Ettans växel, go!

2011-02-16 @ 23:25:32
Min facebookstatus: "ser ni nån på stan som ser ut som en tok o cyklar i ettans växel så är det bara jag!"

..var visst poppis. Jag vet inte varför.. om de var för att de gilla att jag såg ut som en tok, kan cykla eller om de bara gillar ettans växel..  det vet jag inte.

Saken var iaf den att det blåste en del idag oxå. Cykla (flög) till jobb o blev irriterad på tanterna framför.. jag menar hur kan man till o med vara sölig/stå still i medvind? De är ju fan omöjligt.. o min ringklocka som är sönder o allt. Jag som nuförtiden får tuta med munnen för att få folk att flytta sej.. men de hade inte hörts idag.. dels för att de var tanter o dels för att det som sagt blåste hård vind. Kom iaf till sist förbi dem o flög fram resten av biten till jobb.

På jobb cyklade jag oxå.. som alltid. Dock hade cyklen blåst omkull när jag kom ut från en vårdtagare o efter det kunde jag inte längre växla. O typiskt nog hade växeln hanmat i ettan. Hahaha.. o därför cyklade jag som en tok idag.. span på som fan med tramporna men kom ingenstans.. muhahah.. va det måste sett roligt ut. Om inte annat så var det rätt konditionskrävande.. vilket ju är ett plus för min del. Alltså.. nåt ont för oftast nåt gott med sej. Dock lär de ju inte vara så gott i börsen när cykeln ska in på lagning.

För som sagt.. lixom brevbärarna är vi i hemtjänsten väldigt beroende av våra cyklar!

Kanske är det därför.. jag blivit lite rundare.. bland annat.. för att jag nu vatt tjänstledig i ett helt år + typ 50% det senaste halvåret.. pluggar man så rör man ju inte sej lika mkt som på jobb där vi cyklar o springer i trappor.

En annan sak kan vara att jag knappt längre är ute o dansar om helgerna. Utan mest sitter hemma med bebi o kränger choklad. För det var det jag skulle fortsätta på från inlägget i morse. Ja jag tänkte nämligen berätta att jag kom på mej själv med att ha misslyckats helt med min choklad-diet. Ni vet den som innebar att jag skulle lura mej själv till att det bara fanns äckliga choklad om jag nu tvunget var så chokladsugen. Då skulle jag lixom bara ge mej själv det äckligaste i hopp om att jag på så sätt skulle låta bli att äta. Men de gick ju åt skogen. För jag glömde bort o har kränkt de allra godaste.. för att alla bara bjuder helatiden. Gaaah. Sluta!

Så därför är min nya metod att på riktigt lära mej säga NEJ! För det går aldrig att komma undan med att luras.. eller ljuga.. inte ens för sig själv.

Nu: 100 situps innan läggdags!

Haaaaj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0