen fara. Hör av er!!!

Totalt utmattad

2011-09-02 @ 10:18:35
Känner mej totalt utmattad. Som om jag skulle vatt ute o festat inatt o vaknar med värsta bakfyllan.. så hårt tog bråket på mej igår/natt. Vet inte vad jag ska ta mej till nu. Jag är inte personen som bråkar. O över en telefon dessutom då man endast kan skrika åt varandra. Jag är totalt slut. Förvirrad. Ledsen. O jag har ett sug i magen som äter upp mej. Magsår? Orkar inte..

"Man måste våga för att vinna"

2011-09-02 @ 01:46:10
J a g   v å g a d e   o   f ö r l o r a d e   a l l   t r o   p å   ä r l i g h e t .

Förstår verkligen inte hur en sådan bra dag kan sluta i sådan katastrof
Förstår verkligen inte hur jag någonsin ska kunna lita på dej igen
Det kvittar vad du säger nu
så kommer jag aldrig veta om det är sanning eller lögn.
Du har förstört mej... totalt.
Jag kommer aldrig bli den samma igen hur mkt du än kommer förändras.

Det är bara så
det är bara sår

Dagens meny!

2011-09-01 @ 21:56:16

F r u k o s t - Knäcke - kaffe


M i d d a g - Pastasallad med kalkon - vatten


K v ä l l s m a t - Fruktsallad med kasella vanilj - kaffe

Då jag är allergisk mot en hel del frukt (äpple, päron, kiwi..) är de svårt med fruktsallad, men ooh så gott ♥

Bra start på september!

2011-09-01 @ 21:43:01
Tor
Har lekt med denna gullungen idag ♥. Favvis o jag tog en runda i stan o en lunch i solen. Följde henne sedan hem till sina päron o sen vidare för att lämna viktiga papper o handla.

Efter det blev det handboll. Handboll gör mej pepp o jag ska fan se så många matcher jag bara kan denna säsongen! Hejaheja! 

Nu har jag precis kollat Robinson, woho, har aldrig förut följt det som jag gör nu. Känns lixom mer spännande i år då tjejerna fått ta mer plats! Hejaheja!!

Synd bara på alla saker som gick fel i dagens avsnitt. Med förgiftning o hjärnblödning o en kille med grodor i munnen. Rösta ut honom, tack!

Rastat röva

2011-09-01 @ 09:48:29

Varit ute på morgonpromenad i ca en timme. Gick 11000steg. Japp idag fick stegräknaren följa med o vikterna stanna hemma.

Känner nämlingen smärta i axeln o vill inte riskera med påfrestning. Ni som följt mej/känner mej, vet ju att jag har problem med axlarna sen jag tävlings simmade o att detta är ett stort problem för mej när det gäller träning.

Gällande rubriken så kom ångesten när jag tog på mej träningsbyxorna som en gång har suttit väldigt löst o nu spänner över rumpan. Rumpan är verkligen mitt problemområde. Har alltid varit men är nu större än nånsin. Alla byxor spänner.. finns ingen direkt modell som passar mej. Därmed anledningen till att leggings används flitit. Dock kommer då nästa problem.. tunkia eller nåt längre som sitter bra över. Utan att vara för tight eller lägga sej som en hylla över. Ett annat problem är när jag försöker springa.. de känns som jag antar det känns för dem med stora hängiga bröst. Bomp bomp bomp.. rumpan dallrar i hoppen. HAhah... de hörs för jävligt men de är det ju oxå. Ett fett jävla problem.

Men nu är jag igång. Nu rör jag på mej o ska tänka på mer vad jag äter... sen kan jag ju inte göra så mkt mer. Man kan ju inte ändra på hur man är född.. eller hur ;)

Än så länge har jag inte varit o handlat mat.. så de är ekande tomt i kylskåpet.. men jag hittade en liten gurkbit, knäckebröd o kaffe.. vilket blev frukosten efter promenaden..  tillsammans med nyhetsmorgon som nu står på..


RSS 2.0