Längtan..

2010-04-07 @ 16:52:20

 


Dagen promenad är avklarad. Får se om de bli en till i kväll känner mej faktiskt rätt nöjd som de ser ut nu. Blev en lång promenad på vägar jag inte förut gått. Hade dessutom rätt musik i öronen. The Knife.. ger mej nämligen energi. Att bebi dessutom ringde o fick vara med en bit gjorde ju bara de hela ännu bättre.

Kanske kommer bebi upp den 23e. Inte alls långt dit ju, wooohoo.. de klarar jag nog. Hoppas på fint väder då.. så vi kan mysa ute. Fika, gå promenader o ligga på klipporna o studera molnen.

Oh my vad jag längtar efter solen. Alltid längtar jag efter solbränd hud.. men så mkt som nu har jag nog aldrig längtat.. hur de nu är möjligt.

Tänkte sätta mej ner o ta itu med de där temaarbetet om vatten som jag bara skjutet upp o upp o upp. De är till o med så jag får ont i magen när jag ser läraren i skolan. Okej deadlinen har nog inte gått ut.. men ändå.. jag borde göra de klart, hittar dock inte inte dokumentet på mitt usb-minne.. kan hända att jag bara sparat de i skolan. Damn för dit upp orkar jag inte gå, inte nu.. o kanske inte sen heller. Muhahah.

Ska fika med lite avokado o vindruvor nu iaf.. sen får vi se. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0