The breakfast club

2010-01-31 @ 23:48:32


Såg The breakfast club ztv kl 21.
Men hey, nu när jag slog över o tillbax så sänds den igen, en gång till!!
Warum?!?

Yo..

2010-01-31 @ 23:42:10


Slöat hela dagen. Har inte ens packat upp mina shoppingkassar, så de blir ingen visning. Denna jackan från rut mfl, fast i vit var dock en av fynden jag gjorde igår.  F:s första komentar var: "Du ser ut som en hipphoppare"  hahah.. But yo, i dont care, för jag gilla stilen.. ;)

Blev även...

- skinnarmband
- örhänge
- tröja
- byxor
- tights
- 2 linne
- sulor
- BH
- "väst"


Göteborg!

2010-01-30 @ 23:03:09


Scheisse vilken shoppingdag de blev. Från de öppna till de stängde sprang vi runt i affärerna. Men inte hann vi spec långt för de. Hahah.. med de är ju så de är.. i storstäderna.. där räcker de inte med en dag utan man behöver flera.. för att hinna med. Men vi är lika glada för de.. för vilka fynd vi hitta.. härligt härligt. Shoppinglistan kommer kanske imorn.. för nu är de sängen som gällen för en utmattad kropp som min. Tjing!

PS 1: Om 5 dagar kommer bebi o till våren gör han o jag en weekend i gbg, wohoo. ♥
PS 2: Bilden är googlad o sådär mkt snö var de kanske inte på gatorna.. men is var där o kallt var de. Brr..

Heja heja!!

2010-01-29 @ 19:28:33
Nystädat, nytvättat, renbäddat..

najs!

Dagens..

2010-01-29 @ 17:39:08


Dagens kamera: lådkamera gjort av en teeburk
Dagens rum: mörkrummet
Dagens music: winnerbäck - järnvägsspår
Dagens paket: nya linser, bruna linser, äntligen, igen..
Dagens mat: flygande jacob
Dagens underhållning: sångboken i matsalen (F o jag på skånska)

På min kyl..

2010-01-29 @ 16:47:10


på min kyl.. o ni som inte är med.. va inte ledsna.. jag älskar er ändå.. har bara inte hunnit skriva ut alla än.. ;)

Tro - hopp - kärlek

2010-01-28 @ 21:32:21

Nostalgi fest

2010-01-26 @ 22:33:13


Idag fyller Mattan år, på torsdag Mims. De får mej att tänka tillbaka på gymnasiet när dessa härliga människor ordnade fest tillsammans 3år irad. De där va fester som inte kunne slå nån andra.. hahah galna tider man bara kan le åt.. ♥

GRATTIS VÄNNER!!

Nöff nöff

2010-01-26 @ 21:27:32
haha har ni sett, vilken tuff linsbehållare

finns fler här

Saker o ting blir inte alltid som man tänkt

2010-01-26 @ 20:11:06

..spec inte när man redan är svag, då faller oftast saker lättare. Jag är är trött trött trött.. trött på att frysa o gå på halvfart. Jag fryser o saknar dem där hemma. Just nu känns de som om jag bara befinner mej på fel ställe, att denna hålan bara drar ner mej.. inte längre upp. Såg ju fram emot bebis besök till helgen, på torsdag. De höll mej iaf uppe något.. men nu... idag.. sämsta nyheten.. han kan inte komma. Buhu, hur överlever jag då? De är väl bara till o vänta till nästa helg.. men så enkelt är de inte. Just nu känns de omöjligt, löjligt kanske.. men de är så de känns. Jag har lixom kämpat så till just denna helgen o så blir de bara pannkaka. Gaaah.. mår illa.. har varit så mkt i skolan oxå.. att jag verkligen behövde en paus. Ett avbrott med nåt helt annat. Kärlek med värme. Men.. nu kommer de bara rulla på som innan.. i en grå sörja.. o jag mår som sagt bara illa o vet i fan hur jag ska tackla allt..

kanske.. kanske.. dövar allt med en tröstshopping i göteborg till helgen... om jag orkar.


Efterlyser fortfarande..

2010-01-26 @ 08:14:25
Efterlyser fortfarande tips mot elektriskt hår.

Ni som träffat mej de senaste veckorna har sett att jag nuförtiden har allt håret uppsatt i knut (lilla my) ganska ofta. Detta lite pga att slippa de elektriska håret klistrat i fejan, vilket ju är himlans jobbigt o obehagligt. Så nu efterlyser jag tips igen för att slippa detta elektriska. De är inte de att håret är fett, för de kvittar om de är nytvättat eller inte så uppstår problemet. O detta gäller mitt ritkiga hår.. så de är inget låtsas..

