Hur ser ett liv ut..

2011-09-22 @ 15:48:10
Hur ser ett liv ut om man inte har tillräckligt med kärlek?

Min bok på 550 sidor är nu utläst så jag gick direkt till bibblan idag o lånade mej 4 nya böcker. Alla om kärlek. Rädslan för ensamhet men oxå för kärlek. Typ. Har ju inte läst dem än.. men i det stora hela, ungefär.



Hade tvättid idag men jag boka om den till måndag ist. Känner inte alls för att springa upp o ner i trapporna.. bäddar nog ner mej ist med mina böcker. Förlorar mej själv i nån annans liv...

för imorse kom telefonsamtal om jobbiga saker o tårarna sprutade. Orkar inte mer.. orkar inte ta nån mer skit. Det är slut...

Var dock en runda på stan vid middagstid. Träffade B som frågade hur det var men svarade själv på fårgan med att påpeka att jag lös o såg lycklig ut. Jag blev förvånad men glad. Höstsolen stod ju på o jag hade letat fram en stickad kofta o mina svarta gamla jeans hade jag rivit hål på. Alltså en helt ny look på dem.. o inte lika "gamla" längre. Skinnjackan ville jag med ha.. men de var för varmt. Älskar sjalar o skinnjackor o koftor. Älskar nog hösten ändå..

då kan man mysa..

Ikväll blir det kyckling, vem vet mest, halv 8 hos mej o robinson. Torsdagsmys delux.

Ingen mer skit i mitt liv! O vet ni... jag fick ett meddelande idag om att mitt paket från Ellos har kommit. Yes jag har redan varit o hämtat det o i nästa inlägg får ni se bilder.

Hej svej sålänge!

Ps Tack N som peppa upp mej lite igår ;). Tack Marta o syster för helgen. O tack paps för igår. ♥

Kommentarer
Postat av: Ida

Ah okej, då förstår jag! Trodde du skulle ha värsta byggprojektet på gång där borta! : )



Men åh hjärtat, vad var det för jobbigt samtal? Du behöver inte prata om det om du inte vill, men du kan alltid maila om du vill skriva av dig... har också en massa saker going on som jag inte vill skriva om, men samtidigt vill man ju det.. gah. Jag är en skrivare.



Här uppe är det skinnjackeväder iaf! Fast det har regnat så mycket, älskar när solen tittar fram som nu... : )

2011-09-22 @ 16:13:13
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0