Översvämning!

2010-11-05 @ 23:18:22


Köpte nya örhänge idag. Långt med 4 fjädrar, i like. Gillade dock inte glittert på fjädrarna men de hoppas jag ramlar av.

Helt sjukt blev det översvämning på H&M. Vi var där nere. Allt var som vanligt. Vi åkte upp.. provade kläder.. hörde konstigt ljud.. prova vidare.. betala de vi ville ha o skulle sedan ta rulltrapporna ner igen.. jag steg på.. åkte ner.. men syster kom aldrig med o när jag kollar ner är de översvämning på golvet. Gaaaah. Fick åka upp igen. Lixom var kom det ifrån? Från väggen sa någon.. Öhh sa vi o blev värsta oroliga att de skulle stänga ner vårt älskade H&M. De stängde av lite, men inte helt. De borrade o höll på o ska fortsätta på måndag...

Synd det inte var det nya matstället som öppnat upp. De kunne översvämmat o flytit bort tycker jag. För hela köpcentert luktar skit av deras os. Ja ärligt, jag mår illa..

Köpte ett par svarta jeans på H&M för ENDAST 99:-, helt otroligt! Annars så fikade vi ju o hade det trevligt, sprang i elvatusen trappor upp o ner för att emellanåt gå hem till syster o sköta hennes tvätt. Tvätta, tumla, hänga upp. Upp o ner o upp o ner o ner o upp. Mitt knä... höll på att dö.

"Har du så ont eller varför går du så konstigt?" - Gissa en gång!

"Men gör du dina övningar?"  -  Knäböjen? gissa en gång om jag ens KAN!

"Nä, det är förstås, de hörs ju konstigt" - Det ÄR konstigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0