Någon tipsade om vatten.. men hey.. de funkar ju till de torkat igen. En annan tipsa om balsam, o jag som inte brukar använda de har nu börjat.. men hjälper de? NEJ! Snälla, nån annan.. som kan tipsa? Jag blir galen..

Rött är sött precis som du

2010-01-25 @ 23:22:57

Tog bort de svarta skavda nagellacket imorse o ersatte med rött... o vilken skillnad en så liten sak kan göra. Lite färg.. o man blir lixom glad o lycklig på ett fånigt sätt. Vilket behövs i allt kalla o trista..

-10 grader lixom o jag höll på att frysa öronen av mej fast jag hade mössa på min promenad. Men som sagt, inget kan stoppa mina promenader nu. Fast för visso är de ju inte lika långa som jag önskat. De får lixom bli två varv nämre våren o långt utanför när de blir ljusare.

Hah, inatt sov jag under två täcke o svor åt kylan, dock får man ju skylla sej själv om man glömt stänga fönstert.. lixom inte unna på att jag var stelfrusen..

Menmen.. mitt röda nagellack värmer mej precis som tanken på att bebi faktiskt är hos mej om bara 3 dagar, WOHO!! Väääääääääääärme...


Del av projektet jag hållt på med på sista tiden..

2010-01-25 @ 17:50:32

Under TEMA-lektionerna i skolan har de meckats en del med mina bilder på ett annat sätt än vad jag brukar. Ni har ju sett mina försök till teckning, för spänningens skull ville jag lixom ha lite mer än foto. O de va lixom inte foto jag ville ha utan bild. Gjorde om fotona i annat filter så de mer likna bilder o ja placera dem som tryck på olika produkter. Uttjatat kan vissa tycka, men jag har precis börjat... o mer lär de bli med en del hemliga projekt suckers! =P



Letar bilder..

2010-01-24 @ 11:41:57



hittade lite från packningen i gamla lägenheten. Saknar min säng, mina krukor o mitt surround-system.

I need solens strålar mot min bleka hud

2010-01-24 @ 11:28:13


Kanske lite mkt hud här o kanske inte så överdrivet brun, men de jag menar är att jag ändå saknar färg, jag saknar sol o ljusare dagar, solbränd hud o värme. Sov bort hela gårdagen. Som en sombie låg jag bara i sängen med mobilen på ljudlös för att inte bli störd. För att dissa världen utanför drog jag bara täcket över huvudet o sov bort hela dagen..

Saknar puslen som bara skåne, bebi, vännerna kan ge..

Vissa gillar ju snö mer än andra =P

2010-01-22 @ 20:16:07


E o F laddar för snöbollskrig

Trött

2010-01-22 @ 17:16:53


trött o hängig, illamående med magont. trött på kylan, trött på mörkert, snön o isen.. hade helst av allt bara velat 
gå i ide o vakna när de är vår. men ikväll kommer frida så jag måste vara vaken.. för vi ska käka äpplekaga o kolla på tv-kanaler som inte hon har..

Mitt hjärta slår för dej ♥

2010-01-20 @ 21:03:56
Hoppas på finbesök om en vecka. Ja jag verkligen hoppas.. o jag verkligen behöver de.. för jag saknar.. så de gör ooont.

Snälla snälla jobbet.. ge honom ledigt!

Vinter i paradiset

2010-01-19 @ 19:14:33

Crazy

2010-01-18 @ 20:51:23


haha o min skärm är så skitt att de är svårt att veta om de ska suddas på mina bilder eller om de lixom bara sitter på skärmen, så.. sorry för den fläckiga bakgrunden., jag ser inte skillnaden =P

2010-01-18 @ 16:32:50


Söndag

2010-01-17 @ 17:00:50
Fy vad tiden går snabbt. Helgen är ju för fan slut snart.. o vad har jag gjort? Hmm.. jo frida o elin va ju här i fredags. Åt våfflor, glass, bär, chips, popcorn, kaffe o pepsi.  Kolla Lets dance, snacka skit o skrev i fridas mina vännerbok. Ja o så facebooka vi oxå sorgligt nog. Men de va trevligt. Jag hade städat fint o köpt tulpaner. Städet o ordningen har jag faktiskt lyckats behålla.. o på lördagen fick jag ju ännu fler tulpaner av babe med blomserbud. Så jag har så mys så mys så mys. Kolla film hela dagen igår typ. Först "Maria Larssons eviga ögonblick" sen "De stora blå", mkt bra filmer båda två. Sen va Frida här en sväng o kolla nåt tv-program som jag oxå fastna framför. Idag har de mest pluggats o sen har jag vatt ute på en promenad. Woho.  Ligger fortfarande massa snö på marken. Vet inte om de tom snöat, såg nästan så ut. Gaah. Längtar till sol o värme. Längtar o ser fram emot en mysvår då jag kan sitta ute på verandan i skolen o ta en kopp kaffe o läsa en bok.  Woohoo lite solsken på min vinterbleka hud, come on!

Dagens..

träning:
promenad o 500 situps
lyssa på: p3 kultur
äntligen: kopplat in de lite bättre högtalarna till laptopen
mat: nudlar, spenat o fetaost
syssla: teckning o red i ps
tankar: bebi bebi bebi

Min babe är sötast

2010-01-17 @ 15:35:46


Min babe är sötast. Inte bara för att han skickar 30 tulpaner med ett underbart kort med så vackra ord att de gör mej tårögd, utan bara för att han lixom ÄR de på alla sätt o vis. Jag är verkligen glad o lycklig att jag fått chansen att få träffa nån som honom.. så glad o lycklig att jag nästan inte tror att de är sant ibland. ♥

Står de på facebook är de på riktigt

2010-01-14 @ 23:41:31
Sa att 100 situps inte hjälpte o de är ju inget direkt storslaget, men de ska jag säga er att 100 + 100 = 200 vilket är 200 mer än inga alls. Alltså lite bra ändå. Hah.

Ändrade min relationsstatus på facebook o hoho va komentarer jag fått o massa gillande. "I ett förhållande" är väl ganska ovanligt för mej, sådär offentligt, sådär på riktigt. För ja, står de på facebook så är de på riktigt, de va så ett ragg sa till mej en gång efter en del av o på förhållande med sitt ex, för tillslut var de då tillsammans, ja till o med på facebook sa han o då är de fanimej allvar om man lägger ut de där. Dock är de inte längre tillsammans idag men ja.. de va sista allvaret o sen va de slut på riktigt oxå. Eller? Jaja.. skit samma. Jag har iaf ändrat min... o babe har ändrat sin o massa gillar de. Vi har inte skrivit ut att de är vi, med namn.. men de som har oss som gemensamma vänner fattar väl.. om de inte redan gjort de innan o de inte är så nära vänner till oss att de redan vet. Folk har även komenterat på msn.. haha.. grattat o så.. de undrar om jag är kär o om han är snäll o jag säger att de bara är hans förnamn.. för han är UNDERBAR! Men hmm när blev vi egentligen tillsammans. Om vi nu är.. jo men de är vi.. de finns ju inga andra för oss.. o ja vi träffas ju o ja tycker om varann o ja.. de står ju på facebook, hahah... hahahaa... hahahaa... ha ha haaa?

Tappa tråden nu.. som med så mkt nuförtiden..

suck

som i skolan, vår uppgift till imorn.. en röd tråd genom 3 olika bilder på olika sätt.. fan.. jag har inte kommit fram till nåt vettigt.. inte fått fram nåt bra... fast vi nu äntligen börjat med MITT ämne.. som jag längtat o v'äntat på... FOTO.. fan.. jag får prestationsångest o misslyckas totalt.. gaaah.. damn..

va ska de egentligen bli av mej när jag "blir stor"... just nu är jag bara trött o jag vet varken ut eller in..

så jag stänger ner o hoppas att de händer nåt under inatt...

att jag vaknar upp med energi o ideer som aldrig ens skådats.. come on... please.

pusshej

Kvällens..

2010-01-14 @ 00:49:33


Powerprom

2010-01-13 @ 20:07:03
Fick pratat med babe som muntra upp mej till den grad att jag orka ta mej ut på en liten promenad ändå. O jag frös inte denna gången heller, woho. Fast jag böla lite.. så jävla svag som jag är. Gaaah, jävla bölunge.

Ångest, varför gör du såhär?

2010-01-13 @ 18:01:33


Nej, de räcker inte med 100 situps. O promenad till o från skolan. Inte efter jag satt i mej hur mkt choklad som helst. Ibland önskar jag att jag hade orkat kräka upp allting samtidigt som jag förstås inte vill de. Aldrig igen. De är lixom inte lönt o ändra sej efter.. de är före jag ska ändra mej.. de är före jag inte ens ska sätta i mej all den där skiten som gör mej fet. Fan jag nästan gråter när jag ser gamla bilder där jag iaf va lite smalare. Damn. Varför gör jag inte de jag borde göra.. varför låter jag inte bli de dåliga o varför pluggar jag inte när jag borde. Varför börjar jag aldrig på mitt projekt som de bara blir mindre o mindre tid för.. fan.. varför är jag en sån dålig människa? O varför hittar jag ingen pepp music längre? I need pepp! Please give me some pepp!


Oh din snåle..

2010-01-13 @ 13:10:14
Hann inte med min morgonpromenad som planerat. Sängen var lixom så mkt skönare o jag satsar ju även på att få bort mina svarta ringar under ögonen. Fast hmm.. jag tror nästan jag är född med dem?!? Dock hade jag varit lycklig om de försvunnit (hjälper inte med smink). Så utan morgonpromenad blir de väl kvällspromenad. Har även hunnit gå fram o tillbax till skolan 2 gånger. Kommer strax bli en 3e gång. De är ju alltid nåt. Att kämpa sej upp för backen (utan att slå ihjäl sej/halka på isen).  Är hemma på lunch nu. Tänkte börja snåla. Hoppa över 40kr maten på skolan o köra eget. Blir nog billigare så. Idag blev de omelett på 3 ägg ur ett 6-pack som kosta 14:- (tror jag) = 7kr för omeletten vilket innebär att jag spara 33:-. Okej inte riktigt, åt ju knäckebröd o drack köpevatten till.. så de blev ju lite dyrare, menmen.. Den som snålar han har. eller? Hahahha =P

Miss you

2010-01-13 @ 11:00:55

Rastlös

2010-01-12 @ 22:41:24

Vinterpromenad

2010-01-12 @ 19:38:02
I 1par skor, 2par strumpor, 2par byxor, benvärmare, linne, tröja, 2 koftor, jacka, mössa o luva tog jag 1½ timmes promenad.
Woho.. utan att frysa. Ja de gäller att klä sej så kan inget stoppa en..

till våren springer jag.



2010-01-11 @ 22:06:55

Önskekropp till sommaren

2010-01-11 @ 19:20:50


Dax att börja tänka på sommarfiguren redan nu. Jag vill ut o röra på mej, men vägrar sålänge de är såhär jävla många minusgrader. Inneträning? Jo jag kolla faktiskt upp lite olika gruppträningsprogram, men ja.. sen är de ju de... att jag inte gillar den träningsformen direkt + att de kostar. Gaaah.. Bilderna är förresten tagna från sportshopen.nu, vilket jag besökt för att se om de fanns nån jävla vinterkläder att slippa frysa i.

Tillbax i grebbe

2010-01-11 @ 13:04:26

Ja så var man tillbax i grebbe igen då. Gaaaaaaaaaaaah va kallt..

Gårdagen började med panik för att resväskan inte gick ihop. O paps konstaterade att jag hade alldeles för mkt saker. Hah, som om jag inte visste de redan. O som om jag inte redan hade ont i magen av bara tanken på hur jag skulle få hem alla grejer. Hur jag lixom skulle orka bära o hur jag både skulle komma på o av tåget i tid med all packning. "Antingen lämnar du kvar lite grejer här eller så tar du en större väska" var paps hårda ord som även jag kunnat räkna ut men helst av allt blunda för. För med en större väska kommer jag inte på tåget, de vet jag, de har jag provat..

Okej jag kom på.. men jag kunne inte förvara den någonstans. Förstor för hatthyllan o förstor för allt annnat oxå. Hela historien den gången var att de sluta med att han som satt brevid mej fick offra halva sin plats till min väska. Vi fick lixom sitta med beben på den o på så vis fick vi nästan knäna i fejen. Han va snäll.. för han behövde inte alls ha gått med på de.. o jag mådde dåligt hela vägen upp men försökte samtidigt intala mej att han fick skylla sej själv att han gått med på de.. alltså, han var för snäll för sitt eget bästa, inte mitt fel, utan hans, hans fel att han va så snäll så han va dum. Hah.

Så de hela denna gången slutade med att jag fick låta grejer vara kvar hemma hos mams o paps. BuhuBuhuBuhu.. Både kläder o skor. Mina nya röda o mina svarta convers.. "man har ändå inte tygskor i minusgrader" skar mammas ord i mina öron. För de kan man visst ha.. om jag vill så kan jag. Om jag har massa strumpor i så kan jag. De är ju sak samma om man fryser i tygskor som i skinnskor. O jag köpte till o med en storlek större i de röda för att få plats med både sulor o extrastrumpor. O jag har ju set.. att massa feler än jag har. Skinnskor som oftast stövlar är ju så mkt farligare på de sättet att de är asglatta att gå i. Jag har tex fortfarande megaträningsvärk i benen sen jag gick (sprang) till stan o spände mej som fan hela vägen för att inte glatta. Ja fy tusan vilken träningsvärk jag har. Fick till omed smörja in benen i zon inatt för att klara gå av sängen.. hah.. om de är bra eller ej är ju en annan sak.. en helt annan sak..

Men iaf.. väskan gick att stänga tillslut o jag kom iväg med en timmes tidigare buss för att vara på den säkra sidan med att hinna med tåget. "Man vet ju aldrig i detta vädert" sa babe. Men om de verkligen var för att jag skulle hinna med tåget eller få en extra timme i malmö med honom vet jag inte riktigt. Jag tog iaf den tidiga för att hinna pussa o krama på honom än en gång innan jag åkte.

Han hjälpte mej med min packning o jag hade gärna velat att han följde med hela vägen upp. Inte bara för att bära mina väskor då utan för att han är underbar o jag knappt minns nån som gorde mej såhär glad. Men jag har min skola o han har sitt jobb o jag är ju snart tillbax på skånsk mark igen. Dessutom är de kanske (?!?!?!?) bra att vara ifrån varann lite så de blir extra kul att ses igen?!?! öööh!??! Fan de räcker med så mkt mindre att vara ifrån varann så blir man galen. Menmen.. kanske går de.. att lura sej själv?!?

Hah, inte förän jag skulle stiga på tåget insåg jag att jag faktiskt åkte 1a klass upp oxå. Damn svor jag för mej själv för kanske hade jag kunnat ha den stora väskan ändå.. eller inte!??! Jaja.. 1a klass o dören gick inte att öppna.. därför fick vi stiga in i andra vagnen o gå (bufflas) igenom hela dennas trånga gången o sedan väl framme med andan i halsen stank hela vagnen pyton av nån äcklig matos. Va fan lixom.. inte kan man vädra på tåget heller o 1a klass vagnen är ju oftast mkt mindre alltså osa de rejält. Måååh. Menmen.. annars gick de väl hyvvsat.. satt i en fyra, dock var min plats baklänges men först som jag var satte jag mej mitt emot så kvinnan som kom senare fick snällt sätta sej på min plats ist. O de var typ bara vi två störsa delen av resan.. skööönt. Andra tåget fr gbg fick jag oxå gott om plats.. dock var de askallt hela vägen upp vilket inte alls var trevligt.

Väl hemma i grebbe fick jag knappt upp låset på ytterdörren. Så med all min packning stod jag o bråka med dörren ett tag tills jag ringde mamma för att höra vad sån där spray till lås heter. slåspray? spraylås? svårare var de inte. Men kunne man lixom köpa de på konsum? Jag vägrade lixom asa alla mina grejer för att leta efter nåt som ändå inte fanns att få tag på. Men jag bufflade lite på dörren (efter att även ha provat tvättstugedörren som inte heller gick upp) o de funkade. Dock är jag osäker på om jag nu kommer ut. För efter att ha fått upp dörren slängt in sakerna o sedan sprungit till konsum innand e sätngde för att få lite mat i kylen o höra om de hade de där sprayet som de inte hade var de nästan lika svårt att få upp dörren igen likaså stänga den. Buhu buhu..

..Varför måste de vara så kallt?

Inatt sov jag med strumpor, tjocka joggingbyxor, linne, tjocktröja o kofta. O jag frös. "Ta en varmdusch" tipsar vissa om.. men hey, jag förstår inte, ska jag stå där hela dagen? -19 grader sa F att hon läst av igår. Jag döööör..
Solen skiner ute nu men jag har inte kommit längre än till köksbordet o min kaffekopp. Slår vad om att man kunnat få fina bilder med kameran, men jag tror jag håller mej inne o plockar bort julen innan de är dax för skolan vi 15-tiden. Håll tummarna att jag kan låsa upp dörren då.. annars får jag hoppa från fönstert vilket säkerligen inte sett så snyggt ut.

Puss hej (jag saknar dej)


Svinakallt

2010-01-09 @ 22:35:07
Bebi va här igår, åt middag med familjen o skratta åt tossiga historier ur verkliga livet. Hah. Sen blev de.. hmm film? minns inte riktigt vad.. jag somna iaf som vanligt.. i hans knä. Vaknade sen o va uppe till 4, tittade på lite spökprogram o sen gick vi o la oss... vakna, drack kaffe o fick bullar till frukost, mmm gottigottgott. Kolla MJ på youtub o skrev ut lite foto. När de var dax för babe att hämta bilen för att köra hem (buhu buhu buhu) tvingade jag ut honom på promenad. Promenad är bra. Solen sken men shit vad de blåste o givetvis kallt kallt kallt. Promenaden till bilen han skulle låna gick bra. Han ville köra mej tillbaka men jag vägra då jag tyckte jag behövde promenaden hem oxå. Dessutom tänkte jag gå in om syster på hemvägen. Men syster svara inte förän på tredje samtalet då hon var upptagen med annat o jag fick snällt gå hem igen.. shit, ångrade mej lite, för solen gick ner o de va motvind o ja.. både skyltar o istappar ställde in sikten på att anfalla mej. Kände inte mina låt i slutet av promenaden. Gick inom affären för att köpa nyponsoppa att värma o tina upp kroppen... men nej, fanns ingen så de blev oboy-pulver i en påse som tydligen var sönder, så när jag kom fram till kassan hade jag pulver över hela jackan o varubandet. haha.  Fick en ny o gick hem o drack två koppar. Kvällen har tillbringats vid datorn för att sortera ut lite bilder till mitt tema-arbete. Fan jag ligger verkligen efter. Har knappt ängat mej åt något skolarbete alls. Eller sanningen är ju att jag INTE har, inte ens lite = INGET alls. När skulle jag lixom hinna? Jaja... packat har jag oxå.. lite.. resväskan.. får se vad som får plats imorn då jag ska stänga den o packa bagen o ryggan oxå. Damn. Allt kommer nog inte med hem. Men jag är ju snart tillbax hit. Om 1½månad typ.. För då har jag "sport-lov" o babe fyller dessutom år. Alltså 1½ månad har på mej att komma på en bra present. Hmm.. tänker jag så går nog tiden snabbt.. haha.. för jag är urkass på de där med presenter. Inte de att  jag inte vill ge mina nära o kära nåt.. utan snarare att jag har så höga krav att jag går av. De måste lixom vara perfekt.. de ska gilla o behöva de till 200% annars är de inte bra... dessutom ska de vara nåt de själv inte vet att de behöver sådär mkt. Alltså.. jag ska veta, men inte dem.. o de är ju inte alltid jag gör de. Jag vet fan inte ens vad jag själv vill ha.. aaaaaaaaaah svammel.. utan tråd, jag går o lägger mej, eller kanske slänger mej i soffan framför en kass film.. ja nåt sånt.. för jag är trött... iaf i mitt huvud. Hah.. puss bye.

mer mer mer.. ge mej mer..

2010-01-09 @ 18:25:46
oh herregud, hur lär man sej leva med mindre när man vet att så mkt mer finns..

Dagens I-landsproblem:

2010-01-08 @ 11:52:00


Linsen har gått sönder vilket innebär att jag måste bära glasögon vilket i sin tur inte alls är kul då de är kallt ute o därför blir imma på dem när man kommer in i värmen o på så sätt inte ser nånting, mååååh..

Bror frågar mej om han får kalla mej glaset, eller bågen.. eller varför inte ormen? Gaaah.. sen säger han att jag om någon borde ha bra KOLL på saker o ting.

Själv har han en fet bula (finne) i pannan =P

You're beautiful.. it's true

2010-01-07 @ 23:19:48



Jag tänker på James BluntYou're beautiful men babe ber mej ist lyssna på Joe Cockers You are so beautiful o visst är den bättre... men egentligen kvittar de.. för..

DU är verkligen vacker babe. Du gör mej verkligen glad. Du är underbar.. ♥

O jag ber han nypa mej nästa gång vi ses för att veta att jag inte bara drömmer. Men de lär jag väl veta om nån dagar då allt kommer göra ont o kännas jobbiogt med alla milen mellan. För bara 3 mil nu.. känns som ljusår ifrån.. suck.

O jag vet inte... men allt känns så jobbigt nu, jag känner mej inte alls pepp på att åka tillbax.. känner inte alls pepp på skolan... för jag har naturligtvis inte gjort så mkt som jag planerat jag skulle göra i skolväg. Damn. Varför är de alltid så? Varför är jag så kass... varför gör man aldrig de man borde göra? VARFÖR? För de är ju faktiskt lättare att få de gjort än att helatiden behöva skjuta upp o må dåligt över de.. De här är ju min chans.. första, andra eller tredje, whatever.. jag borde..

Nya skor

2010-01-07 @ 21:09:40


Nya tygskor får en att längta till våren ♥

Dagens music..

2010-01-07 @ 19:58:54


yeah yeah yeahs & black sabbath

Älskar bilden

2010-01-07 @ 11:53:04


Älskar denna bild från H&M. Lekfullt o underbart ♥

Yeah yeah..

2010-01-07 @ 00:14:57
 




Årets två bästa dagar ♥

2010-01-06 @ 23:56:17



Ja självklart var de ju mer än maten som var underbar med babe igår. De va lixom själva alltet. Hur han var med mej hela dagen då jag fick uppdraget att hjälpa en nära släkting till Dr o runt på andra ärenden. Hur babe helatiden var med vid min sida, fanns där, så självklart hjälpte till o log mot mej o glittra så fint med ögonen med blicken på mej. De är lixom de.. att finnas... att glittra jag alltid fattats men nu finns de där.. så självklart o alla bitar.. som så fint faller på plats.. visst är jag fortfarande lite rädd, men på ett helt annat sätt o för helt andra saker. Efter ärendena tog vi en fika på stan o sedan hem till mej för att lämna bilen jag lånat hela dagen, chilla en snabbis o sen då vidare hem till babe i malmö. Handla mat, laga mat, åt, kolla film, käka ostbrika o mööös. Dagen i dag fortsatte på samma vis, chill till kl 16 då vi kom på att de var dax för frukost o sen blev de en kvällspromenad ute i snön innan jag åkte hem. Buhu, buhu.. ensamt ensamt.. o skrämmande med på tanken att jag strax åker tillbax till grebbe, 45mil bort. Fast de är fortfarande nån dagar kvar här i söder o de får ju ta o spenderas på bästa möjliga sätt, wiihii.. ♥


Lyx hos babe

2010-01-05 @ 19:45:05
Hemma hos babe. Jag latar mej i soffan (mobilbloggar) o han står i köket o lagar middag. Men emellanåt kommer han ut o pussar på mej o vi tar en vals till musiken eller så kommer jag ut ti honom o kittlar honom på magen, haha, fast jag hjälpte till att skära fetaosten till salladen o jag har faktiskt tänt ljusen o hjälpt till att smakat på vinet. Hihi. De här är underbart, han e underbar o jag bara ler åt alltihop, att jag fått känna på känslan av lycka att få vara med nån som verkligen tycker om mej o jag lixom honom, mmm önskar alla fick ha de såhär. Puss and love /L

Huvudvärk till tusen =/

2010-01-04 @ 21:50:06



Tror de bäst att jag går o lägger mej.. för med mitt huvud är de inte mkt mer jag orkar..
Tråkig dag idag, hoppas morgondagen blir bättre. GONATT!


Vill ha..

2010-01-04 @ 21:33:59


skor från vivistyle

Take me down to the paradise city..

2010-01-04 @ 16:05:58


Utan babe idag, känns inte bra. Men imorn blir de ostbricka o mys. Hihi. Sitter på brors rum nu o har snutt både hans skrivbord o extra högtalare för att kunna spela min musik me bästa ljudet, på högsta volym! Han gillar de inte riktigt men de gör jag.. o just nu är de Guns N Roses...

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

  

O så kom allt de vita igen..

2010-01-04 @ 15:38:54


bläääh de snöar idag, igen..

Come as you are

2010-01-04 @ 15:22:35


Dagens music: Nirvana

Kyla o så mkt värre

2010-01-03 @ 22:39:58
Skånes temperatur ligger väl runt -10 idag o alla jag möter säger samma sak: fan va kallt de är. Jag håller med o jag gnäller som tusan.. för jag har svårt för kyla, tror jag ska frysa ihjäl. Ändå vet jag ju att -10 inte är lika mkt som -20 eller -40.. som de så mkt väl kan vara på andra ställe i landet / världen. Dessutom har jag ju faktiskt både tak över huvudet o fungerande värmeledningar, så förlåt, för att jag gnäller.. för jag vet mkt väl att de finns dem som har de värre, så mkt värre!! Visste ni tex att de finns 18 000 hemlösa bara i sverige.. jag har iaf tänkt på dem en hel del den sista tiden.. o i morse vaknade jag med ett ryck o kom på att jag inte betalt min hya..


Lyx med nära o kära som mina

2010-01-03 @ 21:07:34


Gårdagen spenderades med babe. Han kom hit o vi drack kaffe, tog en promenad i de vackra men ack så kalla vädert. Kom in igen kröp under mysfilten, kolla tv, youtuba o bestämde inför kvällen. Ingen fest bara chill. Babe körde hem, jag käka, sen kom favvis som oxå fick mat. Jag byta om för att jag spillt på tröjan, haha kladdegris. Sen tog vi tog bilen in till babe o hans vänner. Vin, öl, spotify, tv, prat o skratt. Babe o jag smygdansa i köket, jag på hans fötter som visste hur stegen skulle tas. O de var så längesedan så längesedan jag fick känna de här, underbara. O jag är så glad så glad så glad att jag hittat nån som honom som verkligen är snäll o på riktigt, vilket känns underbart. Sen drog killarna ut, favvis hem o jag o babe stanna kvar, hemma hos honom... till idag på eftermiddagen då han körde mej hem för god middag hemma hos mamma o pappa. Lyx. Ja de är verkligen lyx med nära o kära som mina. Puss på er o jag förstår inte hur jag ska kunna lämna er om en vecka. För som babe sa, vad ska jag me grebbe till med när vår kust är minst lika vacker, som idag när den låg så vackert stilla med istäcke i solskenet. Fast han säger oxå, att våren kommer gå snabbt för att han förstås kommer upp o hälsar på o jag gillar tanken, på att de inte finns nån direkta gränser. För jag kommer ner o han upp.. o ja.. de är ju så vackert... där oxå. PUSS

De finaste..

2010-01-02 @ 19:31:39

100101

2010-01-02 @ 00:11:19


Kom i tid i morse, men ändå sent påkommit. Hah. O C sa "Du är väl alltid i tid, du har aldrig kommit försent?!". Ne kanske inte direkt.. men de hade ju vatt rätt skönt att få hinna andas ut innan allvaret börjar o inte behöva sitta med andan i halsen o snoret som rinner från näsan, som de alltid gör när jag kommer utifrån o in o har stressat. Hah. För inte ens snyta mej hinner jag lixom göra. Mååhå.

Men iaf... sista jobbedagen avklarad o efter jobb blev de snabbt hem om för att sedan köra o handla till kaffet hos A o sötis bebisen (I). Ja, M var ju oxå hemma o med o fika o skaka på huvudet åt vissa av mina tankar. O visst höll han först med om att pundaren var pundare tills han fatta att han tänkt fel o ändrade sej till att han var trevlig men inget att ha. Nej, jag vet... vem fan vill?! =P

Sötis I hade blivit stor o lärt sej att både gå o stå o vara busig sen sist jag såg henne. Herregud sån sötunge♥. O vad mkt man missar när man bor långt härifrån =(

Efter besöket körde jag hem för att bli bjuden på middag med både förrätt o vin till maten. Lyx lyx lyx att bo hemma o så bortskämd jag egentligen blivit de två senaste veckorna. ÄLSKAR ER!!

Dock är ett av mina andra mål detta år att verkligen ta hand om mej själv o min kropp. (Har sagts förr men de är verkligen allvar NU!!) De är verkligen slut på allt onyttigt skit nu. Kommer verkligen unna mej vin men all onyttig mat är de goodbye till. För jag har verkligen mått dåligt de dagar jag cyklat till jobb o fått ont i magen av byxorna som spänner. O jag vet inte om de är som jag börjar bli gammal men mina knä o höfter har gjort ont, om de är pga kylan lederna gör ont eller av all övervikt vet jag inte riktigt men ja.. de får inte vara så. Jag ska bli snäll mot kroppen. Jag ska verkligen de.. för min egen skull, jag vill till o med börja springa. Hoho.. come on fat ass, nytt år o nya tag, o denna gången har jag en mkt bättre plan. =)

Löfte..

2010-01-01 @ 07:01:02
Hej 2010, jag har inga nyårslöfte.. tycker sånt är fjöntigt. Däremot har jag drömmar, eller vad ska man kalla de, mål? Ett kom jag på precis. Att bli bättre på att passa tider. Så nu beger jag mej alldeles  strax iväg till jobb.. för att slippa räkna sekunder o att komma med andan i halsen.. hoppas de funar! Tjing tjing!! ;)

Nytt år o nya möjligheter

2010-01-01 @ 01:21:45


GOTT NYTT 2010!!
Nytt år med nya möjligheter att förverkliga sina drömmar. Ojojoj. En jobbedag kvar sen kommer de hända grejer.. ♥ ♥

Babe ringde vid tolvslaget o frös men blev varm av att få prata med mej. Han är fan den godaste. Önska varandra gott nytt år o framförallt att vi vatt hos varandra. Men med läget som de är så.. är de som de är, hehe, bestämde iaf att 2010 skulle bli de bästa året ever o imorn ses vi antagligen ♥

RSS 2.0